Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
canım hoşgeldin
ülkelerde farklı uygulamalar oluyor ki doktorlar bile farklı uygulamalrda bulunabiliyor
orada yapmıyorlarsa zaten yapacak bir şeyin yok
kilo konusuna gelince zaten kilolu başladığın için kilo almaman iyi illa ki alacaksın zaten
bebeğin büyüyor sen merak etme

Ben de şimdi aradım yapılmıyormuş,hastaneye gidilmesi gerekiyormuş. Kendi hastanemi aradım muayeneyle beraber 52TL oluyor fiyatı. Bayramdan sonraki c.tesiye alsam geç kalmış olurmuyum bilmiyorm, 26.haftam oluyor. Muayene için de aynı gün gidicem de beraber hallederim diye düşündüm.

oyy kuzun iyi günlerde giysin canım
kızlar annem iki tane battanıye ördü bir tane hastane çıkışında penye var
polar alayım mı bir tane de?
Canım amcam bebişime çok tatlı polar battaniye almıştı geçen hafta hediye getirdi:) Benm almama gerek kalmadı, bana sorarsan al. Penye battaniye hastane çıkışında vardı, bir de örgü olandan alacam. 3 çeşit olsun,az mı çok mu bilemiyorum bebişin salgısı,süt vs bulaşıyor sonuçta. yedek olsun

merhaba hanımlar nasılsınız?
İyiyiz Öyküm sen nasılsın, hoşgeldin:)

evet iki yün oldu anneanne ördü
bir tane de polar alayım
bir de penye yeter

Selam canım bikaç kez gördüm seni,okuyorsun doğru.Yazılarını da bekliyoruz,severiz biz paylaşımları:) Ben gerçi çok anlamam ama gözlemlediğim kadarıyla zayıf hamile kalanlar çok alıyor, diğerleri çok almıyor.Canını sıkma bebeğinin kilosu iyidir bence. Bir de arkadaşların dediğine katılıyorum her doktorun tarzı farklı, sağlık kuruluşlarının işleyişi de farklıdır.

tesekkür ederim canim hos buldun haklisin farkli buranin sistemi ama burdaki sistemide bilmiyorum iste :)
her doktora gittigimde yeni birsey ögreniyorum. ilk detayli ultrasonu 12. haftada olmustum. o zaman kollarini bacaklarini ensekalinligini falan baya detayli incelemislerdi.cok sükür bütün herseyi tamdi. cok hareketliydi o zaman doktor ölcerken bile zorlanmisti. dedim cok hareketli olcak ama kac haftalik olduk hisetmeyince üzülüyorum. sali günü ins bi terslik cikmaz. kilo konusunda haklisin aslinda seviniyorum bi yandan. kesin 100e ulasirim diyodum. böyle olmasi bana moral oluyo bi yandan. burdanda cok seyler ögrendim aslinda ne güzel herkes deneyimlerini anlatiyo birbirine fikir veriyo.
özellikle bebek esyalari konusunda baya fikir aldim burdan :)
cünkü ne kayinvaldem burda ne annem ne bir büyügüm ne almam gerektigini burdan fikir ediniyorum.

saolasin canim evet cok farkli burda hem özel doktora gidiyosun, hemde büyük hastaneye gidiyosun. ikisi farkli. özel doktor dedigim sadece muayhanesi var ve anladigim o genelde anne sagligiyla ilgileniyo. hastanede ise genelde bebek inceleniyo.bende yeni yeni ögreniyorum iste buralari :))
birsey daha soracaktim bu detayli ultrason dediginiz sey nasil oluyo bebegin ic organlarimi inceleniyo.

uzakta olmak zor aileden canım
ALlah kolaylık versin

canım benim ne kadar içten yazmışsın, çok teşekkür ederim çok fazla takmıyorum kafama. ruhsuzlaştım iyice daha iyiyim artık çok şükür.

inş canım. anlaşılan senin yaşadığın yer benimkindende sıkıntılı, daha küçük ve daha gelişmemiş... ankara çok güzel canım ben konyalıyım yakın şehir olduğu için çok iyi bilirim. bizde o kadar iyi bir yere gidebiliriz inş.. bizde 1. derece terör bölgesindeyiz, bu dediğini duymuştum daha önce, bi söyleyim eşime inş dediğin gibi olur istediğimiz yer çıkar

aminnn canım aminn bu güzel dualarınız için çok teşekkür ederim. bu kadar hamileden bu kadar içten dua almak beni çok mutlu etti...

Bende aynı gün gideceğim 03 kasıma aldım randevu.26+3 oluyor.Fiyatı sormakla iyi yapmışsın.
Sen hangi hastaneye gidiyordun canım.

gece biraz daha rahat yatabilmek için eşim şöyle bir çözüm buldu (parlak fikirleri ve pratik zekası beni hep etkilemiştir zaten ) normal kullandığımız battaniyelerden birini ince uzun bir kere katladı, sonra yine ince uzun olmak üzere birdaha katladı, sonuçta yatak kadar uzunlukta ama ince katlanmış bir şekil oldu. sol tarafıma koydu. ben soluma yatıp bacak arama battaniyenin alt tarafını alıyorum karnıma denkgelen yeri karnıma yaklaştırıyorum yüzümün yanına kadar oluyor zaten orayıda kollarımın arasına alıyorum çok rahat oluyor. tavsiye ederim kızlar, umarım anlatabilmişimdir. ben zaten hep bacaklarımı kıvırıyorum karnıma doğru, hiç uzatamıyorum.

şeker yüklemesine kesin aç gitmek gerekiyormuş yani öyle mi.. birde sabah gitmek gerekiyor anlaşılan, ben ayın 16 sına saat 14.00 a randevu aldım internet üzerinden. o saate kadar nasıl aç dayanırım bilmiyorum, çalışıyorum birde... dahada önemlisi sabah olmadığı için doktor yapmazmıki şeker yüklemesini, zaten şeker için gittiğimi bilmiyor şuan normal internet üzerinden randevu aldım. odasına girince söylücem şeker için geldiğimi.. ayy kafam çok karıştı yaa.

canım keşke sabah erken saate alsaydın randevunu.o saate kadar nasıl aç dayanıcan ki.ben yaptırdım şeker yüklemesini sabah erken saatlerde alıyolar zaten kanı bir gece önceden 9 dan sonra birşey yeme dediler önce kanı aldılar yine birşey yemeden sadece 1 bardak suya glikoz 50 gr mı ne ondan koyup veriyolar ve bir saat daha aç duruyorsun sonra tekrar kan veriyon.düşün sen 14.00 da gitsen kanı versen bile bir saat daha aç kalıcan

Bende aynı gün gideceğim 03 kasıma aldım randevu.26+3 oluyor.Fiyatı sormakla iyi yapmışsın.
Sen hangi hastaneye gidiyordun canım.

hospitalium çamlıca canım.

çalışıyorum diye saat 2 ye randevu almıştım canım. sabahçıyım ben, okuldan çıkıp gdecektim, hiç bilmiyordum sabah gitmek gerektiğini. o saate açlıktan bayılırım herhalde sabahları bile açlıkla uyanıyorum :18:

yaa ben o saate kadar aç dayanamam, az önce özel hastaneyi aradım aç gelmek gerekiyor dedi. bende şöyle karar aldım yarın sabah uyanınca özel hastaneye gidip şeker yüklememi yaptırırım, devlet hastanesinde 16 sına aldığım randevuyada gider normal muayenemi olurum. zaten burdaki özelde şeker yüklemesi için 5 tl alıyorlarmış

MEdicalpark Göztepe ye sordum bende ilk doz için 55TL dedi.
Acaba devlete mi gitsem :S

ben de düşündüm ama geç zamanlara randevu vermesinler, bir de oraya gidip randevu alınıyor galiba,netten alınca sadece muayene için veriyor.

canım devlet hastanesiyse doktor istek kağıdını verir ertesi gün tekrar gıder kan verirsin yada 40-50 tl verip özelde yaptırırsın

ben de düşündüm ama geç zamanlara randevu vermesinler, bir de oraya gidip randevu alınıyor galiba,netten alınca sadece muayene için veriyor.

Sgk Göztepe Merdivenköy'den randevu aldım ptesi sabah için canım.Bakalım hemen yapacaklar mı.Ben ptesi seni haberdar ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…