• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Herkese merhaba, epeydir yazamıyorum. 3-4 gündür grip yüzünden yatıyorum. İlaç kullanmadan limonlu ballı su ve ıhlamurla atlattım çok şükür. Sayfalar ilerlemiş yine güzel haberlerinizi okudum hep. Bugün resimdeki takımın karyola, şifonyer ve gardropunu aldık oğlumuza. Bunun dışında kasım ayında oyun parkı almayı düşünüyoruz. Bebek odası almak istemedim çok fazla kullanılmıyor diye. Dolap da lazım olduğu için böyle bir genç odası aldık. Mobilyanın üzerindeki kuşlar çıkabiliyor, ilerde çıkarıp kullanırız büyüyünce. Bellonadan aldık, kampanyadaymış. Siz de bakabilirsiniz, sitesinde de var. Diğer ihtiyaçlarımızı da kasımda alacağız kayınvalidemle birlikte. Alışveriş konusunda uzmandır kendisi. Aldıklarımızı yazarım yine.

Eki Görüntüle 532407

güle güle kullansın bebeğin canım iyi günlerde

kızlar
biz ilk etapta park yatak alacağız
onların nevresim ebatları farklı mı oluyor alan var mı hiç?
bir de nevresimle birlikte ayrıca uyku seti de almak lazım dimi?

Herkese merhaba, epeydir yazamıyorum. 3-4 gündür grip yüzünden yatıyorum. İlaç kullanmadan limonlu ballı su ve ıhlamurla atlattım çok şükür. Sayfalar ilerlemiş yine güzel haberlerinizi okudum hep. Bugün resimdeki takımın karyola, şifonyer ve gardropunu aldık oğlumuza. Bunun dışında kasım ayında oyun parkı almayı düşünüyoruz. Bebek odası almak istemedim çok fazla kullanılmıyor diye. Dolap da lazım olduğu için böyle bir genç odası aldık. Mobilyanın üzerindeki kuşlar çıkabiliyor, ilerde çıkarıp kullanırız büyüyünce. Bellonadan aldık, kampanyadaymış. Siz de bakabilirsiniz, sitesinde de var. Diğer ihtiyaçlarımızı da kasımda alacağız kayınvalidemle birlikte. Alışveriş konusunda uzmandır kendisi. Aldıklarımızı yazarım yine.

Eki Görüntüle 532407

Bende şimdi Bellona'dan beşik ve şifonyeri almaya karar verdim çok uygun fiyatı bakalım pazartesi araştıracağım

Monet Beşik - Bellona Mobilya

kızlar

tatlım park yatakların ölçüleri farklı farklı onun kendı nevresımı ve yatağı var nevresım arı uyku setı ayrı evet canım

tatlım park yatakların ölçüleri farklı farklı onun kendı nevresımı ve yatağı var nevresım arı uyku setı ayrı evet canım

hmmm belki park yatakların satıldığı yerde vardır nevresim de
sağol tatlım
bir de uyku setinin içinde neler oluyor:26:

hmmm belki park yatakların satıldığı yerde vardır nevresim de
sağol tatlım
bir de uyku setinin içinde neler oluyor:26:

var tabi aldığın yerde herşey oluyor uyku setı bıldığın uyku setı ben uyku seti alacağım nevresımı bılmıyorum alsammı yatak 45 tl idi park yatağın havuzlu handa sordum bu arada park yataklarda 180 den başlıyordu

bak uyku setınde bunlar var altı oku

Twinmini Balon Bebek Seti - Bellona Mobilya

kızlar

Park yatak biz de alacağız. İnternetten baktım daha mağazaya gidip bakmadım. Bu ikisini beğendim.

Kraftbaby.com -
Bunun mavisi ya da kırmızısını beğendim.

MAMA SANDALYES VE OYUN PARKI| OYUN PARKI | DOLL | PARK YATAK P1+C10 | Kidycity.com anne bebek ve ocuklar iin aradnz herey.

Uyku setini de yataştan almayı düşünüyorum. Köpekli olanı beğendim ama önce oyun parkı almak lazım renk uyumu için.

PUFFY / Bebek Setleri / Dogs Bebek Seti Mavi

Son düzenleme:
Park yatak biz de alacağız. İnternetten baktım daha mağazaya gidip bakmadım. Bu ikisini beğendim.

Kraftbaby.com -
Bunun mavisi ya da kırmızısını beğendim.

MAMA SANDALYES VE OYUN PARKI| OYUN PARKI | DOLL | PARK YATAK P1+C10 | Kidycity.com anne bebek ve ocuklar iin aradnz herey.

Uyku setini de yataştan almayı düşünüyorum. Köpekli olanı beğendim ama önce oyun parkı almak lazım renk uyumu için.

PUFFY / Bebek Setleri / Dogs Bebek Seti Mavi

$chicco-lullaby-lx-top-oyun-parki.webp
canım biz de bunu beğendik eşimle
şuan indirimde ama aralık gibi alayım diyorum
daha erken sankii
uyku seti hiç araştırmadım daha ben

cnm biz de bunu almayı düşünüyorduk chiconun mağazasından baktık sallanma özelliği yokmuş o yüzden şuanda kararsızız... :(

aaaa ciddi misin?
hemen vazgeçiyorum o zaman
ne kadar sallamayacağım dsem de bunu başaramayacağımı biliyorum çünkü:9:

merhaba arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim ama maalesef hala geçmedi yorgun hissediyorum kendimi. dün doktoruma gittim bebeğimin kordonu boynuna iki kez dolanmış :(( çok canım sıkıldı. böyle durum yaşayan var mı aranızda. dualarınızı bekliyorum. inşallah sağlıcakla doğar evlatlarımız.

merhaba arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim ama maalesef hala geçmedi yorgun hissediyorum kendimi. dün doktoruma gittim bebeğimin kordonu boynuna iki kez dolanmış :(( çok canım sıkıldı. böyle durum yaşayan var mı aranızda. dualarınızı bekliyorum. inşallah sağlıcakla doğar evlatlarımız.

canım Allah yardımcın olsun çaresi neymiş peki?

canım inşallah biran önce normale döner... ne denir bilmiyorum ki... Rabbim kuzucuğunu sana bağışlasın... :(

şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlardan bilgilenmiş oldum gerçekten. ilk hamileliğimde yani 9 sene önce böyle bişey yapılmamıştı bana. şimdi izmirde sağlık ocağı daha ben demeden hemşiremiz kendisi randevuyu verdi. sonuçları güzel çıkanlara sevindim umarım benimde iyi çıkar. daha zamanımız var ama insan dayanamıyor ya alışveriş için cuma günü mothercare mağazasına girdik eşimle bi sürü yazlık kıyafet ve de bebek karyolası aldık.umarım iyi günlerde kullanmak nasip olur. biberon seçimi zor gerçekten ama eğer süt gelmez ya da yetmezse (umarım böyle bişey olmaz tabii) ilk başlarda gerekli olabilir . ben kızımda chicconun küçük boy cam biberonunu almıştım ama hiç kullanmadım. biraz büyüyüncede bebedorun plastiklerini eline vermiştim camı taşımaları zor oluyordu. umarım bol bol sütümüz olur ve hiç mamaya gerek duymayız .
Mothercare Addington Cot Bed - White - cot beds - Mothercare aldığımız yatak bu 549 tl ye aldık..:nazar::16:

canım geçmiş olsun inşallah en kısa sürede herşey normale döner . Allah yavrularımızı korusun:nazar:

gecmiş olsun canım benm umarım problem olmaz allahın izniyle bi kucagımıza alsa
ydık bebişlerimizi insalah

Back
X