- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
Herkese merhaba, epeydir yazamıyorum. 3-4 gündür grip yüzünden yatıyorum. İlaç kullanmadan limonlu ballı su ve ıhlamurla atlattım çok şükür. Sayfalar ilerlemiş yine güzel haberlerinizi okudum hep. Bugün resimdeki takımın karyola, şifonyer ve gardropunu aldık oğlumuza. Bunun dışında kasım ayında oyun parkı almayı düşünüyoruz. Bebek odası almak istemedim çok fazla kullanılmıyor diye. Dolap da lazım olduğu için böyle bir genç odası aldık. Mobilyanın üzerindeki kuşlar çıkabiliyor, ilerde çıkarıp kullanırız büyüyünce. Bellonadan aldık, kampanyadaymış. Siz de bakabilirsiniz, sitesinde de var. Diğer ihtiyaçlarımızı da kasımda alacağız kayınvalidemle birlikte. Alışveriş konusunda uzmandır kendisi. Aldıklarımızı yazarım yine.
Eki Görüntüle 532407
Herkese merhaba, epeydir yazamıyorum. 3-4 gündür grip yüzünden yatıyorum. İlaç kullanmadan limonlu ballı su ve ıhlamurla atlattım çok şükür. Sayfalar ilerlemiş yine güzel haberlerinizi okudum hep. Bugün resimdeki takımın karyola, şifonyer ve gardropunu aldık oğlumuza. Bunun dışında kasım ayında oyun parkı almayı düşünüyoruz. Bebek odası almak istemedim çok fazla kullanılmıyor diye. Dolap da lazım olduğu için böyle bir genç odası aldık. Mobilyanın üzerindeki kuşlar çıkabiliyor, ilerde çıkarıp kullanırız büyüyünce. Bellonadan aldık, kampanyadaymış. Siz de bakabilirsiniz, sitesinde de var. Diğer ihtiyaçlarımızı da kasımda alacağız kayınvalidemle birlikte. Alışveriş konusunda uzmandır kendisi. Aldıklarımızı yazarım yine.
Eki Görüntüle 532407
kızlar
biz ilk etapta park yatak alacağız
onların nevresim ebatları farklı mı oluyor alan var mı hiç?
bir de nevresimle birlikte ayrıca uyku seti de almak lazım dimi?
tatlım park yatakların ölçüleri farklı farklı onun kendı nevresımı ve yatağı var nevresım arı uyku setı ayrı evet canım
hmmm belki park yatakların satıldığı yerde vardır nevresim de
sağol tatlım
bir de uyku setinin içinde neler oluyor:26:
var tabi aldığın yerde herşey oluyor uyku setı bıldığın uyku setı ben uyku seti alacağım nevresımı bılmıyorum alsammı yatak 45 tl idi park yatağın havuzlu handa sordum bu arada park yataklarda 180 den başlıyordu
bak uyku setınde bunlar var altı oku
Twinmini Balon Bebek Seti - Bellona Mobilya
Ben 22 + 6 da gireceğim sanırım senınde çok geç olmaz 5 gun sonra gıreceksın benden
kızlar
biz ilk etapta park yatak alacağız
onların nevresim ebatları farklı mı oluyor alan var mı hiç?
bir de nevresimle birlikte ayrıca uyku seti de almak lazım dimi?
Park yatak biz de alacağız. İnternetten baktım daha mağazaya gidip bakmadım. Bu ikisini beğendim.
Kraftbaby.com -
Bunun mavisi ya da kırmızısını beğendim.
MAMA SANDALYES VE OYUN PARKI| OYUN PARKI | DOLL | PARK YATAK P1+C10 | Kidycity.com anne bebek ve ocuklar iin aradnz herey.
Uyku setini de yataştan almayı düşünüyorum. Köpekli olanı beğendim ama önce oyun parkı almak lazım renk uyumu için.
PUFFY / Bebek Setleri / Dogs Bebek Seti Mavi
Eki Görüntüle 532524
canım biz de bunu beğendik eşimle
şuan indirimde ama aralık gibi alayım diyorum
daha erken sankii
uyku seti hiç araştırmadım daha ben
cnm biz de bunu almayı düşünüyorduk chiconun mağazasından baktık sallanma özelliği yokmuş o yüzden şuanda kararsızız...
merhaba arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim ama maalesef hala geçmedi yorgun hissediyorum kendimi. dün doktoruma gittim bebeğimin kordonu boynuna iki kez dolanmış( çok canım sıkıldı. böyle durum yaşayan var mı aranızda. dualarınızı bekliyorum. inşallah sağlıcakla doğar evlatlarımız.
aaaa ciddi misin?
hemen vazgeçiyorum o zaman
ne kadar sallamayacağım dsem de bunu başaramayacağımı biliyorum çünkü
merhaba arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim ama maalesef hala geçmedi yorgun hissediyorum kendimi. dün doktoruma gittim bebeğimin kordonu boynuna iki kez dolanmış( çok canım sıkıldı. böyle durum yaşayan var mı aranızda. dualarınızı bekliyorum. inşallah sağlıcakla doğar evlatlarımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?