Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Kizlar en son gittiginizde bebekleriniz kac kilo idi???
Benim bebi$im 20+5 haftalikken 390 gram dedi doktorum. Bu çok mu az mi sizce?

Kızlar ikinizin de bebeğinizin kilosu normal, zaten az olsa doktor söylerdi. Benim de en son gittiğimde 22+5 te 535 grdı.

Doğum günümüz aynı canım 4 şubat :) Benim 21 hafta bittiğinde 467 gr dı. Bence normal seninki de. 6 aydan sonra hızlı artıyormuş kiloları. Endişelenme bence. Alttaki takvimde de zaten yaklaşık diyor. Kişiden kişiye değişir bu değer. İyi beslenebiliyorsan ve doktorun da bişey demediyse hiç kafana takma. Ayrıca benim de karnım çok büyük değil ama bundan sonra daha çok büyüyecek karnımız da. O zaman da başka sıkıntılar başlayacak.

Allah korumuş bebeğini. Çok geçmiş olsun. Çok dikkat etmek lazım gerçekten. Ben de okulda nöbet tutarken ya da derste sürekli elimi karnımda tutuyorum.Çocuklar çok hareketli çarpacaklar diye çok korkuyorum.

Kizlar en son gittiginizde bebekleriniz kac kilo idi???
Benim bebi$im 20+5 haftalikken 390 gram dedi doktorum. Bu çok mu az mi sizce?

21+5 de 440 gr canım canını sıkma bana bakıyor doktorum grafik çıkıyor ekranda boy kilo vs. tam çizginin üstünde yani iyi diyor zamanında gidiyor çok şükür

22+6 da bu hafta detaylıya gircem hayırlısı inşallah iyi gider kilosu boyu hepimizin bebeklerinin inşallah sağlıkla sıhatle gitsin sonuna kadar zamanında doğsun bebişlerimiz inşallah.

Baby and Kids Anakucağı Footmoof - e-bebek.com

E-bebekte günün fırsatı imiş. 49,90'dan 7,90'a inmiş...

çok iyimiş pembe var sanırım ben tulum ve battaniye olabilen polar tarzında birşey almıştım 30 tl ye

ben başımı alıp nerelere gideyim kızlar yaaa
bugün sağlık ocağına şeker yüklemesi sonuçlarımı almaya gittim
bir de ne deseler beğenirsiniz
o gün yapılan hiçbir şeker sonucu çıkmamış
makinede arıza mı en olmuş
tabi benımki de
cuma tekrar yaptıracağım mecbur makina yapılmış
burda her gün olmuyor çünkü tahlil
ama diğer tüm değerlerim normalmiş
oooff yaaaa ne bu şimidiiii

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çokk teşekkür ediyorum, kendimi yalnız hissetmiyorum sayenizde, bende artık misafir çağırmamaya karar verdim, bugün son, gerçekten artık işkenceye dönüşüyor. benim bu yaşadığım ikinci büyük tehlike oldu, birindede anasınıfında bir çocuğu uzun yol kucağımda taşımak zorunda kalmıştım, burdada anlatmıştım.. zaten ilk 3 ayda düşük tehlikem vardı... yani benimki epey nazlı geliyor kıymetini bildirdi çoktan... gelsin soracam ona benn

ayyy canım ne olduğunu bilmiyorum ama geömiş olsun:26:

geçmiş olsun çok zor bi durum inşallah bi daha yaşamazsın. ama gerçekten çok dikkat etmemiz lazım . boşver misafirleri hiç kimse bebeğimizden önemli değil

İyi akşamlar kızlar, cumartesi gününden beri çok ağır grip yaşıyorum yataklara düşürdü beni.Çarş.ya kadar raporluyum, okuldan beri hep bilg.başında olduğum için nefret ediyodum.evde asla elime laptobu almıyordum ama sizleri merak ettim.Hem yatıyorum hem de yazdıklarınızı okuyorum İyidir inş. herkes.

Eşimiseviyorum geçmiş olsun canım,dikkatet kendine. Bende aynı senin gibi 2 haftadır misafirler yüznden neler yaşadım.Geçen hafta kendi amcalarımı babannemi vs ağırladım.Kuran filan da okumuştu amcam güzel geçti ama yorulmuştum. Geçen cuma da arkadaş grubumuzu çağırdım 4 kişi gelecekti,aynı gün kalacaklarını öğrendim.Ve en önemlisi aynı gün eşimin halası eltim kaynım ve çocukların da geleceğinin öğrendim çok fena stres yaptım.allahtan kimse ybancılık çekmedi güzel geçti.Arkadaşlarım değilde halalar kaldı,ertesi gün akşam gittiler. Çoook yoruldum çok.asla misafir çağırmam artık, sonradan cülmünü çektim hasta oldum Mutfakta iş yaparken elim hep üst raflarda benm de, Allah korusun hepimizi valla.Uzanmadan iş yapmıyorum.

Yeni katılan arkadaşlar da hşgeldiler,inş. sonuna kadar beraber yaşarız her anımızı.

Belfücüm profil resmini değişmişsin çok şekermiş:) İnş. öle şeker bir bebişin olur cnm.Ben de devlet hastanesinden nasibimi aldım şeker yüklemesi için randevu vermişlerdi ben istemeden ama asla gitmem. Sağlık ocağına gittim bugün ,ne kadar ilgilendiler.Hastanedekilerin onlardan örnek alması lazım.Güleryüz,ilgi çok mu zor.

Bebek deterjanı için ben de dalin ya da hacışakir düşünüyorum bir de galiba omonun da varmış bebekler için deterjanı.3ünden birini alırım sanırım.

Ben bugün yine tartıldım kilo almamışım bayadır hala 58 deyim.Hastalığım inş. bebeğimin gelişimini etkilemiyordur.kilo almıyorum diye ilk defa üzüldüm

Gulem sormuştu galiba,bebeğinin böbreği geç çalışan benim canım.İdrarını geç yapıyor,dr.un size de mi bunu sölemişti. Eğer öleyse çok stres yapma ben neler çektim sonra iyi bir doktor bulup muayene oldum. Anne karnındayken hiçbir sorun yok,çünkü beslendiği svı ona zarar vermiyormuş.Ama doğunca da devam ederse ki inş. düzelmiş olur,ozaman basit bir operasyon gerekirmiş.Şuan yapılacak tek şey sürekli kontrol,en önemlisi de amniyon sıvının azalıp azalmadığının muayene edilmesi.Ve bol bol dua .

Kızlar tek tek okudum yazdıklarınızı,alıntı yapmadan cevapladım.İnş. atladıklarım yoktur.Kendinize çook iyi bakın meleklerinizi çook öptüm.Yaa son dk aklıma yine bişe geldi:) Biz isim olarak Mina koyacaktık kızımıza,bugün bir hemşiremizin ismini çok beğendim Aymir di adı,sizce nasıl? Nette anlamı yok bulamadım,alamını bilen var mı.

Rekor kırdım ben galiba forumdaki en uzun yazan benim. Ne biriktirmişim yahuu:)

arkadaşlar sizi hamile kaldığım ilk günden beri takip ediyorum 22+1 oldum kızım olacak inşaallah.cezy ve eşimiseviyorum a geçmiş olsun diyorum aman dikkat edelim .ben de 16 haftalıkken 15 günlük bir kanama geçirdim .şimdi iyiyim ama raporluyum bu arada ben de öğretmenim.iyi akşamlar.

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun.Ben de geçen hafta gripten 3 gün yattım. İlaç kullanmadım bütün sıkıntıyı çektim. Cuma günü tam iyileştim derken cumartesi tansiyonum düştü ve kalp çarpıntısı başladı. Acile gittik dayanamayınca. Tahlil falan yaptılar ve serum taktılar.Serum yiyeceğimi bilseydim daha önce giderdim 3-4 gün boşa sıkıntı çekmezdim. Bu arada hep bilgisayar başında olduğumdan yazmışsın yoksa bilgisayar öğretmeni misin? Çok merak ettim.

Gecmis olsun canim bol bol portakal suyu mandalina vb.tuketmeye calis guselim vitamin olsun bian evvel iyiles insallah
Kiloyla ilgilide stres yapma sakin melegin gayet sagliklidir eminim ki annesi bizde toplamda 11.kilomuzu alarak 70 i gorduk sonunda masallah bize

Kizlar son iki gun :)
Persembe sabah doktor randevumuz heyecan dorukta bende hem 6 hafta sonra minigimi gorecegim hemde cinsiyetimize bakilacak

günaydın hanımlar.dün gece ilk defa kızımın tekmeleri beni uyutmadı:)ay dur kızım hadi sende uyu dedikçe eşim de kalktı dur bi yat bakıyım nasıl tekmeliyo,aaa hayatım yat uyu bi de sen mi çıktın sabah bak dedim:):)3 e kadar falan uyuyamadım,germe,çekme,tekmeleme her türlü hareket vardı,ama sabah uykusuzlukla değil,hoş bi tebessümle uyandım,işte annelik yavaş yavaş başlıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…