- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
Ceyzim 24-28 haftaları arasında yapılmalı.27.haftada sıkıntı olmaz yani.Bende 27.haftamda yaptıracağım.
canım Allah'a şükür oğlumla çok iyiyiz
iyice hareketlendi bugün tospam
alışveriş işini kasımda artık hızlandıracağım
aralığa büyük parçaları yatak nevresim uyku seti vs.bırakyım diyorum
hepsini birden aldık mı çok zorlar
işte havlusu çorabı biraz daha zıbın falan küveti bezi vs. bu küçük parçalar büyüyor göüzmde kasımda halletım mı rahatlarım inşallah
hmm kaşımamak lazım demek ben hart hart kaşıyorum valla
kaşımayım bari
temziliğe dikkat etmek lazım
ben şanslıyım evimde olmuyorum bayramları
böylece bayram temizliği de yapmıyorum
dikkat et sen de ağır işler özellikle camlar için kadın al
canım şimdi ultasrona girmeden şeker yüklemesi yazmıyorlar mı
ben en son idrar tahlili için gittiğimde dedim detaylım var bakmayalım tamam diyip testi yazdılar
belki yaparlar ne dersin
27.hafta çok geç olmaz heralde ama 24-26 arası diyrolar ya bilemedim
Maşallah oğluşuna tatlım :)) Tekmeleri bile ayrı bir keyif:)
Evet bölmek daha mantıklı küçükleri hallettikten sonra büyük parçalar kolay zaten.
Zaman alan ıvır zıvır ufak şeyler.Çok keyifli oluyor sonrasında da rahatlık:)
Evet kaşıma canım hemen nemlendir.
Bayramda bana da gelen pek olmaz.Artık ağırlaşacağım için ev düzenini sağlıyayım istiyorum şimdiden.
Yardımcılarla çözücem artık.
Allah hepimize son aylarımızda rahatlık nasip etsin
kızlar bu hacışakirin toz granülü büyük marketlerde satılıyor mu
nereden alacağız?
amim amin canım
ben çok korkuyorum ağırlaşmaktan işlerimin kısıtlanmasından
benim de ksımetse aralıkta annem gelecek anneler ilaçtır herzaman
belki de son zamanda annem de yorulmasın diye kadın alırım ben de
Büyük marketlerde var canım.
Acaba hacışakir mi yoksa dalin mi bilemiyorum.
Ne kadar aktif olursak doğumda da esnek oluruz diye düşünüyorum.
Kesinlikle anneler büyük yardımcıdır :)
ceyzim 24-28 haftaları arasında yapılmalı.27.haftada sıkıntı olmaz yani.bende 27.haftamda yaptıracağım.
aaaa bak 24-28mişşş rahatla artık
cnm dert etme onları bi bebeğini sağlıkla doğur verirsin kiloları sonrasında ayrıca bebeği emzirmek kilo verdiriyormuş...benim arkadaşımın doğumdan sonra 12 kilo birden gitti ayrıca...Kızlar bugün sabah tartıldım aç karnına çok moralim bozulduben 57,5 kilo ile hamile kaldım, bu sabah tartıldığımda 64,9 çıktım. Çok kilo aldım gibime geliyor. Okuyorum sitelerde 10-12 kilo arası normal diyorlar, baya canım sıkıldı ben doğuma kadar o kiloyu geçerim kiiii
çatlak oluşsa anlarsın cnm bazıları acı hissediyor çatlarken ama hissetmeyende duydum..bakarak anlayabilirsin...annemin çok çatlamış hatta kanıyodu çatlaklarım diyo...bende o yüzden çok korkuyorum çatlak konusundakızlar
çatlaklar oluşursa şuan anlayabilir miyiz?
Yoksa doğumdan sonra mı anlaşılır bu
cnm 24-28 arası şeker yüklemesi ama 27ye kalmak istemiyorsan 24tede yaptırabilirsin şekerde ultrasona girmene gerek yok zaten...sadece şekerine baktırırsın...Arkadaşlar bişe danışacağım size, bayramdan sonraki cumartesi gününe şeker yüklemesi için randevu alacaktım dolmuş ve çok üzüldüm. Bir sonraki haftaya alsam 27 haftalık oluyorum geç mi sizce.Yada bu hafta alacağım 24.haftamda ama almak istemiyorum neden derseniz ayın 9unda 2 kere ultrasona girdim,Sık sık girmek istemiyorum.Sizce hangi haftaya alayım ya kafam karıştı
Pedagog bizde seni özledik,iyisiniz inş. Ailenin yanındaysan süpersindir eminim:) Aynen canım renkli doblör aynı şey, baya uygun bulmuşsun kaçırma bence de. :)
kızlar bu hacışakirin toz granülü büyük marketlerde satılıyor mu
nereden alacağız?
slm kızlar istanbulda olan arkadaşlara duyrulur
GEBELİK SEMİNERLERİ Kasım ayında da devam ediyor! Mustela'nın 4 yıldır düzenlediği ve Doğum Koçu Ayşe Öner'in eğitmen olduğu seminerlerimiz Mother&Baby, Nuk ve Sifar İlaç'ın katkılarıyla ÜCRETSİZ olarak katılıma açıktır. Kasım ayı programı şöyle:
10 Kasım, Gebze Medical Park Hastanesi
17 Kasım, Pendik Bölge Hastanesi
24 Kasım, Zeytinburnu Sante Plus Hastanesi
Kayıt için: 0216 3863813 ve info@dharmailac.com
Oyy masallah oglusunaselam kızlar dün normal rutin gittiğimiz doktora gidip detaylı sonuçlarını gösterdik ve tekrar oğlumu gördüm :)) kuzucuğum bacaklarını ayırmış yatıyordu. doktor normalde saklarlar ama seninki açmış dedi. pipisini gördükbacakları uzun olucak dedi doktor. heheh annesine çekmiş :))) boylu poslu oğlum olur inş :)) bu arada hediyeler gelmeye başladı. yengem çok güzel battaniye takımı diktirtmiş. hiç bir yerde görmemiştim öylesini. allah kullanmak nasip etsin inş. teyzemizde polar battaniye ve bady ler almış. offf valla gel şubat gel diyorum içimden
Cok tesekkur ederis canimm, bibucuk yil evvel dogum yapan bi arkadsim da gitmis bu bayanin seminerlerine hep anlatiyo ben bebegimi banyo yaptirmayi ve masajla rahatlatmayi bu bayandan ogrendim diye ama o zaman hisar hospitaldeymis simdi pendikte olmasi benim icin cok daha iyi olduslm kızlar istanbulda olan arkadaşlara duyrulur
GEBELİK SEMİNERLERİ Kasım ayında da devam ediyor! Mustela'nın 4 yıldır düzenlediği ve Doğum Koçu Ayşe Öner'in eğitmen olduğu seminerlerimiz Mother&Baby, Nuk ve Sifar İlaç'ın katkılarıyla ÜCRETSİZ olarak katılıma açıktır. Kasım ayı programı şöyle:
10 Kasım, Gebze Medical Park Hastanesi
17 Kasım, Pendik Bölge Hastanesi
24 Kasım, Zeytinburnu Sante Plus Hastanesi
Kayıt için: 0216 3863813 ve info@dharmailac.com
Al bizden de o kadar pedagogcugum mahvoluyoruz bazen ozellikle yagli ve eksi yedigimiz zaman baya baya reflu yani canim :18: dedigin gibi aksamlari tuttugu zaman da yatarken muhakkak basimizi yuksekte tutup oyle yatiyorus :26: bebislerimiz saglikli olsunlar insallahYa kizlar bende ne zamandir, yemek borusunda yanma oluyor özellikle aksamlari. Sizde de oluyor mu? Acaba mide yanmasi dedikleri bu mu?
Ama midemde birsey yok daha cok yemek borusunda, cok kötü oluyor ya
geçmiş olsun cnm reflü yemek borusunda yanmalara sebep olur...bu çok normal çünkü bebek günden güne büyüyerek mideye baskı yapıyor..dr.una söyle bana kendisi sordu varmı yanma ağrı dedi benimde ülserim var oluyor bazen dedim ve gavisgon verdi...bunuda 2 çeşiti var biri hafif bir ilaç onu veriyor zaten dr.da geçmiş olsun cnm tekrardanYa kizlar bende ne zamandir, yemek borusunda yanma oluyor özellikle aksamlari. Sizde de oluyor mu? Acaba mide yanmasi dedikleri bu mu?
aaaa benim gittiğim hastanede de varmış kesin giderim.. tatlım çok teşekkürler bilgilendirme için:)
rica ederim ne demek bende gitmeyi çok isterdim ama malum burada dr bile bulamazken seminer olmasını beklemek hayal:))) notlar tutarsanız ve bizle paylaşırsanız önemli şeyleri çok mutlu oluruz bizde...hatta video bile çekebilirsiniz...keşke buraya konulsada video bizde faydalansakCok tesekkur ederis canimm, bibucuk yil evvel dogum yapan bi arkadsim da gitmis bu bayanin seminerlerine hep anlatiyo ben bebegimi banyo yaptirmayi ve masajla rahatlatmayi bu bayandan ogrendim diye ama o zaman hisar hospitaldeymis simdi pendikte olmasi benim icin cok daha iyi oldu
Al bizden de o kadar pedagogcugum mahvoluyoruz bazen ozellikle yagli ve eksi yedigimiz zaman baya baya reflu yani canim :18: dedigin gibi aksamlari tuttugu zaman da yatarken muhakkak basimizi yuksekte tutup oyle yatiyorus :26: bebislerimiz saglikli olsunlar insallahve Allah sifa versin hepimize insallah
Gunaydın kızlar nasılsınız?
Biz çok mutluyuz çünkü babamız yurtdışındaydı bu gece dönüyor:))) Birkaç gün ayrı kalsam da çok özledik
Maşallah bebişine, hayırlı olsun.selam arkadaslar dünde benim kontrolüm vardi. yarim saat kadar inceledi doktor bebisi sükür hersey normal cinsiyetini ögrendik sükür kizim olcakmis. ultrason sirasinda bebis uyuyodu sanirim cinsiyetine ilk bakamadi doktor karnimi falan salladi acti bacaklarini ama bu sefer elleriyle yüzünü kapatti. :) utandi sanirim :)
herseyini güzelce inceledi. 362 gr mis. bundan sonra detayli kontrol yokmus rutin kontroller devam edecekmis.
cok heyecanli bisi ultrasonda seyretmek.
Ya kizlar bende ne zamandir, yemek borusunda yanma oluyor özellikle aksamlari. Sizde de oluyor mu? Acaba mide yanmasi dedikleri bu mu?
havvam87 aynen benim de öyle oluyor, sırtımdan bıçak geçiyor sanki doktorum bana rennie duo diye bir şurup verdi o iyi geliyor şimdi.mide yanması bende de çok ciddi,sırtıma vuruyo sanki yara var içimde.hele ki dün işyerimde o kadar yoruldum ki eve geldim yattığım gibi ağrılardan ağlamaya başladım.eşim korktu noldu dedi,geçer dedim,2 saat sonra daha iyiydim şimdi daha da iyiyim.kızımın artık vurduğunda dışardan da görebiliyoruz dün o vuruyo babası kahkaha atıyo,kıskanıyorum şimdiden muhabbetlerini.önce beni sev sonra kızını diyorum:)
Gözünüz aydın canım, Allah kavuştursun bir daha ayırmasın.Gunaydın kızlar nasılsınız?
Biz çok mutluyuz çünkü babamız yurtdışındaydı bu gece dönüyor:))) Birkaç gün ayrı kalsam da çok özledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?