Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Merhaba canim, ayrintili ultrasonu yaptirmani tavsiye ederim. Bebegin tum uzuvlarinin yerinde olup olmadigini kalbini ve diger ic organlarinin normal olup olmadigini olcuyorlar ve eger cozulebilecek bir problem varsa icabinda daha bebek dogmadan bile mudahale edebiliyorlar veya bebek dogar dogmaz. Mesela bir arkadasin bebegin kalbinde delik varmis dogar dogmaz operasyon yapilmis. tavsan dudak vs gibi sorunlara da bakiyorlar . Allaha sukur ben iki hafta once gittim ve dr ayrintili bakti herseyi cok iyi dedi. mesela el ve ayak parmaklarini bile tek tek sayiyor. bence erken teshis acisindan onemli

ayrıntılı ultrasonda neye bakıldığını azbuçuk biliyorum zaten, çevremde hep kötü örneklere rastladım üzüldükleri yanlarına kar kaldı, Allah korusun fiziksel bi sorunu varsa zaten müdahele edilemez parmak sayısı tavşan dudak vs. kalbin delik olmasıda zaten muayene ediliyo doğumdan sonrada yani hamileyken sıkıntı çekmek mantıklı gelmiyor bana müdahele şansı çok az çünkü, doktorlarda daha sonra onlardan hesap sormayalım diye ufak bi riski bile olabilir kabul ediyolar, bunların yanında bulunduğum yerde ayrıntılı ultrason yaptıramamamda var tabiki belki kolay ulaşabilseydim hiç düşünmezdim, ulaşım sıkıntı olacağı içinde vazgeçtim yani

kızlarrrrr isim araştırırken bir siteye ulaştım benim gibi isim konusunda anlam takıntısı olan dinende uygun isimler koymak isteyen sırf kulağa hoş geliyor diye ecrin aleyna gibi abuk sabuk isimler koymak istemeyen arkadaşlara bakmalarını öneririm...koymayı düşüündüğünüz isimlerin bburadan uygunluğunu öğrenebilirsiniz öpüyorum sizi...
Ceyda ismi ne manaya gelir? Bebeğimize bu ismi verebilir miyiz? | Fetva

Hosgeldin canimm nasil guzel gecti mi bakalim bebisinle yolculuk annesii
Sapka icin de cok sewindim tatlimm insan begenince illa gelsin istiyo iyi ki senin miniginki de gelmis, biz de site hakkinda iyi izlenimler edinmis olduk sayende canimmm, tesekkur ederisss

çok şükür sağ salim evimize geldik sağol canım
şapkaya ben de gerçekten çok sevindim
çünkü eğer biz ilgileneceğiz deyip ses çıkmasaydı bir daha alışveriş yapmazdım ordan
böylece dediğin gibi hepimiz sağlam bir site olduğunu anladık

merhaba nasılsınız yüksek tansiyon sorunu kaçıncı aydan sonra yaşanır

valla canım belli bir ayı olmasa gerek ama pek emin değilim
benım ablamın da olmuştu gebeliğinde bebği sezeryanla aldılar
böyle bir sorun mu var sende?

kızlar bayram ziyaretinde 2 gün önce amcamı ziyarete gittik,torunu su çiçeği geçiriyodu. baya bi dökmüştü,odadan çıkardılar ama yengemin kucağından alıp götürdüler sonra yengem şapur şupur öptü beni içim gitti.annem geçirdin diye biliyorum dedi ama çok sıkıldım.bişey olmaz dimi?

canım kan testinde kızamığa bakıyolar ama su çiçeğine bakmıyolar tehlikeli olacağını sanmıyorum o yüzden, annende geçirdin diyorsa çok kafana takma bence

Kızlar gunaydın

Bayramımız yogun gectı yazamadım, ince istanbulda kayınvalidedeydık sonra da Kutahyaya annemlerin yanına gittik yogun ve guzel bir bayram geçirdim inşallah:))

Bugun sabah geri donduk bugun dinlenme günümüz, malum yarın iş varD

Bende açıkçası çok stres oldum ayrıntılıda, ne kadar teferruat o kadar stres yapıyor maalesef, 15 dk boyunca yatıyorsun her iyi demesinde rahatlıyosun belki ama 15 dk boyunca gerim gerim geriliyorsun. Herşey Allah tan, anne karnında müdahale edilecek bi durumda yok, doğumda ancak ne gerekiyorsa yapılabiliyor, bazen bebeği erken alabiliyorlar oda detaylıya girmeden de böbreklere falan bakabiliyorlar. İçini ferah tut, şuan öyleki herşeyi yaptırmak zorunda gibisin, psikolojik bi baskı var hem doktorlardan hem çevreden. O yüzden ben çok şart görmedim açıkçası...

günaydın kızlar herkesin cumhiriyet bayramı kutlu olsun birşey sormak istiyorum ben benim 2 gün üst üste sol göğsümden süt geli birz sıkınca ucunu geldi normalmi acaba birde bu sağ göğsümün altı kaburgam batıyo uyuyamıyorum hiç sızlıyo ağrıyo soluma yatabiliyodum yatamıyorum sırt üstü sırtım batıyo sağıma zaten yatamıyorum hemen tekmelemeye başlıyor geceler çok zor artık abnna bu normalmi sizlerdede varmı acaba:26::26::26:

Herkesn cumhuriyet bayramı kutlu olsun elifim süt gelmesi. Normal cnnm bbnmde sıkınca gelüyo

Herkesn cumhuriyet bayramı kutlu olsun elifim süt gelmesi. Normal cnnm bbnmde sıkınca gelüyo

sağolsın canım benim seninde kutlu olsun vallaha gülüm aklıma takıldı şimiden normalmi dedim demek sendede geliyomuş rahatladım şimdi peki kaburganda ağrı oluyomu kevserim

herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun. vatanını milletini seven çağdaşlığa, bilime, eğitime, kültüre değer veren nesiller yetiştirmek dileğiyle.... bize bu sevinci yaşatan Atatürkü rahmetle anıyorum

dileğine sonuna kadar katılıyorum canım
Unutmayalım Cumhuriyeti Atamız ve Arkadaşları kurdu
O'nu yüceltecek olan biziz

öyle canım biz bayanlar etrafın ne dediğine çok anlam yüklüyoruz sanırım, yaptırmayacağımı duyan beni ikna etmeye çalışıyo, bebeğimde şu an için bi sıkıntı yok çok şükür, eğer bi problem olsaydı düşük tehlikesi ya da ölüm tehlikesi o zaman ne buraya yazardım yaptırayım mı diye ne de düşünürdüm, herkesin gebeliği farklı birbirimize bakarak bu işi yaparsak asıl o zaman bilimsel davranmamış oluruz, inş sağlıklı bebekler dünyaya getiririz bu endişelerimiz de geçip gider

Ne güzel mesaj bu böyle. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…