Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Slm kızlar,foruma epeydir uğrayamıyorum yoğunluktan.Malum memlekete git gel,bir de cumhuriyet bayramı kutlamaları.Hepinizin geçmiş kurban bayramınızı ve aydınlık yarınları aralayan cumhuriyetimizin bayramını kutluyorum.Ben uğramayalı foruma yeni üyeler gelmiş,hepiniz hoşgeldiniz:)
Bayram tatili boyunca oğlumuza alışveriş yapmaya çalıştık.E-bebekten biçok eşyasını aldık ama epeyce masraflı bi alışveriş oldu.Kızlar soobede çok güzel kıyafetler var ancak çok pahalı(ya bu çocuk giyim bizim giyimden daha pahalı.sanırım düşündüğümüzden daha fazla para ayırmamız gerekecek bebişimize.Neyse olsun canı sağolsun,sağlıklı bi şekilde doğsun da,bunlar güzel telaşlar.
bu arada oğluşumuzun adına karar verdik.Sizin de fikirlerinizi bekliyorum:Çınar Ege
Adıyla büyüsün inşallah yavrularımız
Bu arada kilo konusuna ben de epeyce takılmaya başladım.Hamileliğimin başından beri yaklaşık 9 kilo aldım.Üstelik doktorumun epeyce kızacağını bile bile:)ne yapayım canım istiyor,yavrum besinsiz mi kalsın:))İnşallah hayırlısıyla doğurup kilolardan kurtuluruz.

Kusura bakmayın biraz uzun olmuş ama tatil dönüşü,haliyle birikiyor yazacaklar:)))

günaydın arkadaşlar. hepinizin geçmiş kurban bayramınızı ve cumhuriyet bayramınızı kutlarım. sanırım bebişimde kutluyor,çünkü ben bunları yazarken o da tekme atıyor şu anda hehehehe :))) umarım tatiliniz güzel geçmiştir. biz çok iyi gezdik,dinlendik. şükür bir problemimiz yok her şey yolunda

Günaydın güzel annişler,nasılsınız. Bayramda giremedim hiç, geçmiş kurban bayramınız ve Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun,ailemiz ve bebişlerimizle beraber nice bayramlara inş.

Gurbetteki arkadaşlarımız üzülmesinler bikaç ay sonra Allahın izniyle kavuşursunuz inş.ailelerinize, az kaldı.Hem biz de varız yanınızda asla yalnız değilsiniz:)
Ben yokken ne güzel paylaşımlar olmuş,anca bitirdim valla.Ben de 3 haftadır gribi atlatamadım,kulaklarıma da ağrı vurunca bayramda acile gittim.Ateş için ilaç verdi dr bir de parol verdi.Vicdan azabı çeksem de ara sıra içiyorum. İnş. çabuk atlatırım.Doktora "hastalığım yüzünden bebeğim gelişmiyor diye korkuyorum" dedim ama Allaha şükür iyiymiş.930gr olmuş,baya hareketliydi annesinin kuzusu. Ben de 7. kilomu almış oldum 60dayım şuan ama hiç dert etmiyorum tek göbiş var hala:):)

belfü canım, ben de en çok butikbebeyi seviyorum.Şapkan da gelmiş sevindim cnm:)
esimiseviyorum çok geçmiş olsun. Sonuçlarımı bayramdan sonra alacam demişsin,inş. hayırlı haberler alırsın canım.
byzglm; benm de geçen haftalarda sol göğsümden çok az sıvı gelmişti normalmiş ama asla sıkılmaması gerekiyor. Doğruluk payı ne kadardır bilmiyorum ama bebek için çok yararlıymış ilk gelen sıvı, ben de sağdakini korumaya çalışıyorum:) Bir de son aylarda göğüslerin sıkılması vs erken doğuma yol açar diye de duydum.Daha doğrusu uyarılması,aklında olsun cnm
kamikaze lansinoh formunu doldurdum canım okumadan:) Deneme ürünü gönderiyorlar dimi,ararlarsa filan bilgim olsun:) Önerilen sitelere form doldurunca hep ürün gönderdiler bu da çabuk gelir inş. sağol paylaşımın için

Öpüyrouz kızımla sizleri..Muck

Günaydınn kızlar ve güzel melekler :)
Geçmiş bayramlarımız kutlu olsun

Ceyzim çok çok geçmiş olsun canım umarım daha da uzamaz hastalığın hemen geçiverir.Bebeğinin maşallahı var Allah nazarlardan korusun.
Ben ne durumda acaba kızım diye çok meraktayım C.tesi doktor günümüz hem kızımdan haberler alıcam hem de şeker yüklemem olacak:)

Kızlar belki benim kuruntumdur ama misal kızım sanki hoşlanmadığı ortamlarda ya da kişiler olduğunda hareket etmiyor gibi geliyor.Misal bayramın son günü tüm gün misafirlikteydik ve o kadar seyrek hareket etti ki. Akşam eve girer girmez başladı hemen kıpırdanmaya :) İlk defa olmadığı için böyle yorumladım ama :) Böyle şeyler yaşayan oldu mu

Sağol canım inş. Bence senin hislerini anlıyor ona göre tepki veriyordur:):) Ben genelde yorulunca hareket etmiyor gibi hissediyorum,çünkü dinlenince acayip vuruyor.Ama hoşlanmadığım ortamlarda dikkat etmedim hiç,öyle olabilir belki.

kızlar merhaba,
dun doktoruzumuza gittik,640 gr ve 30 cm olmus bebeğim,yasım 24 dr'umuz eger yas 25 altındaysa ve ailede seker hastası yoksa seker yuklemesını yapmayabılırız dedı kararı bana bıraktı? kafam karıstı sız ne dıyorsunuz

ceyz canım çok geçmiş olsun inş tez zamanda iyi olursun. bebişine de maşallah kilosu çok iyi

Evet Olabilir canım :)

Yaşla alakalı olabilir belki.Bizim doktorumuz yaptırmanız gerek dedi sadece.Detay vermedi

heyyyy topic yine hareketlendi çok mutlu oldumbiz burda çok yalnız kalmıştık bi daha bizi yalnız bırakmayınnn

Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.Bende nihayet alışveriş yapmaya başladım.Çilekten oda takımını aldık.Büyüyen karyola, 3 kapılı dolap,şifonyer, raf ve cibinlik aldık.Büyüyen karyola olduğu için yatak ve uyku setide dahil oluyormuş karyolanın fiyatına.
İstanbulda yaşayanların mutlaka ebebek magazasına gitmesini tavsiye ederim.Her bütçeye uygun A'dan Z'ye herşey var.Bebek arabalarının her modelini görebiliyorsunuz.Ama çeşit çok olunca kafa karışıklığıda oluyor.Havuzlu hanada gittim ama ordan alışveriş yapmak gerçekyen eziyet gibi geldi.Çok kalabalık gitmesi bir dert alıp dönmesi bir dert gibi geldi bana.

Eki Görüntüle 541648

geçmiş olsun ceyzcim bende pazar gününden beri burun akıntısı ve tıkanıklığı ile uğraşıyorum çok zor gerçekten cumaya doktora gidicem burun için kullanabileceğimiz bişey varsa isticem ama dediğin gibi ilaç kullanmakta gelmiyor insanın içinden

mesajını okuyunca 10 yıl öncesine döndüm bende ilk gebeliğimde 24 yaşındaydım ve evet ozaman şeker yüklemesi falan yapılmadı bana demekki yaşla alakalı bişeymiş. ama tabi sen merak ediyosan yaptırabilirsin elbette.

Kızlar bebek arabası alanlar olmuş.Hangi marka hangi model alındı arabalar?
ben bir kaç model beğendim katlanınca baya ufak oluyor ama çok zor bir karar bu iyice kafam karıştı.Sizlerin fikirleriyle karar vermek istiyorum.

Quinny Senzz Bebek Arabası - e-bebek.com

Nuna Pepp Bebek Arabası - e-bebek.com bu ikisinin fiyatı uygun hemde katlanınca baya bi ufak oluyor..

Concord Neo Bebek Arabası - e-bebek.com bu biraz pahalı...

www.wollexbebek.com New York Manhattan Bebek Arabas New York Manhattan Bebek Arabas

www.wollexbebek.com Montana Hamilton Bebek Arabas

Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com

meraba kızlar netimde bugün sorun var iki saattir sayfaları okumaya ve yorum yapmaya çalışıyorum...geçmiş olsun toparlarsın inş en kısa zamanda baya uzun sürmiş...bende hasta olacak gibiyim inş olmam.cnm nette numune gönderdiklerini duydum ama kesin gönderirlermi bilmem bende bi şansımı deneyim dedim...bu arada aklıma gelmişken sana sorim ceyz hani telefonla numune istemiştik sende hemen geldiğini söylemiştin ya ondan sonra bende aradım izindeyken gelmiş ben evde olmadığıımdan komşuma bırakmışlar...içinden çıkan oyuncak nasıl bişi benimkinden çıkmadı da ( kutunun alltından açıklık vardı komşuma içinde ne var çok merak ediyorum dediğimde ped falan var dedi şaşırdım ve çok sinir oldum...eve geldim içinden oyuncak çıkmadı onunda 1,5 yaşında kızı var belki fesatça düşünüyorum ama onun almış olabileceğini düşündümaklım kaldı açıkçası oyuncakta bu arada hipp bebek klübü diye bi site var oradan form doldurmuştum orjinal boy piyasa değeri 20-25 olan bebek maması 2tane süt arttırıcı çay ve 2 tane rezene çayı göndrmişler...bilginiz olsunnnnnn..

güle güle kuullan cnm ne kadara aldınız acaba bu odayı çok güzelmiş...bende bir genç odası beğendim ama çok araştırmadım bu konuda henüz almıyacağım için belki sonra fikrim değişir linki şu Çilek > Flora
bunun yanına şimdi kullanmak için park yatak alıyım dedim ama eşim hiç sevmmiyor park yatakkları büyüyen beşik istiyor napcam bilemiyorum bu konuda:44:

Ben detaylı ultrasonumu tıp fakültesinde yaptırdım devlet hastaneleri dururken gidip özelllere para bayılmak çok gereksiz ayrıca fakültelerde çok kaliteli hocalar oluyor ve bir çok özel hastanede olmayan teknolojik cihazlar oralarda bulunuyor. Sadece bir öneri olsun diye bunu yazıyorum. Doğumunuzu özelde daha iyi koşullarda yaptırmak isteyebilirsiniz ama bu paralı testleri şiddetle fakültelerde yaptırmanızı tavsiye ediyorum.

ceyz canım çok geçmiş olsun inş tez zamanda iyi olursun. bebişine de maşallah kilosu çok iyi

heyyyy topic yine hareketlendi çok mutlu oldumbiz burda çok yalnız kalmıştık bi daha bizi yalnız bırakmayınnn

Bayram tatilinden gelenler anneler hepiniz hoş geldiniz özledik sizlerii

Hoşbulduk ben de burdan bigün ayrı kalsam özlüyorum hepinizi.Allah ayırmasın inşallah:) İyi olmaya çalışıyorum valla inş. çalışmak iyi gelir. yelizcim sen de dikkat et, inş. hastalanmazsın.

Duyunca benm de kafam karıştı şimdi.Ama kana bakılması gerekmez mi bunun için. Benim mesela ailemde şeker hastası yok,yaşım 24 yine de bakılması taraftarıyım.Tatlı vs çok düşkünüm korkmuyor da değilim. Ama gerek duyulmazsa yapılmaması en iyisi tabi.

Güle güle kullan canım,çok şekermiş ne kadara aldınız.Benim kafamda büyüyen beşikli bir oda vardı yatak,dolap 700küsür tl. Ama İkea da beyaz dolap ve beyaz beşik gördüm çok şeker geldi,duvarı açık pembe boyarsak güzel bir koltukla tamamlarsak daha güzel olur diye düşündük..Onlarda 500 tl civarı.yine araştırma içindeyim nedense:)

Canım netten baktım da birebir oyuncağın aynısını bulamadım, bunun birazcık değişiğiydi. Rengi sarı tekerleri filan kırmızıydı. http://www.tozlusayfa.net/wp-content/uploads/2012/05/ahşap-eğitici-bebek-oyuncağı-modelleri-8.jpg
onun dışında da ped,ıslak mendil,yenidoğan bebek bezi kalmış aklımda,bikaç taneydi hepsi.Sadece oyuncak bi taneydi.Komşun öle bişe yaptıysa diyecek bişe bulamıyorum valla

Merhaba, ben Graco Fusio aldım, hem hafif hemde travel sistem olabiliyor. Normalde 1000 tl den aşağı bulamamıştık ama rastlantı eseri idil bebe de 499 tl ye bulduk, pusetle 750 tl ye falan geliyor. Bize jokerdeki satıcı çok tavsiye etmişti, sürüşü falan gerçekten çok rahat, özellikleri annenin rahat kullanımı için ve çok rahat katlanıyor az yer kaplıyor. İdil bebe nin sitesine bi bak istersen. senin listendeki sadece concord neo güzel, diğerleri çok ağır ve fonksiyonel olarak rahat değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…