Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

bıçak saplanır gibi bi ağrı, üst tarafında ve kasıklara doğru tuhaf yani tam şurasıda diyemem ki. Yarın doktoruma gidicem bakalım cumartesiyi bekleyemicem.

vaaayy senin kız tavrını koymuş hemen
maşaallah ona

idrar kültürü farklı canım. temiz idrar olması gerekiyor, yani önce biraz idrarı yapıp önden arkaya doğru peçete yardımıyla silinip sonra tüpe idrarını yapıyorsun zahmetli, vee çok sıkıcı bişi sendede kan uyuşmazlığı vardı dimi.. inş bi sorunumuz yoktur, walla benimki hızlı gelişiyo yaa maşş 1 kiloları geçtik yani, sende öğrenince yazarsın canım ağırlığını

Canım yaşadıklarım hırpalamış seni Son sıkıntılardır inşallah bunlar.Az daha rahat olmaya çalış ortamdan uzaklaş ve eşinden destek al canım.
Bebeğini düşün tüm sıkıntılar çarçabuk son bulur inşallah

Canım çok çok geçmiş olsun.Miniğinin maşallahı var Sağlıkla kocaman olsun inşallah

Daha önce kültür yaptırmıştım dediğin gibi normal vermiştim idrar tahlili gibi.Ama şansa da sorun olmamış olabilir :)
Az kalmış senin de kontrole :) Güzel haberler getir bize

vaaayy senin kız tavrını koymuş hemen
maşaallah ona

:)) Tavırlı hatun olcak sanırım :)

Ohh başlık şenlenmiş yine geçmişi okumayı ancak bitirebildim yarım saatte valla :) idrar yollarında problem olanlara geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer sıkıntıları bende c.tesi gidicem şeker yüklemesine acayip tırsmaya başladım umarım bi sorun çıkmaz oğluşumu da çok özledim 1 aydır bakalım nekadar oldu? Artık hareketlerim kısıtlı olmaya başladı benim çok çabuk yoruluyorum ve belim ağrımaya başlıyo hemen sanırım yavaş yavaş zorlu zamanlara girdik hepimiz allah hepimizin ve bebişlerimizin yanında olsun inşallah :)

Bizde dün oğluşumun odasını aldık çilekten baby safari olanını aldım ben çağlanın bahsettiği kampanya ile epey uyguna geldi erken mi acaba filan diyodum ama teslimi aralık 15 oluyomus sanırım hazırlıkları hızlandırmak gerekiyo ancak yetişecek hersey ayyy bende cok konustum birikmiş hersey... Herkes kendine ve minnaklarına çoook dikkat etsin kimse kendini yorup üzmesin :)

canım araba çift yönlü kullanılabiliyor mu?

Selam kızlar
Geçmiş Kurban bayramınız ve cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
Arife günü kontrolümüz vardı,22+6ydık kuzum 560 gram olmuş,sizin bu haftalarda kaç gramdı bebişler,doktor haftasıyla uyumlu diyor ama ben tatmin olmadım yine de=)
raporumuzu da aldık artık nöbetlerden muafızzz 24 kasımda da şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason için randevu aldık.
Kilo konusunda da uyarı aldık,5-6 kilo civarı aldım,doktorum kontrollü ilerle,ileriki aylarda ödem de eklenecek buna dedi:26: vücudunda ödem oluşan var mı?nasıl hissediyorsunuz oluştuğunu,eller ayaklar dışında özellikle...Bir de karnıma ağrı saplanıyor bazen,kramp gibi,var mı böyle bir şey yaşayan?bacaklarda oluyor genelde sanırım,benim karnımda:44:
enfeksiyona önlem olarak bol bol su içmek gerekiyor.ben dikkat etmeye çalışıyorum,su şişemi almadan derse girmiyorum.
Bu arada yeğenimden aldıklarımızla da beraber alışverişimizin giyim kısmını tamamladık.Şimdi sırada buhar makinesi var.Önerebileceğiniz bir marka var mı?
Bir de D&R dan Lullabies diye bir cd aldım,her akşam dinliyoruz ailecek=)çok dinlendirici,tavsiye ederim.Ayrıca tavuk suyuna çorba serisinin anne adayları için olanını aldım,daha başlamadım okumaya.Bir deee Ebru Şallı'nın hamilelikte sağlıklı ve güzel kalmak kitabını aldım çook beğendim şiddetle tavsiye ediyorum:128:

Selam guzel anneler veee guzel cimcimeler ile yakisikli sirinler :13: sabahtan beri yazicas is yogunlugundan bi turlu firsat bulamadik anca yazabiliyoruz, hepimizin gecmis bayrami ve cumhuriyet dogumu kutlu olsun

Hosgeldin canimm aldiklarinizi saglikla kullanin insallah veee adi cok guselll masallah bizim yakisiklilar adaş olacak kismetse kilo konusunda sen yine iyisin sekerim biz totalde 12.kilomuzu aldik masallahhhh Allah meleklerimize saglik versin yeter ki kilolari veriris kismetse dogu.dan sonra saglikla insallah

Ohh masallah sizeee

Gecmis olsun kuzucuklar aman dikkat bu havalar cok fena Allah korusun... Minik prensesin de masallahi var annesi Allah nazarlardan saklasin cumlemizinkini insallah

Eywaaaahhh belfüm senin kuzu hem inatci hem de tavri net bi kiz olacak azicik ugrastircak sankimmm

Canim saglikli gunlerde kullanin insallah cok ciciymis masallah evet ebebek hem uygun hem kaliteli urunleri barindiriyo bunyesinde bizde her ay ufak tefek bisiler aliyoruz, bu ayda oda ve su termometresi, tirnak makasi, burun aspiratoru, uni baby mendil (12 tanesi 44 lira) ve bubchen in yeni dogan sampuani pisik onleyici kremi ve masaj yagini aldik insallah kuzum saglikli guzel gunlerde kullanir Aminnnn

Cok gecmis olsun canimm Allah sifa versin insallah

Canim hangi firmayi aradiniz numune gonderimi icin ?
Yalniz suppersin kamikaze yine cok gusel bi payladima imza attin cok tesekkur ederisss

Fiyat cok iyiymis canim yaa, kullanan arkadasin da memnunsa dusunulebilir su durumda

Gecmis olsun canim insallah tez zamanda sifa bulursunn :26:

Ooo guzel gunlerde kullansin canim oglusun insallah

günaydın güzel şubat anneleri.ben naparım işte atraksiyon dolu bi gebelik geçiriyorum.dün sabah kalktım başım beynim dönüyo,bi basınç bi ağrı ama tek tarafı suratımın.acile gittik,kbb,nöroloji,dahiliye,göz derken migren başlangıcı dediler.hamilelik hormonları tetiklermiş.ilaç almaya korktum sadece minoset içiyorum.dün muayene de oldum.24+2 deydim maşallah 800 gram ,35 cm olmuş kızım,25 haftalık görünüyo annesi dedi.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın herkese, havvam geçmiş olsun inş. ilerlemeden atlatırsın canım. Bebişin de maşallah tombiş olmuş annesi:)

Günaydın herkeseeee arkadaşlar bir kitap aldım arkadaşımın tavsiyesi üzerine ve sizlerlerde paylaşmak istiyorum.

Mahallenin En Mutlu Bebeği - Harvey Karp

Saygıdeğer bir çocuk doktoru ve çocuk gelişimi uzmanı olan Doktor Harvey Karp bütün ebeveynlere en huysuz bebeği bile mahallenin en mutlu bebeğine nasıl dönüştüreceklerini öğretebilir! Mantıklı tavsiyeleri sayesinde ebeveynler, büyük ebeveynler, hemşireler ve dadılar bebeklerinin ağlamasını durdurmayı ve onların daha uzun süre uyumasını sağlamayı öğrenecek.
"'Mahallenin En Mutlu Bebeği' çok eğlenceli ve çok ikna edici. Kesinlikle tavsiye ediyorum."
-Elizabeth Bing-, Lamaze International'ın kurucularından

canım yaşadıkların az buz şeyler değilmiş,Allah yardımcın olsun. deterjan kullanırken lütfen dikkatli ol,arada balkona çık. ben çok korkuyorum çünkü deterjanların ağır kokularından. gelmiş geçmiş olsun inşallah. umarım yakında tertemiz evinde,mutlu bir şekilde oturursun.

sanada geçmiş olsun arkadaşım. migren ağrısı hiç çekmedim ama annemden az çok biliyorum,annem çok çekiyor. umarım geçici bir durumdur. zaten hormonlardan dolayı olmuş,sanırım doğumdan sonra geçicektir. bebeğinede maşallah,bende çok merak ediyorum boy ve kilosunu ama bizim kontrolümüze 15 gün var daha

kızlar son 3 gündür maşallah diyeyim bebeğim kıpır kıpır. yani sanki her hareketini hissediyorum artık. sağlı sollu vuruyo sıpa ve artık o kadar alıştımki o vurdukça mutluluğum artıyor :)) ve tahminimce vurmadığı zamanlardada uyuyor. dün netten araştırdım. bu haftalarda artık en hareketli dönemleri başlarmış. sizde durumlar nasıl,hareketlerde artış varmı ???

Maşallah canım, benm de çook hoşuma gidiyor tekme yemek:) Dediğin gibi uyuduğu zamanları ben de anlıyorum artık,tekmelediğinde de hem dışarıdan görünüyor hem de dokunan kişi de anlıyor hemen:):) Çok güzel bir duygu yaa kıymetini bilelim bu ayların.Doğunca ayrı bir güzeller,göbişte apayrı:):)

Günaydın canım,roman değil dimi bu,normal okuduğumuz bebek-çocuk gelişim kitaplarından. Roman arayışı içindeyim de bu aralar:)

Günaydın canım,roman değil dimi bu,normal okuduğumuz bebek-çocuk gelişim kitaplarından. Roman arayışı içindeyim de bu aralar:)

Canım roman değil bebek bakımı ile ilgili ama mutlaka al bence tabi işe yararmı yazanlar bilmiyorum okuyanlardan duyduğum kadarıyla güzel yöntemler varmış.Yeni doğum yapan arkadaşlarım ve çok ağlayan bebişleri var bu kitapta ağlama krizine girmiş bir bebeği bile susturabilen yöntemler varmış.Okumaya başladım ama bebiş gelince anlıcam işe yarayıp yaramadığını.

Günaydın güzel anneler ve kuzularr

Canım içimiz bi türlü rahat etmiyor bu kilo konusunda.Bende meraklardayım.Bize de haftasıyla uyumlu iyi demişti.Doktorlar düşük bulduklarında uyarı da bulunuyorlar zaten.Bence içini rahat tut tatlım
Nöbet hususunda gözün aydın tatlım.Artık az daha rahatsız en azından :)
Şimdilik ödemim yok.Ayakları yukarda tutmak gerek diye biliyorum bu haftalardan sonra.Eller,ayaklar ve yüzde oluşuyor diye biliyorum.

Canım sanırım kök söktürecek kuzum bana :))
Sende durumlar nasıl tatlım.

Çok çok geçmiş olsun canım.Bende de migren var ne yazık ki.Arada krize giriyorum sadece bi kere çok zorlandım ve ilaç içtim.Karanlık oda ve kafana bere geçirmeni öneririm.
Miniğin maşallah çok iyi

Evet bu kitabın methini bi kaç blogda okudum.Bende almayı düşünüyorum.İnternet üzerinden d&r dan alınca daha uyguna geliyor.50tl üzeri içinde kargo almıyorlar.
Biz bir de Her güne bir masal kitabını alacağız:) Babacığı masal okusun şimdiden diye.

Artık daha büyüdüler sevdam :) Bu yüzden sığamıyorlar ve hareketleri daha da belirgin:)) Her bir yandan tepikler yiyoruz artık.Cidden büyük keyif ve büyük bir mucize bu yaşadığımız.
Benim inat kızım özellikle yanlara girmeye bayılıyor uykudan uyandırıyor beni :))

Bu arada odamız ufaktan tamamlanmaya başladı bile :)

Odamızın boyası

Dün akşam beşiğini kurduk.Bugünde kalanlar inşallah.

Günaydın kızlar nasılsınız?

Bize bayram yaradı galiba:)) Oglusum ıyıce hareketlenmeye basladı hem de hareketleri güçlendi sıpamın O kadar mutlu oluyorum ki...

Haftaya kontrole gidecegız bakalım doktora 15. hafta olacak ne kadar oldu bebişim merak ediyorum:)

günaydın kızlar nasılsınız cuma günü şeker yüklemesine gidecem insülin direnci var bende kesin şekerde çıkar ama en kötüsü galiba yüksek tansiyonmuş anne kayıpları olabiliyomuş benim doktorum hiç idrar tahlili yapmıyo habire kan tahlili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…