Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Canım ben de Arzum bebbe ateşölçer aldım 54TL ydi sanırım baya oldu alalı:) Önerileri tavsiyeleri filan araştırıp almıştım,Braun da iyiymiş.Burun aspiratörü henüz almadım

yukarıda linki verdim canım bakar mısın bu mu?
alayım ben de oysa fiyatı baya uygun

sağol tatlım eşime söyleyim biz de alalım bugün teşekkür ederim
burun aspiratörü alacak mısınız?

Canım alışveriş yapınca ondan da alacam ben ama tam araştırmadım,chicconun alabilirim belki 10-15 tl civarı. burun tıkanıklığı için gerekli diye düşünüyorum.

amin canım amin
tek temennimiz o
bu arada aateş ölçer ve burun aspiratörlerini aldınız mı
aldıysanız ne marka aldınız fiyatlar nedir
haftasonu bakacağım kazıklanmayım

Canım ben ateş ölçeri unnado.com dan almışdım 54 liraya Bremed almıştım.
Alından felanda ölçüyor.
Burun aspiratörü chicho iyi diyorlar.Ben bebedor aldım.Bebedor 6-8lira civarı olmalı.

Gecmis olsun canim ben son 4 yildir muzdaribim kendisinden ve hamileligim suresince de baya atak geciriyoruz ama Allahtan siddetli degil sadece bi kere uyusturdu agridan o zaman minoset ictim onun haricinde agri gelince hemen gozlerimi kapatiyorum biraz dinlenmeye calisiyorum eger ewdeysem yatak odasina girip guneslikleri de cekip uyumaya calisiyorum canim. Umarim seninde bi daha tekrarlamaz..

Canimmm odaniz cok cici oluyo masallah Allah saglikla kullanmasini nasib etsin prensesinin insallah aminnn

amin canım amin
tek temennimiz o
bu arada aateş ölçer ve burun aspiratörlerini aldınız mı
aldıysanız ne marka aldınız fiyatlar nedir
haftasonu bakacağım kazıklanmayım

Canim biz braun aldik bizimki azicik pahali :44: modeli 4520 yaninda yedek uclariyla birlikte 120 gibi bi fiyata almistik ebebekten canim. Burun aspiratorunu de c.tesi aldik yine e bebekten chiconunkini aldik 13 tu sanirim ya 11 cok emin diilim bisurru sey aldik cunku minigimiz saglikla kullansin insallah aminnn

Canım alışveriş yapınca ondan da alacam ben ama tam araştırmadım,chicconun alabilirim belki 10-15 tl civarı. burun tıkanıklığı için gerekli diye düşünüyorum.

Kızlar alışverişle alakalı ben de bişe sorayım; beşik için yarı ortopedik yatak alıyoruz değil mi yoksa direk ortopedik mi diyoruz? 60x120cm olarak bakıyorum da bikaç haftaya alacağım,nerden alacağıma karar veremedim tavsiyeniz var mı? Onun dışında beşik çevirme,yastık ve yorgan alacakmısınız/aldınız mı,fiyatlar nedir? Kendi yatağım ve bebişin yatağı için sıvı geçirmeyen koruyucu da almam lazım,detaylara hep kafam takılıyor

Canım seninde kuzun yeni cicilerini keyifle sağlıkla kullansınAlışveriş yapmak ayrı keyifff onlara

Yatak konusunda nety bilgim yok ceyzim.Odanın içerisinde geldi bana hediye olarak.Elime ulaştığında durumuna göre bakacağım.
Yastık ve yorgan ilk zamanlar önermiyorlar,Allah korusun boğulmalara sebep olur diye.Görüntü amaçlı kullanılıyor sadece.Ama yan yatma yastığı ayrı birşey.
Ben bi uyku seti aldım internetten markafoniden.65liraydı.

slm kızlarr
bebişler sizler iyisiniz maşallah

kızlar benim her gece nerdeyse bazen gecede 2 defa bacağıma giren kramplarım için
doktor magnezyum vermişti ama fayda etmemişti
aynen devamdı
ilacı bırakıyım dedim.
10 gündür kramp girmiyor ayaklarıma acaba ilaç tetikliyor olabilirmi :44::44:

Belfüm uyku setinde yorgan,yastık,çarşaf bi de beşik çevirme hepsi oluyor mu peki.oluyorsa fiyatı uygunmuş,ben pahalı sanıyordum

Beşiğede odayada bayıldım renklerını ogrenebılırmıyım busekılde hıc dusunmemıstım ama cok cıcı olmus,cıtaları falan kendınızmı yaptınız

kızlar odaya bayıldım cok guzel olmus
ortadakı cıtayı nasıl yaptınız merak ettım?

Tatlım sanırım bana yazmak istedin.
Odanın renkleri marshall bebek pembesi ve mina olarak geçiyor.Ortadaki ve süpürgelik kısmındakileri biz yaptık evet.
Yapı marketlerde köpük kartonpiyer diye sorarsan temin edebilirsin.

Belfüm uyku setinde yorgan,yastık,çarşaf bi de beşik çevirme hepsi oluyor mu peki.oluyorsa fiyatı uygunmuş,ben pahalı sanıyordum

Ceyzim uyku setinde kenar koruma,yorgan ve nevresim takımı yer alıyor.Yastığı ayrıca alman gerek istersen.

Son düzenleme:

evet cnm sana yzıcaktım karısmıs bayıldım busekıldede dusunebılırım kolaymı yapması acaba becerebılırmıyı<:)

evet cnm sana yzıcaktım karısmıs bayıldım busekıldede dusunebılırım kolaymı yapması acaba becerebılırmıyı<:)

Canım duvarlarınız düzgünse yani yamukluk yoksa eğer yapması çok kolay.
Rahatlıkla yapabilirsiniz.Ben beşik yüksekliğine göre çıtayı koyacağım yeri belirledim ona göre de iki renkte boyadık :)

Kızlar merhaba, her ne kadar sık yazamasam da takip etmeye çalışıyorum, herkeste tatlı bir alışveriş heyecanı başlamış biz daha birşey almadık oğluma, artık yavaş yavaş başlamak gerek. İnşallah kullandığımız güzel günler de gelecek aldıklarımızı.
Ben son zamanlarda ağırlaştımı hissediyorum, sabah bile karnım patlıcak gibi gergin oluyor galiba git gide büyüyor. Bir de sol tarafımda bir batma hissi var içerden çevremdeki doğum yapmış olanlara sordum bebektir dediler ama çok zorluyor beni size de oluyor mu? Sanki kolunu ya da ayağını uzatmış ta tırnakları batıyor gibi.

Edaacım özellerde ilk tansiyona bakıyorlar devlettede git ölçtür gel diyorlar benim doktorum mutlaka ölçüyor ve 2 günde 1 ölçtür diyor 13 -9 olsa ara diyor. Tam kan sayımını aile hekimliğide yapıyor haberin olsun kendinde gidip aç karnına bedavaya yaptıraılırsın.

Artık benimde eşim elini koyunca duyuyor :)) bugün şeker yüklemesi vardı 50 gr berbat bişeydi ya ( sonucu almaya gıtmeye çok korkuyorum çıkmıştır bende diye eşim ilk defa şeker yüklemesinden sonra karşı koltuktan göbeğimin zıplamasını gördü :) birde kıpırdamadığı zaman eşim konuştuğunda mutlaka tepki verip sert bir tekme atıyor :)

Yazdıklarını okuyunca inanamadım. Allah yardımcın olsun. Çamaşır suyunu da imkan varsa sen yapma. Ya ailenden biri, eşin falan yapsın ya da bir kadın tutun. Kendin yapmak zorundaysan da ağzını burnunu bir tülbentle falan kapat. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri dokunmuyorum çamaşır suyuna. Banyo, tuvaleti eşim temizliyor. Kimyasal sonuçta sana da bebeğine de zararlı. Bir de ağlama, sakinliğini korumaya çalış. Kolay değil tabi ki ama bebeğin için sabırlı olmaya çalış. Bir an önce de eşinle bir çözüm bulun. Taşınarak çözülecekse de taşının. Sürekli huzursuz olmaktansa bir kere uğraşmak daha iyidir herhalde. Bu arada tabi ki dua ederiz. İnşallah bir an önce kurtulursun sorunlardan.

İdrar yolu enfeksiyonundan ben de çok çektim, ne iğneler yedim hamilelik öncesinde ama çok şükür hamileyken yaşamadım ve yaşamadan da sonuçlanır inşallah. İğrenç bir şey sancısı. Kan uyuşmazlığı bizde de var. Ben de 28. hafta diye biliyorum indirekt coombs testini. 3 kasım cumartesi şeker yüklemesi için randevum var. 27. haftanın sonu oluyor. Ben de henüz sormadım doktoruma. Gidince sorarım. Benimki 1 ay önce 467 grdı. Çok merak ediyorum ne kadar oldu ağırlığı. Maşallah bebeğine, aklına kötü şeyler getirme kafasının büyüklüğü sorun olsa söylerdi doktor. Böyle bir konuda sorun olsa riske atmazlar, gizlemezler. Allah sağlık versin hepimize ve bebeklerimize.

Böyle konularda sorgulamak tabi iyi hepimiz yapıyoruz ama doktorumuza güvenmek zorundayız. 22. haftanın başında benimki 467 gr. dı. Bana da normal dedi doktor. Buna göre karşılaştırırsak seninki de normal bence. İçin rahat olsun. Kilo konusunda ben de endişeliyim. 27. haftadayım, çok fazla yemememe rağmen 9 kilo aldım toplamda. Bir ara elevit denen vitamin hapını içtim 15 günde şişirdi beni. Doktorum içme dedi zaten, bazılarında kilo yapıyormuş bu da doğumu zorlaştırıyor dedi. Su içmeye çalışıyorum ben de ama maalesef düzenli içemiyorum. 1 gün 2 lt içiyorum bir gün 1 lt. Su çok önemli tabi. Benim vücudumda şimdilik ödem yok ama bundan sonra olabilir. Artık son 3 aya girdik. Düşündükçe heyecanlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…