Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar daha önce yazmıştım. Biz bellonadan genç odası aldık. Gardrop, şifonyer ve yatak. Fresh Genç Odası Takımı - Bellona Mobilya

Aslında bir de oyun parkı almak niyetindeydim ama oyun parkları çok büyük. 3-4 yaşına kadar yatabildiği yazıyor özellik olarak ama ben sadece 1 yaşına kadar beşikte yatsın istiyorum. Sonra odasında yatsın diye düşünüyorum. Oturduğumuz ev küçük. Oyun parkını yatak odasında koyacak yer yok. O yüzden crystal baby beşik almak istiyorum.
Crystal Baby Cb-231 Magic Night Ninni Beşik / Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

İnternetten araştırıyorum ne zamandır hep online alışveriş sitelerinde var. İstanbul'da olmama rağmen bir mağaza bulamadım gidip bakabileceğim. İnternetten almaya da cesaret edemiyorum. Kararsız kaldım. Siz gördünüz mü hiç bu tür beşiği ya da benzerini?

Aynen canım ağırlaştık artık ben yatarken de zorlanıyorum.Bazen karnım öyle bir şişiyordu patlayacak gibi gergin. Krem filan sürüyorum gerilince. Bazen de normale dönüyor anlamadım gitti:)batma hissi olmuyor ama bende cnm belki bebiş gerilince filan eli ayağı karnını itiyordur.

Canım ben normal bebek mağazalarında görüyorum buna benzer ufak beşik ama dikkat etmedim hiç. Penguen,civil gibi mağazalarda yok mu, ya da ebebek mağazasına da bakabilisin.

canım bende aynı senın gıbıyım bellonadan beşik ve şifonyer aldım yerım yok dıye yatak odasına birşey alacağım ama içime sinen bişey bulamıyorum son ihtimal senin dediğin gibi bu beşiği alıcam

Monet Beşik - Bellona Mobilya

arayış içindeyim ama hep nette satılıyor sanırım yada satanm firmalarınm adreslerine bak canım sanki ben bağcılarda bir firmada rastlamıştım

Çok güzelmiş beşik ve şifonyer. Eğer bulursan yazarsan çok sevinirim. Ben de aramaya devam ediyorum. Bir de biz Pendik'teyiz, karşıda belki vardır ama artık çok çabuk yoruluyorum. Çok fazla gezemiyorum.

Canım civile baktım yok, hep oyun parkı var. Diğerlerine de bakmadım ama beşiğin adı ve modeliyle aradığımda hep online alışveriş sitelerinde çıkıyor. Bir kaç mağaza gezdim hep ahşap, sepet gibi olan cibinlikli beşiklerden var. Çok şık görünüyor ama bebek hareketlendiğinde düşebilir ondan çok güvenilir değil. Crystal baby daha derin ve sabitleme özelliği var. Bir de bunu eşimin ablası kullandı, 1 yaşına kadar yatabiliyor bebek. Odadan odaya rahat taşınıyor. O yüzden cazip geliyor. İnşallah bulabilirim.

Benimde hep aklimda yatak var, odamizi aldiktan sonraya biraktim simdilik ama arada rastlayinca fiyatlara bakiyorum canim 50-70 gibi degisiyo rakamlar..

Canım seninde kuzun yeni cicilerini keyifle sağlıkla kullansınAlışveriş yapmak ayrı keyifff onlara
Amin tatlimm aynenn oyle supper bi keyif veriyo Allah aldiklarimizi da saglikla ve keyifle miniklerimizin kullanmasini nasib etsin insallah aminnn

Canim pendikteyim demissin birazcik uzak yine ama altintepede minibus yolunda solda bi bebe magazasinda bunun pembesi var vitrinde her sabah geciyorum onunden istersen yarin sabah bakip adini yazarim sana (uyuyo olmazsam tabi yolda ) sende tlf.la fiyat alirsin hem

Kizlaarr haftasonu ebebek e gttigimizde satis temsilcisinin anlatimlarinin da etkisi ile gaza gelip bu salincagi aldik ama ben icten ice almasa miydik acaba diye dusunuyorum :44: urunu henuz teslim almadik bu c.tesi alicas ama acaba almasak mi cok kararsiz kaldim.. Park besigimiz ve bambu besigimiz var ikiside sallanmio sadece alacagimizttavel sistemin ana kucagi sallanma ozelligine sahip olacal o yuzden aliim diyorum ama bi yandan da kullanir miyiz ki diye dusunuyorum sizin de fikrinizi aliim dedim...

Chicco Polly Swing Up Salıncak - e-bebek.com

kızlar ufaklığımıızın Arzum ateş ölçer ,Nuk Burun aspiratörü,kova,küvet ,maşrapa ve filesinin siparişini verdik
küveti 25e aldım valla oh be ne o öyle mağazalarda 100-150 tl hayatta vermem

anım işe yarayabilir ama tabi ki ilk etapta değil bebeğin kafasını tutabılmesi kendi kendine oturabilmesi lazım bunu kulanabilmesi için
belki ilk etapta gerek yok ama kullanır merak etme ama ben şuan böyle şeyler almayacağım hiç

Son düzenleme:

Canım altıntepe/maltepe değil mi? Ben kadıköye kadar göze aldım ama karşıya geçmek çok zor geliyor.Çok sevinirim gerçekten, adını yazabilirsen. Teşekkür ederim

canım ben de pendikteyim küçük bebek mağazalarında bahsettiğin beşiklerden çok var hatboyunda mini çarşı var internet adresini vereyim iletişimden de bakabilirsin. umarım işine yarar.
{Bebek rnleri,mobilya ,bebek arabas, oyuncak,oto koltuu,bebek tekstil rnleri.}

Canım çok tatlı görünüyor salıncak ama biraz pahalı gibi geldi bana. Belki ihtiyaç duyulur ama ben kendi adıma şu anda böyle bir şey almazdım. Daha önemli ihtiyaçlar olduğu için tabi, bütçe meselesi Eğer sizin böyle bir derdiniz yoksa boşver düşünme tadını çıkar. Güle güle, güzel günlerde kullanın bebişinle.

güle güle kullanın canım çok şeker, oturma pozisyonları vardır herhalde kardeşimin bebişi 3 aylık deli gibi sallanıyor valla salıncakta da hiç sesi çıkmıyor

Yaa bu mağazanın önünden kaç defa geçtim, istediğim gibi bir şey yoktur diye hiç girmedim :)) Demek ki ön yargılı olmayıp her yere bakmak lazımmış. Çok teşekkür ederim canım, çok mutlu oldumDışarı ilk çıkışımda bakacağım.

kızlar ufaklığımıızın Arzum ateş ölçer ,Nuk Burun aspiratörü,kova,küvet ,maşrapa ve filesinin siparişini verdik

ayy bize de lazım bunlardan:44: ben de alayım diyorum ama bu işlerden annem daha iyi anlar o gelince incik cincık şeylere sıra gelecek

Eki Görüntüle 542462
kızlar eşimle bu park yatağa karar verdik
özelliklerini satıcı çok güzel anlattı tam istediğim gbii üstelik indirimdeydi 249 tl umarım c.tesi bu rengi bulurum

canımm chiccodan vazgeçtiniz dimi? bu da çok güzel... biz hala karar veremedik :44:aldıktan sonra yorumlarını heyecanla bekleyeceğim. bizim de chicco olmazsa bu olur sanırım.

Merhaba kizlar nasilsiniz? Bende insallah Cumartesi Istanbul'a hemde cok özledigim Esimin yanina dönüyorum :)
Alman markasi oldugu icin burda cok ucuz oldugundan ben Biberon, emzik, burun aspiratörü vs. gibi bircok seyi NUK'un aldim. Alman doktorlarda kulaktan ve alindan ates ölcerleri önermiyorlar. Bu yüzden ben normal bildigimiz dijital ölcerlerden aldim. Hem en dogru onlar ölcüyormus. Yoksa bende kulaktan ölcer almak istiyordum. Bebekler durmuyor felan deniliyor ama Annem, hepinizi onunla büyüttüm o zaman ki cocuklar duruyordu da simdikiler mi durmuyormus diyor :)
Park yatagimizi aldik ama onun icine ne tür bi yatak alacagimiza bizde karar veremedik. Ortopedik mi yari ortopedik mi yada baska ne cesitleri var bilemedim :26:

CeYz canim ben Lansinoh marka aldim ebebekten 133 tl idi. Tecrubeli arkadaslarim mutlaka ciftli al dediler diye oyle aldim. Sebebi de gogusun birinden sut cekerken digerinin uretime gecmesiymis. Bu sekilde oldugunicin tekli pompa ile hic rahatlamis hissetmezsin dediler.

sağol tatlım eşime söyleyim biz de alalım bugün teşekkür ederim
burun aspiratörü alacak mısınız?

Canim son sayfalarda gordum almissin sanirim gule gule kullanin. Ben atesolceri braun, aspiratoru chicco aldim. Bence de cok para dokmeye gerek yok bunlar icin..

Sayfalar birikmisti anca okudum kizlar yarim saatte :) odalar yapilmaya baslandi, cok keyifli amaaa cokmda kafa karistiriciymiss :)) renk secmek bile dert oldu bana :) mobilyalari da ikea dan almaya karar verdik, modokodaki tum mobilyacilar 4000 ve ustunde fiyat cekince..

Kizm da iyice hareketlendi, benimki de eger ben huzursuzsam gerginsem hic hareket etmio ya da cok hareketliysem. Ne zaman eve gelip rahatliyorum oturuyorum o zaman baslio tekmeler. Gecen gun gobgimdeki kitabi havalandirdi :))

Hepinizi ve minislerinizi opuyorum :)

Gule gule iyi gunlerde kullansin minisin canimm

Canım altıntepe/maltepe değil mi? Ben kadıköye kadar göze aldım ama karşıya geçmek çok zor geliyor.Çok sevinirim gerçekten, adını yazabilirsen. Teşekkür ederim
Kucukyalidan bistanciya giderken 63 yada nokta diye de geciyo ama sanirum pendikteki sana super olucak

Ohh masallah cimcimene canim modokoya mal veren mobilyacilardan olusan camlica mobilyacilar sitesi var libadiyede orda gayet uygun fiyatlara kaliteli urunler mevcut bilgin olsun, sekiz ay once dogum yapan yakin bi ark.im ile is yerinde iki yil once dogum yapan ark.im ordan almislardi ikiside cok memnun ustelik biri iki kere tasindi bizde gittigimizde begendik kismetse bu ay sonuna dogru siparis verices ve dolabi filan yukluklu yapabiliyolar icini zaten cogu senin istegine gore raf yada cekmece yapiyo cok gusel modeller vardi internetten de bakabilirsin ama orda daha fazla cesit ve pazarlik imkanin var
Yalniz ben de sanki ordan komisyon filan alicakmisim gibi anlatmisim heee

güle güle kullanın canım çok şeker, oturma pozisyonları vardır herhalde kardeşimin bebişi 3 aylık deli gibi sallanıyor valla salıncakta da hiç sesi çıkmıyor

Hmmm... Gorusleriniz icin sagolun kizlar butce konusunda orta sekerli canim ama tabii ki daha elzem ihtiyaclarimizi dusunuyoruz ve iste acaba bu fuzuli mi diye dusunuyorum.. Bi yandan da titresim ozelligi ozellikle gaz doneminde cok rahatlatiyomus minik yawrumuzu onu dusununce de yararli olur diye dusunuyorum ayy cok karisigim edaacim iki kademeli oturur ve ayni ana kucagindaki gibi yatar pozisyonu mevcut canim, senin yegen ne zaman basladi kullanmaya aynisi mi var onda da nasil memnun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…