Hmmm... Gorusleriniz icin sagolun kizlarbutce konusunda orta sekerli canim ama tabii ki daha elzem ihtiyaclarimizi dusunuyoruz ve iste acaba bu fuzuli mi diye dusunuyorum.. Bi yandan da titresim ozelligi ozellikle gaz doneminde cok rahatlatiyomus minik yawrumuzu onu dusununce de yararli olur diye dusunuyorum ayy cok karisigim edaacim iki kademeli oturur ve ayni ana kucagindaki gibi yatar pozisyonu mevcut canim, senin yegen ne zaman basladi kullanmaya aynisi mi var onda da nasil memnun mu?
pardon cnm ben yanlış anlamışım...çok geçmiş olsun tekrardan sinir bozucu cidden Allah kolaylık versin....Canim sanada kolay gelsin,seninde yaşadıkların baya fenaymış üzüldüm
ben ev sahibiyim,yapıma gelince sigortacim yapıyo uzun sürsede yapıyo dolaplarıda değiştiriyo ama bu çokk uzun bi süreç.Üst kat suyu kesse herşey kolay olacak,yasa dışı olmadıgını bilsem çilingir çağırıp onların tuvaletini ben tamiredicem.şimdi bardaklar dahil herşeyi atıcam yenisini alıcam çünkü herşeye bulaştı.Daha fazla midenizi bulandırmayayım.Allah hepimizin yardımcısı olsun!
:)) teşekkür ederim cnm ne demek denk geliyor öle paylaşıyorum sizlerle telefonla aradığımSelam guzel anneler veee guzel cimcimeler ile yakisikli sirinler :13: sabahtan beri yazicas is yogunlugundan bi turlu firsat bulamadik anca yazabiliyoruz, hepimizin gecmis bayrami ve cumhuriyet dogumu kutlu olsun :46
Canim hangi firmayi aradiniz numune gonderimi icin ?
Yalniz suppersin kamikaze yine cok gusel bi payladima imza attin cok tesekkur ederisss
Ooo guzel gunlerde kullansin canim oglusun insallah
çok geçmiş olsun benimde migrenim var Allah yardımcın olsun ben ilk 4 ay çok sıkıntı çekti ve ilaç kullanmak zorunda kaldım ama o kadar şiddetliydiki parol hafif kalıyordu kesmiyordu günlerce ağrı çekiyordum...benim hamilelik ilk 4 ay tetikledi ama şimdi çok şükür rahatım ağrım yok seninde demekki sonradan tetikledi çok geçmiş olsun...limon dilimleyip sarabilirsin ağrıyan noktaya ağrı kesici kesmediğinde limon kesiyodu çok ilginçgünaydın güzel şubat anneleri.ben naparım işte atraksiyon dolu bi gebelik geçiriyorum.dün sabah kalktım başım beynim dönüyo,bi basınç bi ağrı ama tek tarafı suratımın.acile gittik,kbb,nöroloji,dahiliye,göz derken migren başlangıcı dediler.hamilelik hormonları tetiklermiş.ilaç almaya korktum sadece minoset içiyorum.dün muayene de oldum.24+2 deydim maşallah 800 gram ,35 cm olmuş kızım,25 haftalık görünüyo annesi dedi.Allah hepimizin yardımcısı olsun
cnm benimde çok hareketli dokunanarak babasının hissetmesini bırak uzaktan bakınca bile tepikleri gözüküyor...başka noktaya bakarken bile göbek hareketlerimi görüyorum:) bugün özellikle çok hissediyorum hareketlerini sanırım günden güne daha çok hissedeceğiz...onun her kıpırtısı benim için büyük mutlulukkızlar son 3 gündür maşallah diyeyim bebeğim kıpır kıpır. yani sanki her hareketini hissediyorum artık. sağlı sollu vuruyo sıpave artık o kadar alıştımki o vurdukça mutluluğum artıyor :)) ve tahminimce vurmadığı zamanlardada uyuyor. dün netten araştırdım. bu haftalarda artık en hareketli dönemleri başlarmış. sizde durumlar nasıl,hareketlerde artış varmı ???
cnm almışsın sanırım ateşölçerini güle güle kullan bende öneride bulunacaktım ama neyse diğer arkadaşlara belki fikir olur...ben bunu almayı düşünüyorum..çünkü medikal ürünlerde sadece medikal ürün çıkaran markaların daha iyi olduğunu düşünüyorum.bide çok fonksiyonlu bir ürün.unnadodaydı sanırım bi ara indirime girmişti ama akılsızlık edip almadım uygun bir kampanya bekliyorum şuan almak için :))amin canım amin
tek temennimiz o
bu arada aateş ölçer ve burun aspiratörlerini aldınız mı
aldıysanız ne marka aldınız fiyatlar nedir
haftasonu bakacağım kazıklanmayım
ben de yıukama ütüleme işlemleri için annemi bekliyorumayy bize de lazım bunlardan:44: ben de alayım diyorum ama bu işlerden annem daha iyi anlar o gelince incik cincık şeylere sıra gelecek
canım ben daha almadım bu rengi arıyorum netten baktıklarım 70e 110du heralde onu alırımBende aynisini aldim canim, hemde ayni fiyata ebebekten. Benim ki 70 x 110 bide ayni modelin 60 x 120si vardi sen hangisini aldin?
valla canım cikodan vazgeçtim çünkü salanmıyoruş.canımm chiccodan vazgeçtiniz dimi? bu da çok güzel... biz hala karar veremedik :44:aldıktan sonra yorumlarını heyecanla bekleyeceğim. bizim de chicco olmazsa bu olur sanırım.
canım alık evet umarım memnun kalırım siz de güle güle kullanınCeYz canim ben Lansinoh marka aldim ebebekten 133 tl idi. Tecrubeli arkadaslarim mutlaka ciftli al dediler diye oyle aldim. Sebebi de gogusun birinden sut cekerken digerinin uretime gecmesiymis. Bu sekilde oldugunicin tekli pompa ile hic rahatlamis hissetmezsin dediler.
Canim son sayfalarda gordum almissin sanirim gule gule kullanin. Ben atesolceri braun, aspiratoru chicco aldim. Bence de cok para dokmeye gerek yok bunlar icin..
Sayfalar birikmisti anca okudum kizlar yarim saatte :) odalar yapilmaya baslandi, cok keyifli amaaa cokmda kafa karistiriciymiss :)) renk secmek bile dert oldu bana :) mobilyalari da ikea dan almaya karar verdik, modokodaki tum mobilyacilar 4000 ve ustunde fiyat cekince..
Kizm da iyice hareketlendi, benimki de eger ben huzursuzsam gerginsem hic hareket etmio ya da cok hareketliysem. Ne zaman eve gelip rahatliyorum oturuyorum o zaman baslio tekmeler. Gecen gun gobgimdeki kitabi havalandirdi :))
Hepinizi ve minislerinizi opuyorum :)
Gule gule iyi gunlerde kullansin minisin canimm
Kucukyalidan bistanciya giderken 63 yada nokta diye de geciyo ama sanirum pendikteki sana super olucak
Ohh masallah cimcimenecanim modokoya mal veren mobilyacilardan olusan camlica mobilyacilar sitesi var libadiyede orda gayet uygun fiyatlara kaliteli urunler mevcut bilgin olsun, sekiz ay once dogum yapan yakin bi ark.im ile is yerinde iki yil once dogum yapan ark.im ordan almislardi ikiside cok memnun ustelik biri iki kere tasindi bizde gittigimizde begendik kismetse bu ay sonuna dogru siparis verices ve dolabi filan yukluklu yapabiliyolar icini zaten cogu senin istegine gore raf yada cekmece yapiyo cok gusel modeller vardi internetten de bakabilirsin ama orda daha fazla cesit ve pazarlik imkanin var
Yalniz ben de sanki ordan komisyon filan alicakmisim gibi anlatmisim heee
slm kızlar güzel muhabbetler dönmüş ben uğramayalı...alışveriş yapanlar aldıklarını güle güle kullansın...belfü oda şimdiden çok hoş
pardon cnm ben yanlış anlamışım...çok geçmiş olsun tekrardan sinir bozucu cidden Allah kolaylık versin....
:)) teşekkür ederim cnm ne demek denk geliyor öle paylaşıyorum sizlerle telefonla aradığım
yelik lemleri | ParentzWorld - Hamile, Anne ve Aile olmak... 444lü numarayı arayabilirsin bide HiPP - Organik Bebek Mamalar1, Organik Bebek Mamas1, Organik Bebek Yemekleri buradaki formu doldurdum mama,rezene ve süt arttırıcı çay gönderdiler...
çok geçmiş olsun benimde migrenim var Allah yardımcın olsun ben ilk 4 ay çok sıkıntı çekti ve ilaç kullanmak zorunda kaldım ama o kadar şiddetliydiki parol hafif kalıyordu kesmiyordu günlerce ağrı çekiyordum...benim hamilelik ilk 4 ay tetikledi ama şimdi çok şükür rahatım ağrım yok seninde demekki sonradan tetikledi çok geçmiş olsun...limon dilimleyip sarabilirsin ağrıyan noktaya ağrı kesici kesmediğinde limon kesiyodu çok ilginç
cnm benimde çok hareketli dokunanarak babasının hissetmesini bırak uzaktan bakınca bile tepikleri gözüküyor...başka noktaya bakarken bile göbek hareketlerimi görüyorum:) bugün özellikle çok hissediyorum hareketlerini sanırım günden güne daha çok hissedeceğiz...onun her kıpırtısı benim için büyük mutluluk
cnm almışsın sanırım ateşölçerini güle güle kullan bende öneride bulunacaktım ama neyse diğer arkadaşlara belki fikir olur...ben bunu almayı düşünüyorum..çünkü medikal ürünlerde sadece medikal ürün çıkaran markaların daha iyi olduğunu düşünüyorum.bide çok fonksiyonlu bir ürün.unnadodaydı sanırım bi ara indirime girmişti ama akılsızlık edip almadım uygun bir kampanya bekliyorum şuan almak için :))
Bremed Çok Fonksiyonlu IR Termometre - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
CeYz canim ben Lansinoh marka aldim ebebekten 133 tl idi. Tecrubeli arkadaslarim mutlaka ciftli al dediler diye oyle aldim. Sebebi de gogusun birinden sut cekerken digerinin uretime gecmesiymis. Bu sekilde oldugunicin tekli pompa ile hic rahatlamis hissetmezsin dediler.
Canim son sayfalarda gordum almissin sanirim gule gule kullanin. Ben atesolceri braun, aspiratoru chicco aldim. Bence de cok para dokmeye gerek yok bunlar icin..
Sayfalar birikmisti anca okudum kizlar yarim saatte :) odalar yapilmaya baslandi, cok keyifli amaaa cokmda kafa karistiriciymiss :)) renk secmek bile dert oldu bana :) mobilyalari da ikea dan almaya karar verdik, modokodaki tum mobilyacilar 4000 ve ustunde fiyat cekince..
Kizm da iyice hareketlendi, benimki de eger ben huzursuzsam gerginsem hic hareket etmio ya da cok hareketliysem. Ne zaman eve gelip rahatliyorum oturuyorum o zaman baslio tekmeler. Gecen gun gobgimdeki kitabi havalandirdi :))
Hepinizi ve minislerinizi opuyorum :)
Hmmm... Gorusleriniz icin sagolun kizlarbutce konusunda orta sekerli canim ama tabii ki daha elzem ihtiyaclarimizi dusunuyoruz ve iste acaba bu fuzuli mi diye dusunuyorum.. Bi yandan da titresim ozelligi ozellikle gaz doneminde cok rahatlatiyomus minik yawrumuzu onu dusununce de yararli olur diye dusunuyorum ayy cok karisigim edaacim iki kademeli oturur ve ayni ana kucagindaki gibi yatar pozisyonu mevcut canim, senin yegen ne zaman basladi kullanmaya aynisi mi var onda da nasil memnun mu?
Arzum Bebbe Kulaktan Ve Alından Ateş Ölçer (Bir Saniyede Doğru ve Hassas Ölçüm) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
canım bu ateşölçer mi
benım de dün dikkatımı çekti bu
Kızlar merhaba, her ne kadar sık yazamasam da takip etmeye çalışıyorum, herkeste tatlı bir alışveriş heyecanı başlamış biz daha birşey almadık oğluma, artık yavaş yavaş başlamak gerek. İnşallah kullandığımız güzel günler de gelecek aldıklarımızı.
Ben son zamanlarda ağırlaştımı hissediyorum, sabah bile karnım patlıcak gibi gergin oluyor galiba git gide büyüyor. Bir de sol tarafımda bir batma hissi var içerden çevremdeki doğum yapmış olanlara sordum bebektir dediler ama çok zorluyor beni size de oluyor mu? Sanki kolunu ya da ayağını uzatmış ta tırnakları batıyor gibi.
Kizlaarr haftasonu ebebek e gttigimizde satis temsilcisinin anlatimlarinin da etkisi ile gaza gelip bu salincagi aldik ama ben icten ice almasa miydik acaba diye dusunuyorum :44: urunu henuz teslim almadik bu c.tesi alicas ama acaba almasak mi cok kararsiz kaldim.. Park besigimiz ve bambu besigimiz var ikiside sallanmio sadece alacagimizttavel sistemin ana kucagi sallanma ozelligine sahip olacal o yuzden aliim diyorum ama bi yandan da kullanir miyiz ki diye dusunuyorum sizin de fikrinizi aliim dedim...
Chicco Polly Swing Up Salıncak - e-bebek.com
Kizlaarr haftasonu ebebek e gttigimizde satis temsilcisinin anlatimlarinin da etkisi ile gaza gelip bu salincagi aldik ama ben icten ice almasa miydik acaba diye dusunuyorum :44: urunu henuz teslim almadik bu c.tesi alicas ama acaba almasak mi cok kararsiz kaldim.. Park besigimiz ve bambu besigimiz var ikiside sallanmio sadece alacagimizttavel sistemin ana kucagi sallanma ozelligine sahip olacal o yuzden aliim diyorum ama bi yandan da kullanir miyiz ki diye dusunuyorum sizin de fikrinizi aliim dedim...
kızlar ufaklığımıızın Arzum ateş ölçer ,Nuk Burun aspiratörü,kova,küvet ,maşrapa ve filesinin siparişini verdik
küveti 25e aldım valla oh be ne o öyle mağazalarda 100-150 tl hayatta vermem
Canım benm de kafamı çok karıştırıyor şu pompa işi. Senin aldığında mantıklı aslında. acaba bu süt pompalarının şişeleri biberon olarak kullanılıyor mu, hani işyerindeyken yada sonradan kullanmak üzere direk içine sağıp vermek için.Örneğin aventin 4lü saklama kabı varmış, hammaddesi,temizlenmesi ve kullanış açısından şiddetle tavsiye ediliyor.Hem saklama kabı oluyormuş,dolaptan çıkarılıp direk emziği geçirip bebişe verebiliyoruz.Bebiş büyüyünce süt,yoğurt, mama vs koyup her yere götürülebiliyormuş.Ondan almayı çok istiorum 4lü şişe 32TL civarında. Ama lansinoh ya da medelanın pompasını alsam onların şişeleri çok çok farklı,illa aventin pompasını mı almak lazım avent biberona uyumlu olması içinÇok dolandırdım lafı ama anlatabilmişimdir umarım:)
Kuşum anladım ne demek istediğini. Dolum yapılan şişeleri açmadım ben henüz, ama dediğin gibi hiç hiç sanmıyorum herhangi bir biberon ağızıyla uyumlu olacaklarını. Zaten sağım yaptığım sütü saklamak için özel poşetlerden aldım yine Lansinoh'tan (ebebekte indirimdeydi tüm ürünleri). Sağdığım sütü ne zaman kullanacağımı muhtemelen bilemeyeceğim ve sağan arkadaşların buzluklarını görmüşlüğüm var; torbalar dolusu süt. Bir de biliyorsun 6 ay fln saklanabiliyor donuk halde anne sütü. O yüzden açıkçası ben hiç düşünmemiştim pompa şişelerini o şekilde kullanmayı.
Arkadaşlarr hepinize günaydın.Az önce şeker yüklememi yaptırdım korkulacak bişey yok.Aç karnına gittim yanımda glukoz limon ve su götürdüm.şekerli suyun içine bir iki damla limon damlattırdılar içimi kolay olsun die.aç olduğum için şekerli su iyi geldi açlığımı bastırdı :)) İçmeden önce ve içtikten bir saat sonra kan alıyorlar.Bakalım sonuçlar ne çıkacak.
kızlarrrr unnado dan aldığım peluş maymuncuk ve aslan oyuncakları geldi oğluşumunnayyy benim bile oynayasım geldi
Anladım canım 6 aylık saklama için ben de süt torbası düşünüyorum. Ama mesela bugün işte sağdığım sütü direk şişesine sağıp kapağını kapatırım,annemin de ertesi gün kapağı çıkarıp emzik takması kolay olurdu diye düşündüm. Nasıl olsa 4 şişesi oluyor ama avent de pahalıBen en iyisi medela süt pompası,uzun süre saklama için süt torbası ve haftalık fazla sağdığım sütü saklamak,ek gıdalara geçtiğimde de kullanmak üzere de avent 4lü biberon seti alayım:) pompayla uyumsuz biberon olacak ama ordan diğerine aktarırım artık:) Sen biberon dr.browns mu almıştın cnm?
kızlar gece uykuda bacaklarım ağrıyor.sanki yürüdüm yada üstüne yattım gibi 2 bacagımda ağrıyor..
sonra önceye göre rahat uyuyamıoyorum
uykuda yoruluyorum sanki
sağa sola dönerken karnımda ağırlık oluyo..
2 bacak arasında üste doğru ağırlık oluyo ağrı veriyo. bazende yürürken oluyo bu
sizde buna benzer şikayetler varmı(((
kızlar gece uykuda bacaklarım ağrıyor.sanki yürüdüm yada üstüne yattım gibi 2 bacagımda ağrıyor..
uykuda yoruluyorum sanki
2 bacak arasında üste doğru ağırlık oluyo ağrı veriyo. bazende yürürken oluyo bu
uykuda yoruluyorum sanki
uykuda yoruluyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?