Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Canim nacizane bi onerim olabilir mi,
Chiccodan salincak yerine ev tipi ana kucagi alsan? Simdi diyorsun ya sallanan oto tipi ana kucagimiz var diye, doktorlar onu tavsiye etmiyorlar 2 saatten uzun kullanilmasini. Bebeklerin omurga gelisimi icin saglikli degilmis oto tipi anakucaginda uzun sureli tutmak, sen de okumussundur belki. Ev tipi ana kucagi alabilirsin chiccodan, onlarmda muzikli titresili. Hem katlayip misafirlige giderken bile goturebilirsin yaninda, oyalanir minisin. Bir fikir benimkisi sadece :))

Bu arada mobilya onerin icin cok tesekkur ederim, arastiricam mutlakamcanim.

slm kızlar güzel muhabbetler dönmüş ben uğramayalı...alışveriş yapanlar aldıklarını güle güle kullansın...belfü oda şimdiden çok hoş
pardon cnm ben yanlış anlamışım...çok geçmiş olsun tekrardan sinir bozucu cidden Allah kolaylık versin....
:)) teşekkür ederim cnm ne demek denk geliyor öle paylaşıyorum sizlerle telefonla aradığım
yelik lemleri | ParentzWorld - Hamile, Anne ve Aile olmak... 444lü numarayı arayabilirsin bide HiPP - Organik Bebek Mamalar1, Organik Bebek Mamas1, Organik Bebek Yemekleri buradaki formu doldurdum mama,rezene ve süt arttırıcı çay gönderdiler...
çok geçmiş olsun benimde migrenim var Allah yardımcın olsun ben ilk 4 ay çok sıkıntı çekti ve ilaç kullanmak zorunda kaldım ama o kadar şiddetliydiki parol hafif kalıyordu kesmiyordu günlerce ağrı çekiyordum...benim hamilelik ilk 4 ay tetikledi ama şimdi çok şükür rahatım ağrım yok seninde demekki sonradan tetikledi çok geçmiş olsun...limon dilimleyip sarabilirsin ağrıyan noktaya ağrı kesici kesmediğinde limon kesiyodu çok ilginç
cnm benimde çok hareketli dokunanarak babasının hissetmesini bırak uzaktan bakınca bile tepikleri gözüküyor...başka noktaya bakarken bile göbek hareketlerimi görüyorum:) bugün özellikle çok hissediyorum hareketlerini sanırım günden güne daha çok hissedeceğiz...onun her kıpırtısı benim için büyük mutluluk
amin canım amin
tek temennimiz o
bu arada aateş ölçer ve burun aspiratörlerini aldınız mı
aldıysanız ne marka aldınız fiyatlar nedir
haftasonu bakacağım kazıklanmayım
cnm almışsın sanırım ateşölçerini güle güle kullan bende öneride bulunacaktım ama neyse diğer arkadaşlara belki fikir olur...ben bunu almayı düşünüyorum..çünkü medikal ürünlerde sadece medikal ürün çıkaran markaların daha iyi olduğunu düşünüyorum.bide çok fonksiyonlu bir ürün.unnadodaydı sanırım bi ara indirime girmişti ama akılsızlık edip almadım uygun bir kampanya bekliyorum şuan almak için :))
Bremed Çok Fonksiyonlu IR Termometre - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

ayy bize de lazım bunlardan:44: ben de alayım diyorum ama bu işlerden annem daha iyi anlar o gelince incik cincık şeylere sıra gelecek
ben de yıukama ütüleme işlemleri için annemi bekliyorum
Bende aynisini aldim canim, hemde ayni fiyata ebebekten. Benim ki 70 x 110 bide ayni modelin 60 x 120si vardi sen hangisini aldin?
canım ben daha almadım bu rengi arıyorum netten baktıklarım 70e 110du heralde onu alırım
canımm chiccodan vazgeçtiniz dimi? bu da çok güzel... biz hala karar veremedik :44:aldıktan sonra yorumlarını heyecanla bekleyeceğim. bizim de chicco olmazsa bu olur sanırım.
valla canım cikodan vazgeçtim çünkü salanmıyoruş.
bence sallama aparatı önemli ben sallamayacağım diyorum ama illa ki sallanmak isteyecek diye düşünüyorum hem bunun fiyatı çok uygun ve inan özellikleri çok güzel katlanması malzemelerın çıkması vs

canım alık evet umarım memnun kalırım siz de güle güle kullanın

ay bu kadar alıntı yapınca karıştıryorum ben yaaaa:26::26:
sağol canım önerin için
güle güle kulanın siz de

Canım benm de kafamı çok karıştırıyor şu pompa işi. Senin aldığında mantıklı aslında. acaba bu süt pompalarının şişeleri biberon olarak kullanılıyor mu, hani işyerindeyken yada sonradan kullanmak üzere direk içine sağıp vermek için.Örneğin aventin 4lü saklama kabı varmış, hammaddesi,temizlenmesi ve kullanış açısından şiddetle tavsiye ediliyor.Hem saklama kabı oluyormuş,dolaptan çıkarılıp direk emziği geçirip bebişe verebiliyoruz.Bebiş büyüyünce süt,yoğurt, mama vs koyup her yere götürülebiliyormuş.Ondan almayı çok istiorum 4lü şişe 32TL civarında. Ama lansinoh ya da medelanın pompasını alsam onların şişeleri çok çok farklı,illa aventin pompasını mı almak lazım avent biberona uyumlu olması için Çok dolandırdım lafı ama anlatabilmişimdir umarım:)

Canım bence bebek için rahatlatıcı bişe ben şahsen yerim dar olduğu için ve bütçe açısından bunun yerine evtipi anakucağı düşünüyorum. Benim için önemli olan bebeği oyalayacak, gittiğim odalara yanımda taşıyabileceğim bir ürün olması.Mutfağın oturma odan vs yanında götürebiliyorsan,bütçe olarak zorlamayacaksa mutlaka al derim,diğerinden daha iyi çünkü kıyaslarsak:)

evet canım aynen bende ondan aldım. sonuçta arzumda bilindik iyi bir marka. gerek yok bir ateş ölçere çok para vermeye diye düşündüm ben. tabi karar yine senin. inşallah kullanmamıza gerek kalmaz :)))

aynen benimde canım gün içinde ara ara karnım feci geriliyo.özellikle akşam yemekten sonra. öyle çokta yemiyorum ama çok geriliyo. patlıcakmış gibi.ve beni çok rahatsız ediyor bu durum. inan bazen nefes almaya korkuyorum,bütün gün oturmanında etkisi var bence. hareketsiz kalıyorum,önceden spor yapardım ama şu durumda her hareket kısıtlı malesef (

canım resimden çok güzel gözüküyor.bence alınmış alınmıştır.bende chicco nun normal ana kucağını aldım. müzikli ışıklı falan. o da çok güzel. salıncağı her bebek sevmiyormuş diye duymuştum. zaten yeğenimin salıncağı var,onu alıcam ileride.o yüzden normalini seçtim ben.fiyat olarak chicconun ürünleri zaten bu fiyatlarda oluyor. ana kucağını netten 200 tlye buldum fakat çarşıdan mağazadan 160 tl ye aldık nakit. bence o tarz şeyleri pazarlık yaparak al derim. 40 tl de olsa indirim indirimdir

Günaydınn kızlar,
KEyifli bir gün olsun bebeklerimizle inşallah:)

Canım yer sıkıntın yoksa bence gayet faydalınılacak bir ürün.Güzel günlerde büyüsün içinde kuzucunn

kızlar ufaklığımıızın Arzum ateş ölçer ,Nuk Burun aspiratörü,kova,küvet ,maşrapa ve filesinin siparişini verdik
küveti 25e aldım valla oh be ne o öyle mağazalarda 100-150 tl hayatta vermem

Sağlıklı günlerde kullansın canım benim.İnsan eksikleri aldıkça rahatlıyor valla :))

Arkadaşlarr hepinize günaydın.Az önce şeker yüklememi yaptırdım korkulacak bişey yok.Aç karnına gittim yanımda glukoz limon ve su götürdüm.şekerli suyun içine bir iki damla limon damlattırdılar içimi kolay olsun die.aç olduğum için şekerli su iyi geldi açlığımı bastırdı :)) İçmeden önce ve içtikten bir saat sonra kan alıyorlar.Bakalım sonuçlar ne çıkacak.

kızlarrrr unnado dan aldığım peluş maymuncuk ve aslan oyuncakları geldi oğluşumunn ayyy benim bile oynayasım geldi

Kuşum anladım ne demek istediğini. Dolum yapılan şişeleri açmadım ben henüz, ama dediğin gibi hiç hiç sanmıyorum herhangi bir biberon ağızıyla uyumlu olacaklarını. Zaten sağım yaptığım sütü saklamak için özel poşetlerden aldım yine Lansinoh'tan (ebebekte indirimdeydi tüm ürünleri). Sağdığım sütü ne zaman kullanacağımı muhtemelen bilemeyeceğim ve sağan arkadaşların buzluklarını görmüşlüğüm var; torbalar dolusu süt. Bir de biliyorsun 6 ay fln saklanabiliyor donuk halde anne sütü. O yüzden açıkçası ben hiç düşünmemiştim pompa şişelerini o şekilde kullanmayı.

oturur ve yatar pozisyonu olması çok iyi güle güle kullanın canım benim yeğen 15-20 gündür sallanıyor(şuan 4 aylık)(sonradan aldılar belki daha küçükken bile kullanılabilirdi bilmiyorum tatlım) sanırım onun markası chicco değil ama kardeşim çok memnun. benim yeğen tosun maşallah kardeşimin kolları kopuyordu sallayacağım diye... kurtarıcım oldu diyor. mutlaka işe yarar

Anladım canım 6 aylık saklama için ben de süt torbası düşünüyorum. Ama mesela bugün işte sağdığım sütü direk şişesine sağıp kapağını kapatırım,annemin de ertesi gün kapağı çıkarıp emzik takması kolay olurdu diye düşündüm. Nasıl olsa 4 şişesi oluyor ama avent de pahalı Ben en iyisi medela süt pompası,uzun süre saklama için süt torbası ve haftalık fazla sağdığım sütü saklamak,ek gıdalara geçtiğimde de kullanmak üzere de avent 4lü biberon seti alayım:) pompayla uyumsuz biberon olacak ama ordan diğerine aktarırım artık:) Sen biberon dr.browns mu almıştın cnm?

Sıkıntısız sonuçlar alırsın inşallah çağlacım:)

kızlarrrr unnado dan aldığım peluş maymuncuk ve aslan oyuncakları geldi oğluşumunn ayyy benim bile oynayasım geldi

Valla tuhaf hisler yaşatıyor miniklerimiz bize :) Doğdukların nasıl güzellikler yaşıyacağız daha kimbilir.KEyifle kullansın kuzun

Evet canım ben de aynen dediğin gibi yapmayı düşündüm. Biberon 3 tane aldım, hepsi Dr.Browns. 2 tane 240 ml cam şişe, 1 tane de 120 ml plastik şişelerden aldım. İdare ederim diye düşünüyorum ilk etapta 3 taneyle.

bence kararsız kalma
çok güzel
arkadaşım graco nun ki ni almış bebeğine kullandı 2 yaşında şimdi hala sallanıyomuş oında
graconunki 450-500 civarı bu daha uygfun hemde bende düşnüyorum almayı ama doğduktan sonra duruma göre..
aldıysAN gönülsüz olma güle güle kullanın

kızlar gece uykuda bacaklarım ağrıyor.sanki yürüdüm yada üstüne yattım gibi 2 bacagımda ağrıyor..
sonra önceye göre rahat uyuyamıoyorum
uykuda yoruluyorum sanki
sağa sola dönerken karnımda ağırlık oluyo..
2 bacak arasında üste doğru ağırlık oluyo ağrı veriyo. bazende yürürken oluyo bu
sizde buna benzer şikayetler varmı (((

geçmiş olsun.bende uykumdan bacak ağrısı ile uyanıyorum.Dizlerimden aşağısı ağrıyor genelde.10 Kasımda randevum var bakalım doktora soracağım.

Ben de bir türlü rahat uyuyamıyorum bir de uykumun arasında bi bakıyorum sırt üstü yatmışım yine.. bir türlü alıştıramadım kendimi
zaten geceleri tuvalete kalkmak da uykumu bölüo.. Bir de dün gece kalktım, karnımın alt tarafına kasıklarıma bir kramp girdi, nasıl canım yandı anlatamam. sonrasında devam etmedi ama 2 büklüm kaldım öylece..
Ha bir de bu ara karnım iyice büyüdü diye midir nedir bilmiyorum, sol kaburgam nasıl ağrıyor.. Sanki kırılmış da ciğerime saplanıyor.. Öyle bir acı. Ve bazen de uyuşukluk.. Bildiğin uyuşuyor göğsümün altı..
Ne dertliymişim yahu :)

Son düzenleme:

canım ben de olmuyor ama sanırım ilerleyen dönemlerde oluyor bu bacak ağrıalrı kramplar
bende de uyunaıp zor uyuma başladıı

kızlar bir şey soracağım
şimdi lohusa gecelik pijama takımı alacağız ya
bunların bedeni nasıl oalcak?
yani normal kendi bedenimizide mı alacağız:26:

Benm de bacak ağrım çok olmuyor nadiren oluyor ama uyku sorunu yaşıyorum.Sağa sola dönerken ağrım oluyor,akşamları çok gergin oluyor karnım. Bir de uykuya hemen dalamıyorum,gece sık sık kalkıyorum ve haliyle sabah da uyanamıyorum.Normal ama hepsi yaşayacaz bebişler için. Yan yattığımda üzerine yatmaktan korkuyorum hepsinden önemlisi,Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…