Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

bgn gıdıp odasının boyasını alacagız,
ozman bakacagım cıtayada koctasta falan bulunur sanırım:) besıgı henuz yok ama yaptıgım yere gore besıgı ayarlarız:) hazır olmayacak yaptırıyoruz cnk

Ceyzcim şuan limangoda lansinoh ürünlerinde kampanya var.Lansinoh Elektrikli Göğüs Pompası 239 dan 159tl ye düşmüş.LAnsinohun bütün ürünleri var.

Hep beraber canım forumda konusuyorlardı gecen bi kaç kişiden de duydum ben kendi bedenin neyse onu alıyomusuz hamile pijamaları öyle üretiliyormus

Hep beraber canım forumda konusuyorlardı gecen bi kaç kişiden de duydum ben kendi bedenin neyse onu alıyomusuz hamile pijamaları öyle üretiliyormus

sağol canım teşekkür ederim sana

bu arada tetanozun 2.dozunu oldum ve kolum acıyooooooooorrrrrrrrr

ayy kızlar evet geceleri kabus gibi artık bel bacak ağrıları, tuvalete uyanmalar tekrar uyuyamamalar, yatakta dönmedeki işkenceler, kendini hep sola yatma zorunda hissetme ama çoğu zaman uyandığında sırtüstü veya sağa yatıyor bulma...... vs.. birde kızlar size bi sorum olacak acaba büyük göğüslü olan var mıı ben gibi yaa kızlar zaten büyüktü iyice büyüdüler, yemin ederim artık taşımakta zorlanıyorum sütyeni zaten 1 aydır takamaz oldum sporcu sütyeni denen penyelerden kullanıyorum artık o bile zor gelmeye başladıı bire artık yer çekimine iyice yenik düştülerr sarktı gibi oldular karnımda kocaman şişti alttan karnım şişiyo üstten göğsler bastırıyor, artık ağrılar çekiyorum :26: ayy çok utandım yaa. anlatmak istedim ama. benim durumumda olan var mı?? belki bir çözüm bulan vardırr

Ceyzcim şuan limangoda lansinoh ürünlerinde kampanya var.Lansinoh Elektrikli Göğüs Pompası 239 dan 159tl ye düşmüş.LAnsinohun bütün ürünleri var.

Ebebekte 133 TL o pompa. Ve orda da tüm Lansinoh ürünlerinde indirim var. En uygun fiyatlar şu an için ebebek. Aklınızda bulunsun.

Ben, ben, ben.. Benim de büyüktür, hamile kaldığımdan beri dolgunlaştılar (büyüdüler diyemem), ama yine de hala aynı sütyenlerimi giyebiliyorum. Ama ama akşamları eve gidince hemen o penye olanlardan geçiriyorum üstüme, zaten kaburgam batıo uyuşuo, bir de balenlerin batmasına dayanamıyorum.. Son dönemlerde ne yapıcam hiçbi fikrim yok..

kızlar bir şey soracağım
şimdi lohusa gecelik pijama takımı alacağız ya
bunların bedeni nasıl oalcak?
yani normal kendi bedenimizide mı alacağız:26:

canım ben aldım 2 takım. 1 tanesini doğumdan sonra giyicem.mevlüt için aldım. onuda annem hamile kalmadan önceki bedenimin 2 beden üstü aldırdı. yani 38 bedenken ,gecelik 42 beden. zaten doğumdan sonra sanırım şu anki konumumuza dönücez. yani şişik bir karnımız olucak bir süre.zaten lohusa gecelikli bol oluyor emzirme için üst bölümü açılıyor,yani kullanımı rahat bence.

canım bu utanılıcak bir şey değil. bende senin konumundayım. göğüs bedenim 80 den 95 e çıktı. emzirme sütyeni takıyorum bende. en rahat onda ettim açıkçası. normal sütyenler iz yapıyordu devamlı.ayrıca atlet olarakta emzirme atletlerinden kullanıyorum. o da çok rahat.hem doğumdan sonrada kullnabilicem aldıklarımı.

kızlar bir şey soracağım
şimdi lohusa gecelik pijama takımı alacağız ya
bunların bedeni nasıl oalcak?
yani normal kendi bedenimizide mı alacağız:26:

Canım ben 1 tane sabahlığı olan gecelik 1 tane de pijama takımı düşünüorum.Son aylar ne olur bilemem ama kiloyu sadece göbekten aldım o yüzden çok büyük beden almayacam ama göğüs kısmının altı bol alacam,tam oturan almiyim diyorum.Göbek kalır belki diye. Bence 8 ya da 9.ay alınması daha iyi

heberaber, mesela bu sitede 6-7 tane beğendiğim model var belki fikir olur senin için de

Son düzenleme:
canım mevlütte gecelik mi giyeceksin
ben elbise alacağım

ben de karından şiştim canım sonra ne olur bilemem ama en güzeli ben de en azından 1 ay daha bekleyim
ben de 1 gecelik 1 pijama düşünüyprum

Koçtaşta var canım.Boyayı da koçtaştan almıştık. Pembeyi 2,5litrelik, minayı da 1 litrelik alman yeterli.Artıyor bile.Toplamda 55-65 civarıydı sanırım boya.
Köpüklerde 4,5-5,5 civarı.Bizim oda için 6 çıta yeterli geldi.

:26::26::26::26::26::26::26:

Canım son aylardaki kilo durumuna göre almakta fayda var bence.
Çünkü tek göbekten alıyorsan kendi bedenini alırsın mesela yoksa 1 beden büyük alırsın.
Bende mevlütte pijama giymeyi düşünmüyorum.

sağol canım teşekkür ederim sana

bu arada tetanozun 2.dozunu oldum ve kolum acıyooooooooorrrrrrrrr

Geçmiş olsun tatlım.Bu derdi de atlattın:)
Daha ağrımaz umarım.

kızlar ben bugun gıdıp bırde kuvet alayım dedım:) ama kararsız kaldım kuvet ıcın ayak alsammı yoksa nasıl yıkayacagım,ama dıger turlude cok yuksek oluyor tehlıkelı olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…