Canım duvarlarınız düzgünse yani yamukluk yoksa eğer yapması çok kolay.
Rahatlıkla yapabilirsiniz.Ben beşik yüksekliğine göre çıtayı koyacağım yeri belirledim ona göre de iki renkte boyadık :)
Anladım canım 6 aylık saklama için ben de süt torbası düşünüyorum. Ama mesela bugün işte sağdığım sütü direk şişesine sağıp kapağını kapatırım,annemin de ertesi gün kapağı çıkarıp emzik takması kolay olurdu diye düşündüm. Nasıl olsa 4 şişesi oluyor ama avent de pahalıBen en iyisi medela süt pompası,uzun süre saklama için süt torbası ve haftalık fazla sağdığım sütü saklamak,ek gıdalara geçtiğimde de kullanmak üzere de avent 4lü biberon seti alayım:) pompayla uyumsuz biberon olacak ama ordan diğerine aktarırım artık:) Sen biberon dr.browns mu almıştın cnm?
kızlar bir şey soracağım
şimdi lohusa gecelik pijama takımı alacağız ya
bunların bedeni nasıl oalcak?
yani normal kendi bedenimizide mı alacağız:26:
canım ben de pendikteyim küçük bebek mağazalarında bahsettiğin beşiklerden çok var hatboyunda mini çarşı var internet adresini vereyim iletişimden de bakabilirsin. umarım işine yarar.
{Bebek rnleri,mobilya ,bebek arabas, oyuncak,oto koltuu,bebek tekstil rnleri.}
Hep beraber canım forumda konusuyorlardı gecen bi kaç kişiden de duydum ben kendi bedenin neyse onu alıyomusuz hamile pijamaları öyle üretiliyormus
Ceyzcim şuan limangoda lansinoh ürünlerinde kampanya var.Lansinoh Elektrikli Göğüs Pompası 239 dan 159tl ye düşmüş.LAnsinohun bütün ürünleri var.
ayy kızlar evet geceleri kabus gibi artıkbel bacak ağrıları, tuvalete uyanmalar tekrar uyuyamamalar, yatakta dönmedeki işkenceler, kendini hep sola yatma zorunda hissetme ama çoğu zaman uyandığında sırtüstü veya sağa yatıyor bulma...... vs.. birde kızlar size bi sorum olacak acaba büyük göğüslü olan var mıı ben gibi yaa kızlar zaten büyüktü iyice büyüdüler, yemin ederim artık taşımakta zorlanıyorum sütyeni zaten 1 aydır takamaz oldum sporcu sütyeni denen penyelerden kullanıyorum artık o bile zor gelmeye başladıı bire artık yer çekimine iyice yenik düştülerr sarktı gibi oldular karnımda kocaman şişti alttan karnım şişiyo üstten göğsler bastırıyor, artık ağrılar çekiyorum :26: ayy çok utandım yaa. anlatmak istedim ama. benim durumumda olan var mı?? belki bir çözüm bulan vardırr
kızlar bir şey soracağım
ayy kızlar evet geceleri kabus gibi artıkbel bacak ağrıları, tuvalete uyanmalar tekrar uyuyamamalar, yatakta dönmedeki işkenceler, kendini hep sola yatma zorunda hissetme ama çoğu zaman uyandığında sırtüstü veya sağa yatıyor bulma...... vs.. birde kızlar size bi sorum olacak acaba büyük göğüslü olan var mıı ben gibi yaa kızlar zaten büyüktü iyice büyüdüler, yemin ederim artık taşımakta zorlanıyorum sütyeni zaten 1 aydır takamaz oldum sporcu sütyeni denen penyelerden kullanıyorum artık o bile zor gelmeye başladıı bire artık yer çekimine iyice yenik düştülerr sarktı gibi oldular karnımda kocaman şişti alttan karnım şişiyo üstten göğsler bastırıyor, artık ağrılar çekiyorum :26: ayy çok utandım yaa. anlatmak istedim ama. benim durumumda olan var mı?? belki bir çözüm bulan vardırr
kızlar bir şey soracağım
Canım ben 1 tane sabahlığı olan gecelik 1 tane de pijama takımı düşünüorum.Son aylar ne olur bilemem ama kiloyu sadece göbekten aldım o yüzden çok büyük beden almayacam ama göğüs kısmının altı bol alacam,tam oturan almiyim diyorum.Göbek kalır belki diye. Bence 8 ya da 9.ay alınması daha iyi
sağol canım teşekkür ederim sana
bu arada tetanozun 2.dozunu oldum ve kolum acıyooooooooorrrrrrrrr
heberaber, mesela bu sitede 6-7 tane beğendiğim model var belki fikir olur senin için de
Ebebekte 133 TL o pompa. Ve orda da tüm Lansinoh ürünlerinde indirim var. En uygun fiyatlar şu an için ebebek. Aklınızda bulunsun.
QUOTE]
ebebekte bulamadım elektrikli pompayı diğer ürünleri var ama o yok.link verebilirmisin.
canım mevlütte gecelik mi giyeceksincanım ben aldım 2 takım. 1 tanesini doğumdan sonra giyicem.mevlüt için aldım. onuda annem hamile kalmadan önceki bedenimin 2 beden üstü aldırdı. yani 38 bedenken ,gecelik 42 beden. zaten doğumdan sonra sanırım şu anki konumumuza dönücez. yani şişik bir karnımız olucak bir süre.zaten lohusa gecelikli bol oluyor emzirme için üst bölümü açılıyor,yani kullanımı rahat bence.
canım bu utanılıcak bir şey değil. bende senin konumundayım. göğüs bedenim 80 den 95 e çıktı. emzirme sütyeni takıyorum bende. en rahat onda ettim açıkçası. normal sütyenler iz yapıyordu devamlı.ayrıca atlet olarakta emzirme atletlerinden kullanıyorum. o da çok rahat.hem doğumdan sonrada kullnabilicem aldıklarımı.
Canım ben 1 tane sabahlığı olan gecelik 1 tane de pijama takımı düşünüorum.Son aylar ne olur bilemem ama kiloyu sadece göbekten aldım o yüzden çok büyük beden almayacam ama göğüs kısmının altı bol alacam,tam oturan almiyim diyorum.Göbek kalır belki diye. Bence 8 ya da 9.ay alınması daha iyi
hadi kurtulmuşsun arkadaşım,gelmiş geçmiş olsun. bendede 2 gün ağrı yapmıştı
CeYz, link vermemişsin ama lohusashop.com mu site? :) ben ordan beğenmiştim birkaç Kom'un modelini..
bgn gıdıp odasının boyasını alacagız,
ozman bakacagım cıtayada koctasta falan bulunur sanırım:) besıgı henuz yok ama yaptıgım yere gore besıgı ayarlarız:) hazır olmayacak yaptırıyoruz cnk
:26::26::26::26::26::26::26:
sağol canım teşekkür ederim sana
bu arada tetanozun 2.dozunu oldum ve kolum acıyooooooooorrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?