• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Lohusa pijamasini, bebek arabasini, bebek bezini dusunuyoruz da, neden pompa icin erken oluo ki? :)))
O da ihtiyac duyulacak bisey dogum sonrasi surecte emin olabilirsin.

Mutlaka gerekli tabii, ama ben bebeğime çorap dahi almadım daha :)

İnşAllah 8. ayda başlarım diye düşünüyorum :)

Şeker ölçümü yapılmadan önce bir belirti var mıydı sizde? Çok tuvalete çıkma, ağız kuruluğu ya da çok tatlı yeme gibi. Cumartesi benim de var şeker yüklemem, ben de merak ediyorum çok. Siz de endişelenmeyin, doktorun dediklerini dinleyin ve tatlılara karşı kendinizi tutmaya çalışın bence. En kısa zamanda normale iner inşallah.

canım bende ağız kuruluğu var yani şöyle sabaha kadar 1 litresu içiyorum ama gece yatarken ilaçlarımı içiyorum bence onlar yapıyor 3 aydır hergun tatlı yedım su içiyorum delik var sanki tuvalete gıdıyorum çok sık çıkıyorum bunlar belirtiyse evet hepsi var canım

Canım altıntepe/maltepe değil mi? Ben kadıköye kadar göze aldım ama karşıya geçmek çok zor geliyor.Çok sevinirim gerçekten, adını yazabilirsen. Teşekkür ederim :46:

Canim dun sabah uyumusum goremedim ama cuma gunu hayrina bugun gordum cok sukur :46: babylife mis adi umarim isine yarar :16:

Teşekkürler kızlar bilmiyorum ki düzelirmi? ben hatta topik açtım birileri bişeyler yazar belki diye 3 aydır tatlı yiyorum ama yaa bile bile yaptım ben dayanamadım çok kötüyüm sinirden başım ağrıyor 187 çok uçuk gibi geldi kızlar şeker yükleyenler yazsın lütfen kaç çıktı?

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...dusurenler-bilgisi-olanlar-yardim-lutfen.html

canım ben 50 gr yükleme yaptırdım 109 çıktı doktor iyi dedi.görürsün bak düşer seninki de sıkma canını hatta canınızı:)

Canım tabi kendi fikrin ama ben de dahil buradaki çoğu kişi yavaş yavaş ağırlaşacağını ve zorlanacağını düşünerek alışverişlere başladık. Ben şahsen şu an bile birşeyi yere düşürünce almak istemiyorum, çorap giymek kabusum oluyor yavaş yavaş :) 25. haftaya girdim ve sanıyorum 20-21den sonra aniden büyümeye başladım ve hareketlerim kısıtlanmaya başladı. O yüzden son zamanlara bırakmaya korkuyorum. Bir de tabi havaların kötüleşeceği gerçeği var. Sonuçta en hesaplısını araştırıyoruz ve eğer son dakikaya kalırsam biliyorum ki o saatten sonra fiyatın bir önemi olmayacak sadece almış olmak için alacağım bazı şeyleri tartmadan. Bir de, Allah korusun ama, erken gelmeye karar verebilir bebekler. İşte o zaman işler iyice karışır :)

Günaydın kızlar,
Bu haftayı da tamamladık :) Yarın kızımı göreceğim ve şeker testim yapılacak.

İmza kampanyasına imza bıraktım ve twitter üzerinden paylaştım.
Umarım doğum iznimiz uzar :(

Birde bebeklerimiz için giysi askısı arayanlar varsa bugün vip dükkanda var.Ben 20tane aldım kızıma

kizlar ben marshaldan bebek pembesi boya aldim.simdi aklima takildi daha canli bi pembe mi alsaydim.bebek pembe alan warmi

Bizim odanın rengi canım hiç öyle soluk değil.Çokta cafcaflı değil ama :)

Canım senin doğumun mart sonu sanırım 25-26.haftalarda sen de telaş yaparsın az ya da çok eminim:) Alınacak o kadar çok şey var ki son aylarda hem bütçe açısından zor olur hem de şuanda bile gezmeye alışverişe hatta uyumaya zorlanırken o işlerle de uğraşmak iyice yıpratır bizi. Benim fikrim böyle, 8.9.aylara mevlüt hazırlıkları dağıtılacak şekerler vs işlerini bırakmayı düşünüyorum sadece. Bütçen odayı, arabasını,pusetini,ateşölçerini,süt sağma pompasını 8.ve 9.aylarda bir seferde almaya yetiyorsa ve dolaşmaktan zorlanmıyorsan tabiki senin tercihin. Ufak tutarlı olanları hiç saymadım bile,yavaş yavaş kampanyaları takip ederek bişeleri tamamlamak daha mantıklı geliyor.

Günaydın kızlar nasılsınız?

Doğum izni için ben de imzamı attım umarım 6 aya yükselir.

Alışverişlere de yavaştan başlamak lazım, son aylar hem bedensel olarak zor olur hem de havalar soguk çıkması zor olur diye düşünüyorum.

Dün erken yattım, sabahta oglusum hareket etmeyince çok korktum ama demin tepki verdi sanki dünyalar benim oldu:D

hayırlısıyla bir kavuşsaydık bebişlerimize:)

Günaydın prensler,prensesler ve onların melek anneleri:):) Bu haftamızı da hayırlısıyla bitirdik çok şükür,gelsin diğer haftalar. Benim kızım bu aralar biraz zorluyor dün hiç uyutmadı beni,rahatı iyidir inş.Az önce doktorumuzu aradık,şeker yüklememi yarına alabilir mi diye sormak için ama asistanı şuan doğumda olduğunu söyledi ve içim burkuldu. 2 ay sonra aynı durumu yaşayacağımı düşününce tırstım biraz hem de kıskandım o doğum yapan kişiyi. Ne güzel kavuşmuştur şimdi meleğine:)Darısı bizlere inş.

Doğum izniyle ilgili kampanyayı ben de imzaladım.Ama hiç umudum yok:( yine de ulaştırabildiğimiz hereyere ulaştıralım kızlar. Hatta eşler de imzalasın yorum yazsın:)

Az önce şeker yüklemesinden geldim.açlık 93 50 ml glikoz sonrası 144 çıktı.Sağlık ocağı kadın doğumcuma yönlendirdi.Sanırım bize de diet yolu görünüyor:(((Çok da şekerli yemiyorum aslında:(

günaydın kızlaaar,

benim de 6 aylık izin konusunda umutlarım azalmaya başladı :18: ben kendimi 6 aya hazırlamıştım olmazsa çok üzüleceğim.
kızlar benim oğlum 2 gündür çok az kıpırdıyor korkuyorum:5: hareketleri belli belirsiz. kötü bir şey olmaz dimi?:14::14:

Az önce şeker yüklemesinden geldim.açlık 93 50 ml glikoz sonrası 144 çıktı.Sağlık ocağı kadın doğumcuma yönlendirdi.Sanırım bize de diet yolu görünüyor:(((Çok da şekerli yemiyorum aslında:(

canım aslında çok yüksek değilmiş, sınır 140 değil mi? azıcık yükselmiş telaş yapma. benim doktorum çok pimpirikli bir adam şekerimi 154 görünce "şeker sınırda çıkmış" dedi. dikkat edeceksin dedi.umarım düşer de sen çok telaş yapma bence

Kızlar benim arkadaş anlatırdı şeker yüksek diye zorlandığını biliyorum diet yaptığını dün sordum kaçtı diye 50 gr da 141 dedi 100 grda 171 dedi uff dedim o şeker şeker diye doğumda bile korkuyordu ama şu an bana normalmış gıbı geldı inşallah doktorum şu şeker hastaları takipleri varya ondan vermez Allah'ım eline iğnemi ne batırıp ölçüyorsun sanırım

kızlar bakın bir site buldum direk fiyat yazıyor mevlüt şekeri diye

Mevlüt şekerleri | Bebek | Mevlüt | Nikah | Şekeri | şekerleri | Kapı Süsü | Lohusa | şerbeti takımı | Parekende | Toptan | Satış

Günaydın kızlar,

Birde bebeklerimiz için giysi askısı arayanlar varsa bugün vip dükkanda var.Ben 20tane aldım kızıma

pazar gunu boyanicak merakla bekliyorum. hatta içine çok az pembe sim atacağım bulursam:)

Günaydın kızlar,

pazar gunu boyanicak merakla bekliyorum. hatta içine çok az pembe sim atacağım bulursam:)

Bir de sol tarafımda bir batma hissi var içerden çevremdeki doğum yapmış olanlara sordum bebektir dediler ama çok zorluyor beni size de oluyor mu? Sanki kolunu ya da ayağını uzatmış ta tırnakları batıyor gibi.

Bende de oluyor arada birde dün mesaneme çok feci tekme attı yaramaz çok kötü bir his tam ağrı değil ama

Back
X