- 15 Kasım 2009
- 1.424
- 635
- 688
Lohusa pijamasini, bebek arabasini, bebek bezini dusunuyoruz da, neden pompa icin erken oluo ki? :)))
O da ihtiyac duyulacak bisey dogum sonrasi surecte emin olabilirsin.
Mutlaka gerekli tabii, ama ben bebeğime çorap dahi almadım daha :)
İnşAllah 8. ayda başlarım diye düşünüyorum :)
Lohusa pijamasini, bebek arabasini, bebek bezini dusunuyoruz da, neden pompa icin erken oluo ki? :)))
Şeker ölçümü yapılmadan önce bir belirti var mıydı sizde? Çok tuvalete çıkma, ağız kuruluğu ya da çok tatlı yeme gibi. Cumartesi benim de var şeker yüklemem, ben de merak ediyorum çok. Siz de endişelenmeyin, doktorun dediklerini dinleyin ve tatlılara karşı kendinizi tutmaya çalışın bence. En kısa zamanda normale iner inşallah.
Canım altıntepe/maltepe değil mi? Ben kadıköye kadar göze aldım ama karşıya geçmek çok zor geliyor.Çok sevinirim gerçekten, adını yazabilirsen. Teşekkür ederim
Teşekkürler kızlar bilmiyorum ki düzelirmi? ben hatta topik açtım birileri bişeyler yazar belki diye 3 aydır tatlı yiyorum ama yaa bile bile yaptım ben dayanamadım çok kötüyüm sinirden başım ağrıyor 187 çok uçuk gibi geldi kızlar şeker yükleyenler yazsın lütfen kaç çıktı?
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...dusurenler-bilgisi-olanlar-yardim-lutfen.html
Canım tabi kendi fikrin ama ben de dahil buradaki çoğu kişi yavaş yavaş ağırlaşacağını ve zorlanacağını düşünerek alışverişlere başladık. Ben şahsen şu an bile birşeyi yere düşürünce almak istemiyorum, çorap giymek kabusum oluyor yavaş yavaş :) 25. haftaya girdim ve sanıyorum 20-21den sonra aniden büyümeye başladım ve hareketlerim kısıtlanmaya başladı. O yüzden son zamanlara bırakmaya korkuyorum. Bir de tabi havaların kötüleşeceği gerçeği var. Sonuçta en hesaplısını araştırıyoruz ve eğer son dakikaya kalırsam biliyorum ki o saatten sonra fiyatın bir önemi olmayacak sadece almış olmak için alacağım bazı şeyleri tartmadan. Bir de, Allah korusun ama, erken gelmeye karar verebilir bebekler. İşte o zaman işler iyice karışır :)
kizlar ben marshaldan bebek pembesi boya aldim.simdi aklima takildi daha canli bi pembe mi alsaydim.bebek pembe alan warmi
ben demedimki erken die :S
ben demedimki erken die :S
Canım sana demedim ki benn :) başka bi arkadaşa yazmıştım, karışıklı olduuu
Az önce şeker yüklemesinden geldim.açlık 93 50 ml glikoz sonrası 144 çıktı.Sağlık ocağı kadın doğumcuma yönlendirdi.Sanırım bize de diet yolu görünüyor((Çok da şekerli yemiyorum aslında
Günaydın kızlar,
Bu haftayı da tamamladık :) Yarın kızımı göreceğim ve şeker testim yapılacak.
İmza kampanyasına imza bıraktım ve twitter üzerinden paylaştım.
Umarım doğum iznimiz uzar
Birde bebeklerimiz için giysi askısı arayanlar varsa bugün vip dükkanda var.Ben 20tane aldım kızıma
Bizim odanın rengi canım hiç öyle soluk değil.Çokta cafcaflı değil ama :)
Günaydın kızlar,
Bu haftayı da tamamladık :) Yarın kızımı göreceğim ve şeker testim yapılacak.
İmza kampanyasına imza bıraktım ve twitter üzerinden paylaştım.
Umarım doğum iznimiz uzar
Birde bebeklerimiz için giysi askısı arayanlar varsa bugün vip dükkanda var.Ben 20tane aldım kızıma
Bizim odanın rengi canım hiç öyle soluk değil.Çokta cafcaflı değil ama :)
Bir de sol tarafımda bir batma hissi var içerden çevremdeki doğum yapmış olanlara sordum bebektir dediler ama çok zorluyor beni size de oluyor mu? Sanki kolunu ya da ayağını uzatmış ta tırnakları batıyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?