Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
slm güzel anneler:) İçinizde karın çatlakları oluşan varmı ? kaçıncı haftalarda oluşuyor bu çatlaklar? bende şuanda yok ama çok korkuyorum olacak diye. Bacağımda küçük bir yerde oluşmuş oraya hiç yağ sürmüyordum. Minimoy.comda 35.90 lierac jel kampanyası var. ondan aldım bakalım birde onu kullanıcam. Kuzenimde çok çatlak oluşmuştu gerçekten çok kötü bir görüntü oluyor.. Bebeğimizden kıymetli değil ama insan yinede kafaya takıyor.

lierac jel unnado da 37 ye var bugun :)

lierac jel unnado da 37 ye var bugun :)

evet onu görmüştüm ben 2 tl daha indirimli almışım. aslında başka bir şey almak için girdim siteye baktım oda uygun aldım hemen. Butik bebeden alışveriş yapmıştım daha önce minimoyu ilk kez deniyorum. inşallah memnun kalırım.

Sabah karnımı incelediğimde sağ tarafım hafif mavi damarlanma gördüm.Lierac bitmişti 15 gündür felan kullanamıyordum
Neyseki çarşamba almıştım bugün elime ulaştı.Lierac oluşan çatlakları geçirmiyormuş ama oluşumu engelliyormuş okuduğum kadarıyla.

Bir de ben kızımın bakım ürünleri için sebamed'yı tercih ettim. Eczanemizde.com da indirimde olunca 4lü paketini ve ek olarak pişik kremini aldım.
Kendime de lierac ve avent göğüs kalkanı aldım.Yanında da bebek bakımıyla ilgili cd ve küçük ürünler geld :)

Son düzenleme:

Canım aynen ben de o siteden sebamed alacağım.Pişik kremini niye ayrı aldın pakette vardı sanki

Canım aynen ben de o siteden sebamed alacağım.Pişik kremini niye ayrı aldın pakette vardı sanki

Setin içindeki bebek kremi olarak geçiyor diye aldım ceyzim.
Ama dediğin gibi gerek yokmuş.Çünkü bu bebek kremini düzenli kullandığında pişik oluşmuyormuş zaten.Ekstradan almış oldum yani

ah canım inan çok rahatladım,doktor da sınırda dedi.Sanırm biraz daha temkinli olucaz artık:)

Canım Mustela'nın bir kremi var çatlaklar için, o oluşanlara karşı da etkili diye biliyorum. Bir araştır istersen.

Kızlar, az önce bir arkadaşım kızıma bir hediye yollamış kargoyla. Hem şaşırdım hem çok mutlu oldum. Sonra sitesine bakınca, farklı organizasyonlarda da işimize yarayabileceğini gördüm. Aşağıda linkini paylaştığım üründen üzerinde sadece Zeynep yazan şekerler geldi bana :) Ama istediği göre düzenleme yapılabiliyor. Bence çok hoş.
Fiyatlar konusunda yorum yapamıcam çünkü hiç bilmiyorum şeker fiyatlarını..

Hoşgeldin Bebek

Canım Mustela'nın bir kremi var çatlaklar için, o oluşanlara karşı da etkili diye biliyorum. Bir araştır istersen.

Sağol kuzumm devam ederse çatlaklarım hemen alırım.

Çok güzel şeyler var ben bayıldım:)
Hediyesini de miniğin sağlıkla kullansın tatlım

Kızımın mevlüt cicisi nasıl kızlar, butik bebede gördüm dayanamadım aldım. Normalde de giydirim ben bunu hatta,çok süslü olacak çook

belfücüm kaça aldın o sebamed paketi havuzlu handa 70 di yanlış anımsamıyorsam

kızlar slm.bugün şeker yüklemesi için hastaneye gittim koca bi bardak şekerli su gibi bişi verdiler bi saat sonra tekrar kan alıcas dediler ama şekerli suyu içtikten 20 dk sonra fln bi miğde bulantısı bi sıcak basması anlıycağınız biras kötü oldum neyse sonra kan verdim sonuçları salı günü alıcam dilerim bi sorun çıkmaz..buarada bebeğimde şekerli sudanmıdır bilmem ama içerde taklalar attı resmen :) o hareketlendikçe çok hoşuma gidiyo:)

kızlar hepımız butıkbecı oldugumuza gore bırsey soracagım bgn bı kampanya var tulumlar alt ust takımlar falan ufaklık galıba,
alayım dedım ama ınce penyemıdır yanı kışa uygunmudur??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…