- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
slm güzel anneler:) İçinizde karın çatlakları oluşan varmı ? kaçıncı haftalarda oluşuyor bu çatlaklar? bende şuanda yok ama çok korkuyorum olacak diye. Bacağımda küçük bir yerde oluşmuş oraya hiç yağ sürmüyordum. Minimoy.comda 35.90 lierac jel kampanyası var. ondan aldım bakalım birde onu kullanıcam. Kuzenimde çok çatlak oluşmuştu gerçekten çok kötü bir görüntü oluyor.. Bebeğimizden kıymetli değil ama insan yinede kafaya takıyor.
lierac jel unnado da 37 ye var bugun :)
Lierac en uygun burada geliyor kargoyu hesaba katarsanız ben burdan almıştım
Lierac | Lierac rnleri | Phytolastil atlak Jeli ve Ampl | DermoEczanem - Online Dermokozmetik
Sabah karnımı incelediğimde sağ tarafım hafif mavi damarlanma gördüm.Lierac bitmişti 15 gündür felan kullanamıyordum
Neyseki çarşamba almıştım bugün elime ulaştı.Lierac oluşan çatlakları geçirmiyormuş ama oluşumu engelliyormuş okuduğum kadarıyla.
Bir de ben kızımın bakım ürünleri için sebamed'yı tercih ettim. Eczanemizde.com da indirimde olunca 4lü paketini ve ek olarak pişik kremini aldım.
Kendime de lierac ve avent göğüs kalkanı aldım.Yanında da bebek bakımıyla ilgili cd ve küçük ürünler geld :)
Eki Görüntüle 543991 Eki Görüntüle 543992
Canım aynen ben de o siteden sebamed alacağım.Pişik kremini niye ayrı aldın pakette vardı sanki
canım aslında çok yüksek değilmiş, sınır 140 değil mi? azıcık yükselmiş telaş yapma. benim doktorum çok pimpirikli bir adam şekerimi 154 görünce "şeker sınırda çıkmış" dedi. dikkat edeceksin dedi.umarım düşer de sen çok telaş yapma bence
Sabah karnımı incelediğimde sağ tarafım hafif mavi damarlanma gördüm.Lierac bitmişti 15 gündür felan kullanamıyordum
Neyseki çarşamba almıştım bugün elime ulaştı.Lierac oluşan çatlakları geçirmiyormuş ama oluşumu engelliyormuş okuduğum kadarıyla.
Bir de ben kızımın bakım ürünleri için sebamed'yı tercih ettim. Eczanemizde.com da indirimde olunca 4lü paketini ve ek olarak pişik kremini aldım.
Kendime de lierac ve avent göğüs kalkanı aldım.Yanında da bebek bakımıyla ilgili cd ve küçük ürünler geld :)
Canım Mustela'nın bir kremi var çatlaklar için, o oluşanlara karşı da etkili diye biliyorum. Bir araştır istersen.
Kızlar, az önce bir arkadaşım kızıma bir hediye yollamış kargoyla. Hem şaşırdım hem çok mutlu oldum. Sonra sitesine bakınca, farklı organizasyonlarda da işimize yarayabileceğini gördüm. Aşağıda linkini paylaştığım üründen üzerinde sadece Zeynep yazan şekerler geldi bana :) Ama istediği göre düzenleme yapılabiliyor. Bence çok hoş.
Fiyatlar konusunda yorum yapamıcam çünkü hiç bilmiyorum şeker fiyatlarını..
Hoşgeldin Bebek
Kızımın mevlüt cicisi nasıl kızlar, butik bebede gördüm dayanamadım aldım. Normalde de giydirim ben bunu hatta,çok süslü olacak çook
Eki Görüntüle 544051
İkili ve üçlü paketi de çok avantajlıymış ışılayım bende birdaha ordan alırım artık.
belfücüm kaça aldın o sebamed paketi havuzlu handa 70 di yanlış anımsamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?