Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

ya ssk anlasması olan hehangı bı hastaneden de alabılıyorum sanırım devlet hastanelerı cok ugrastırır dıye dusunuyorum umarım sorun cıkmaz ,burda bnm gıbı sgk anlasması olmayan hastanede dogum yapacak varmmı_?

evet gıttgımde doktroumla konusayım barı erken gıdıcem tabı bu durumda, erkenden ogrenıp bska bı hastanede de onaylatmam ıcın

canım 4 tane zıbını diyorsun sanırım onların ikisi bir seferde giydiriliyor tülbent gibi bir kumaşı var,teri emiyor.Bi de gömlek gibi kısa. Annem 2 tane de ondan al,zıbınların içine ilk onu giydir demişti. Belki azaltabilirim onu haklısın,pijama da 1 tane yeter mi ki bilemedim,son an sezeryan olursa 2 gün idare eder mi,alttan üstten attırıcak sonuçta Eşime rahat bir üst ve çamaşır koymam lazım,pijama ya da farklı kıyafet giymez biliyorum:)

Taşıma için ondan kullanan baya kişi görmüştüm,sırtı destekli olursa sorun yok diye biliyorum canım. Bez puset de olur,kucak bile olur. Ben de taşıma koltuğu kullanacam sanırım

canım kendine dış fırçası
el yüz havlusu
kağıt havlu da koy tabi parfüm,makyaj malzemesi falan da unutma
ben de çok abartmadan koyacağım eşyaları nasipse bu pazar annemle hazırlayacağım
ben bir de hem kendim için hem de annem için nevresim alacağım belki almak istersin sen de
yatamam hastane takımında da ne kadar özel hastane de olsa

canım ben de doğum yapmayacağım hatta hiç muayene bile olmadiğım bir hasteneden aldım
ama doktoru yönlendirdi
doktora kendi doktorumun ismini verdim
doktorun sana isim versin yönlendirsin
ya da git bir hastaneye muayene ol raporu haftan geldiyse verirler zaten

Tünaydın arkadaşlar, artık çantalar hazırlanıyor yavaş yavaş. Bende korkuyorum her an olabilir artık inşallah sabırsız davranmaz kuzucuklar da vakti zamanında gelirler kucağımıza.

Benim görümcem yeni doğum yaptı, kendisinin de 3.çocuğu olduğu için baya tecrübeli. Ondan eksiklerimi vs öğreniyorum sizinle de paylaşayım.

Battani 1 taneyle sakın kalmayın, en az 3 tane penye battaniye şartmış.pazenlerde çok kullanışlıymış ben 1 tane aldım.toplam 2 penye 1 pazen 1 peluş, 1 kadife, 1 polarımsı, 1 tanede ayıcıklı kundaklardan aldım, battaniye doldurmuşum resmen Özellikle erkek bebeklerde attırma olayı çok olduğundan ve doğumlarımız kış ayına denk geldiğinden çok lazım oluyormuş. Yıkama kurutma da zor, o yüzden yedekli olmakta fayda var.

en çok gidenlerden biri de iç çıtçıtlı badylermiş,

aldığımız tulumları giydirmek için içine mutlaka penye içlik (ben pijama takımı aldım özellikle ayaksız olanlar daha iyi)

bol bol çorap (havlu çoraplar ayakları çok terletiyormuş ben 3 tane aldım yine de), şapka ve eldiven

hastane çıkışlarında 1 10'lu bide 5'li takım yeterliymiş,

Kıyafet 2-3 tk dan fazla alma dedi, çok geliyormuş çünkü.

ben bunları öğredim sizde biliyorsunuzdur ama yine de paylaşayım dedim, ayrıca eminönüne mevlüt şekeri almak için gidenlerde havuzlu dışında şark hana ve mısır çarşısının ordaki kuru kahveci mehmet efendinin sokağından girdiğinizde envayi çeşit süs, mevlüt şekerleri, kapı susleri, hastane odası süslemeleri falan var. havuzludan çok daha fazla mağaza var fiyatları tam bilmiyorum. Ben şark handan aşağıdakini beğendim bir daha ki gidişimde bunu alıcam. 50 tanesi 85 tl ye geliyor.

kapı süsü olarakta bunu 30 liraya aldım 5 tl ye de isim yazdırabiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 573949

hastane odasında dağıtmak için çubuklu süslerden aldım, kuzu ve inek şeklinde yine keçeden, yine odayı süslemek için 8 mt tül ve balon aldım. Şuan sadece emzirme sütyeni ve avent göğüs kalkanı eksiğim kaldı. Herşeyimiz tamam hamdolsun. Havalar soğumadan bende daha fazla ağırlaşmadan herşeyimi halletmek istedim.

pardon canım doğum raporu demişsin ben yanlış anlamışım:26:
kızlarr bu arada ranndevumuz 22 aralık olacak doktora
adete göre 34+0 usgye göre 34+3 olacağım
nts bağlar mı acaba artık?

kızlar bebişleriniz döndümü makat geliş olan varmııı hepimiz insalah sar saglim kucaklarız cok az kaldı bebişlerimizi görmeye insalah rabbim hepimize hayırlı saglıklı sorunsuz kolay dogum nasip eder insalah

canım benım makattan geliyor kafa yukarda
pek dönecek gibi de değil bana öyle geliyor
ama dönse de dönmese de ben sezeryan olacağım Allahın izniyle
eğer normal istiyorsan inşallah döner bebeğin canım doğuma kadar

pardon canım doğum raporu demişsin ben yanlış anlamışım:26:
kızlarr bu arada ranndevumuz 22 aralık olacak doktora
adete göre 34+0 usgye göre 34+3 olacağım
nts bağlar mı acaba artık?

nst gerek gördügünde baglar zaten haftaya göre degil canım ben 31. haftadaym 2 kere baglandım nst ye

güle güle kullanın canım
benım de battaniye olayı biraz abartılı oldu
ama penye 1 tane 1 pazen ,ki bunu özellikle hastanede beşiğe serecğim
2 tane yün annem ördü
1 tane hazır uşak battaniyesi
2 tane de polar
penye dışında hepsi hediye oldu
süslerin çok güzel
kızmetse ben de 2 hafta sonra tüm süsleriimi halletmek istiyorum
bu arada göğüs kalkanı ne kızlar

nst gerek gördügünde baglar zaten haftaya göre degil canım ben 31. haftadaym 2 kere baglandım nst ye

hmmm
hani bazen nst de sancı çıkıyormuş ama hissedilmiyormuş ya
belki ondan artık bağlar dedim
ay Allahım neler konuşuyoruz
iki test cinsiyet vs derken nst diyorum yaa

yoo 2. ci bebegim sezeryan olcamda allah korusun makat gelişte kalca cıkık riski cok fazla diolar kalp sorunu falan oyüzden cok korkuyorum yoksa diger bebegimde cok gittik kalpte üfürüm falan dediller cok sükür bişi cıkmadı kalca usg side temizdi ama bunda niyeyse cok korkuyorum bu arada epidural mi olcan genel anestezimi

kalça çıkığı mı ,kalp sorunu mu ciddi misin
doktorum hiç demedi bana
ay çok korktum şimdiii
Allahım sana emanet yavrularımız
epidural olacağım nasipse canım

canım şurdanda bir fiyat al derim ben

https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.133119680147142.23400.100003473329545&type=3

Son düzenleme:

bizim ailede göğüs ucu yarası çok uzun süreli ve çok acılı oluyormuş, o yüzden tüm önlemleri almam lazım. Göğüse takılıyo ve bebek ondan emiyo, yaralara karşı çok iyiymiş. şöyle bişey

Benim sıpam hala yan duruyor ya, kafa karnımın sağ üst kısmında,ayaklar solumda hafif aşağı doğru. Son haftalara kadar pozisyonu değişir inş. :)

sağol canım teşekkür ederim
Benim sıpam hala yan duruyor ya, kafa karnımın sağ üst kısmında,ayaklar solumda hafif aşağı doğru. Son haftalara kadar pozisyonu değişir inş. :)

aynen benım de öyle canım
kafası sağ göğsümün altında
ayaklar sol kasıığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…