Tünaydın arkadaşlar, artık çantalar hazırlanıyor yavaş yavaş. Bende korkuyorum her an olabilir artık inşallah sabırsız davranmaz kuzucuklar da vakti zamanında gelirler kucağımıza.
Benim görümcem yeni doğum yaptı, kendisinin de 3.çocuğu olduğu için baya tecrübeli. Ondan eksiklerimi vs öğreniyorum sizinle de paylaşayım.
Battani 1 taneyle sakın kalmayın, en az 3 tane penye battaniye şartmış.pazenlerde çok kullanışlıymış ben 1 tane aldım.toplam 2 penye 1 pazen 1 peluş, 1 kadife, 1 polarımsı, 1 tanede ayıcıklı kundaklardan aldım, battaniye doldurmuşum resmen

Özellikle erkek bebeklerde attırma olayı çok olduğundan ve doğumlarımız kış ayına denk geldiğinden çok lazım oluyormuş. Yıkama kurutma da zor, o yüzden yedekli olmakta fayda var.
en çok gidenlerden biri de iç çıtçıtlı badylermiş,
aldığımız tulumları giydirmek için içine mutlaka penye içlik (ben pijama takımı aldım özellikle ayaksız olanlar daha iyi)
bol bol çorap (havlu çoraplar ayakları çok terletiyormuş ben 3 tane aldım yine de), şapka ve eldiven
hastane çıkışlarında 1 10'lu bide 5'li takım yeterliymiş,
Kıyafet 2-3 tk dan fazla alma dedi, çok geliyormuş çünkü.
ben bunları öğredim sizde biliyorsunuzdur ama yine de paylaşayım dedim, ayrıca eminönüne mevlüt şekeri almak için gidenlerde havuzlu dışında şark hana ve mısır çarşısının ordaki kuru kahveci mehmet efendinin sokağından girdiğinizde envayi çeşit süs, mevlüt şekerleri, kapı susleri, hastane odası süslemeleri falan var. havuzludan çok daha fazla mağaza var fiyatları tam bilmiyorum. Ben şark handan aşağıdakini beğendim bir daha ki gidişimde bunu alıcam. 50 tanesi 85 tl ye geliyor.
Eki Görüntüle 573944
kapı süsü olarakta bunu 30 liraya aldım 5 tl ye de isim yazdırabiliyorsunuz.
Eki Görüntüle 573949
hastane odasında dağıtmak için çubuklu süslerden aldım, kuzu ve inek şeklinde yine keçeden, yine odayı süslemek için 8 mt tül ve balon aldım. Şuan sadece emzirme sütyeni ve avent göğüs kalkanı eksiğim kaldı. Herşeyimiz tamam hamdolsun. Havalar soğumadan bende daha fazla ağırlaşmadan herşeyimi halletmek istedim.