gnd ben geçen hafta doktora gittim yarık dudak dedi ama damaktan emin değil bu cts tekrar radyolojiye gitmek istiyorum ama bişey sorucam bi hafta ara ile ultrasano girmek zararlımı ve kadındoğumcumu radyoloji uzmanımı daha iyi bilir
bilen yokmu lütfen
lanmayalm die riski sölemiolar dogduktan sonra bebek doktorları makat geliş oldugu için üfürüm var demişti ogluma cok sükü gecti ama yüzünü falan örtmedim yazmayla falan ama zaten dogumdan 3 gün sonra cocuk polikilinigine ilk kontol sart yolluolar ona sen dersen bebegim makat geliş geldi hemen usg veriolar allah korusun bn kalca cıkını bilmiodum nasl bişi oldugunu ama yinede üzülmüstüm benden sonra ablam dogum yaptı ama onun bebeginde cıktı kalca cıkıgı cok cekti ameliyat oldu alcıda kaldı beldn asagı simdi ayakkabı kullanıo iki bacagını birbirinden ayıran demirli ben oyüzden onun cektigini gördüm ya sanki benmde oglumda olcak die cok korkuyorum insalh rabbim korurda hepimizin bebişi saglılka dogar
Benim sıpam hala yan duruyor ya, kafa karnımın sağ üst kısmında,ayaklar solumda hafif aşağı doğru. Son haftalara kadar pozisyonu değişir inş. :)
dr makat geliş dediyse son kontrolde kolay kolay dönmüo ama demediyse dönüs pozisyonunu almıs olabilir oyüzden sölemez dr makat die insalah döner senin bebiş de
Allahım Allah korusun
hemen doktor kontrolünde sormam lazım bunlarııı
bu arada cahilliğimi bağışla üfürük ne?
yüzünü örtmedim falan demişsin
ya bebeğim rahatsız mı duruyor karnımda şimdi
ben çok kötü oldum yaaa
canım benım doktor makat kavramını kullanmadı ama ters duruyor dönmezse zorunlıu szeryan dedi
aynı şey mi oluyor şimdi
allahım allah korusun
hemen doktor kontrolünde sormam lazım bunlarııı
bu arada cahilliğimi bağışla üfürük ne?
Yüzünü örtmedim falan demişsin
ya bebeğim rahatsız mı duruyor karnımda şimdi
ben çok kötü oldum yaaa
pardon canım doğum raporu demişsin ben yanlış anlamışım:26:
Kızlarr bu arada ranndevumuz 22 aralık olacak doktora
adete göre 34+0 usgye göre 34+3 olacağım
nts bağlar mı acaba artık?
ya şimdi oto koltuğunda karasız kaldım acaba ondanmı alsam yanıma
Tünaydın arkadaşlar, artık çantalar hazırlanıyor yavaş yavaş. Bende korkuyorum her an olabilir artık inşallah sabırsız davranmaz kuzucuklar da vakti zamanında gelirler kucağımıza.
Benim görümcem yeni doğum yaptı, kendisinin de 3.çocuğu olduğu için baya tecrübeli. Ondan eksiklerimi vs öğreniyorum sizinle de paylaşayım.
Battani 1 taneyle sakın kalmayın, en az 3 tane penye battaniye şartmış.pazenlerde çok kullanışlıymış ben 1 tane aldım.toplam 2 penye 1 pazen 1 peluş, 1 kadife, 1 polarımsı, 1 tanede ayıcıklı kundaklardan aldım, battaniye doldurmuşum resmenÖzellikle erkek bebeklerde attırma olayı çok olduğundan ve doğumlarımız kış ayına denk geldiğinden çok lazım oluyormuş. Yıkama kurutma da zor, o yüzden yedekli olmakta fayda var.
en çok gidenlerden biri de iç çıtçıtlı badylermiş,
aldığımız tulumları giydirmek için içine mutlaka penye içlik (ben pijama takımı aldım özellikle ayaksız olanlar daha iyi)
bol bol çorap (havlu çoraplar ayakları çok terletiyormuş ben 3 tane aldım yine de), şapka ve eldiven
hastane çıkışlarında 1 10'lu bide 5'li takım yeterliymiş,
Kıyafet 2-3 tk dan fazla alma dedi, çok geliyormuş çünkü.
ben bunları öğredim sizde biliyorsunuzdur ama yine de paylaşayım dedim, ayrıca eminönüne mevlüt şekeri almak için gidenlerde havuzlu dışında şark hana ve mısır çarşısının ordaki kuru kahveci mehmet efendinin sokağından girdiğinizde envayi çeşit süs, mevlüt şekerleri, kapı susleri, hastane odası süslemeleri falan var. havuzludan çok daha fazla mağaza var fiyatları tam bilmiyorum. Ben şark handan aşağıdakini beğendim bir daha ki gidişimde bunu alıcam. 50 tanesi 85 tl ye geliyor.
Eki Görüntüle 573944
kapı süsü olarakta bunu 30 liraya aldım 5 tl ye de isim yazdırabiliyorsunuz.
Eki Görüntüle 573949
hastane odasında dağıtmak için çubuklu süslerden aldım, kuzu ve inek şeklinde yine keçeden, yine odayı süslemek için 8 mt tül ve balon aldım. Şuan sadece emzirme sütyeni ve avent göğüs kalkanı eksiğim kaldı. Herşeyimiz tamam hamdolsun. Havalar soğumadan bende daha fazla ağırlaşmadan herşeyimi halletmek istedim.
kızlar bebişleriniz döndümü makat geliş olan varmııı hepimiz insalah sar saglim kucaklarız cok az kaldı bebişlerimizi görmeye insalah rabbim hepimize hayırlı saglıklı sorunsuz kolay dogum nasip eder insalah
güle güle kullanın canım
benım de battaniye olayı biraz abartılı oldu
ama penye 1 tane 1 pazen ,ki bunu özellikle hastanede beşiğe serecğim
2 tane yün annem ördü
1 tane hazır uşak battaniyesi
2 tane de polar
penye dışında hepsi hediye oldu
süslerin çok güzel
kızmetse ben de 2 hafta sonra tüm süsleriimi halletmek istiyorum
bu arada göğüs kalkanı ne kızlar
hmmm
hani bazen nst de sancı çıkıyormuş ama hissedilmiyormuş ya
belki ondan artık bağlar dedim
ay Allahım neler konuşuyoruz
iki test cinsiyet vs derken nst diyorum yaa
bizim ailede göğüs ucu yarası çok uzun süreli ve çok acılı oluyormuş, o yüzden tüm önlemleri almam lazım. Göğüse takılıyo ve bebek ondan emiyo, yaralara karşı çok iyiymiş. şöyle bişey
Eki Görüntüle 573989
dr makat geliş dediyse son kontrolde kolay kolay dönmüo ama demediyse dönüs pozisyonunu almıs olabilir oyüzden sölemez dr makat die insalah döner senin bebiş de
oyy maşallah
bu gece ben de ilk kez oğlumun bana mesaj gönderdiğine şahit oldum
doktor soluna yat sdedi
bütün gece yatamıyorum tabi solda ağrı oluyor çok
ne zaman sağa dönsem benımki bir tekmeliyor sola dönünce tık yok
kafa sağda yaa kıyamam rahatsız oluyor heralde
kızlar cuma günü raporumu yazdırdım
sata göre 31+1 ultrasona göre 33. hafta dedi doktor.
bebek için de 2250 olmuş kilosu dedi.
gerçektende artık büyüdüğü için ultrasonda tek parça halinde göremiyoruz artık bebegi :)))
kilolu olacak dedi doktor anasına çekmiş dedim bakalım :)[/
maşallah canım.benim kızım da 30+1 de 1800 kg 42 cm çıktı.32 hafta gözüküyo,çalışabilir kağıdı verilebilir dedi ama ben sat a göre 32 olmak zorunda diye 2 hafta sonra alayım dedim tamam dedi.esniyodu ultrasonda böceğim,yerim onu:)
sata göre 32 olmak zorunda değil erken almanda bir sakınca yok canım..
ultrasonda büyük görünüyorsa normal dogum düşünmüyorsan alabilirdin..
ya şimdi oto koltuğunda karasız kaldım acaba ondanmı alsam yanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?