- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
canım hoşgeldinselam kizlar ben sizin SIKI takipcinizim :)))
bir kac kere yazdim ama genelde okuyorum topigi. ben yurtdusindayim ve cok tanidim yok sizlerin neler yasadiginizi okuyarak bilgiler ediniyorum.
hepinizin masallah bebisleri kipir kipir. benimkini tam olarak hissetmiyorum hissediyorumda ben mi fark etmiyorum bilmiyorum.ben biraz kiloluyum sanirim o yüzden diyorum. ins baska problem yoktur.
cinsiyetimizi henüz ögrenmedik sali günü kontrol var o zaman ins.
bi kac sorum var aslinda deneyimlerinizle bana cevap vereceginizi umuyorum
ilk olarak tetenoz asisimi oluyosunuz burda ben böyle bisi duymadim iki dogum yapmis bir ablaya sordum asi falan olmadim hic dedi. bide bu seker yüklemesi falanda hic duymadim ben buralarda. bunlar cok gerekli seylermi ki.
ikincisi dedigim gibi ben azcik kiloluyum azcik dedigime bakmayin :)))
79 kilo ile hamile kaldim ilk iki ay iki kilo kadar verdim hemen hemen iki aydir da 79 da devam ediyorum burdaki arkadaslar kilo almislar bende korktum acikcasi acaba bebek büyümüyormu diye. hatta bebege birsey falan oldu diyede korktum iki hafta önce kontrol vardi sükür bebisimin kalbi atiyodu. kontrol detayli degildi doktor sadece basi ve kalbine bakti normal dedi. detayli olan sali günü ama merak iste kilo almamam benim icin iyi tabi bebis icin sorun yoksa. fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
uzun yazdim kusura bakmayin
ülkelerde farklı uygulamalar oluyor ki doktorlar bile farklı uygulamalrda bulunabiliyor
orada yapmıyorlarsa zaten yapacak bir şeyin yok
kilo konusuna gelince zaten kilolu başladığın için kilo almaman iyi illa ki alacaksın zaten
bebeğin büyüyor sen merak etme