şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlardan bilgilenmiş oldum gerçekten. ilk hamileliğimde yani 9 sene önce böyle bişey yapılmamıştı bana. şimdi izmirde sağlık ocağı daha ben demeden hemşiremiz kendisi randevuyu verdi. sonuçları güzel çıkanlara sevindim umarım benimde iyi çıkar. daha zamanımız var ama insan dayanamıyor ya alışveriş için cuma günü mothercare mağazasına girdik eşimle bi sürü yazlık kıyafet ve de bebek karyolası aldık.umarım iyi günlerde kullanmak nasip olur. biberon seçimi zor gerçekten ama eğer süt gelmez ya da yetmezse (umarım böyle bişey olmaz tabii) ilk başlarda gerekli olabilir . ben kızımda chicconun küçük boy cam biberonunu almıştım ama hiç kullanmadım. biraz büyüyüncede bebedorun plastiklerini eline vermiştim camı taşımaları zor oluyordu. umarım bol bol sütümüz olur ve hiç mamaya gerek duymayız .
Mothercare Addington Cot Bed - White - cot beds - Mothercare aldığımız yatak bu 549 tl ye aldık..![]()
Yeliz cim aldıkalrınızı güle güle kullanın yalnız mothercare de neye elimizi atsak çin malı çıkıyordu aldıklarına dikkat derim