• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
trianofiliz çok geçmiş olsun inş. aynen ben de gribim ama hastaneye gitmedim,nane limon vs dinlenerek geçirmeye çalışıyorum.Yarın inş. kalkıp da işe gidebleceğim. bilg.öğretmeni değilim canım ama bıkmış durumdayım senelerdir. Lisede 4 yıl bilgsayar bölümünde okudum,üniversitede bilg.programlama okudum,iş hayatımda da hem grafikerlik yaptım şuandada bilg.yazılımlar üzerine teknik destek veriyorum.Burası olmasa valla elime almazdım evdeyken:)

Sana da geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah. Dinlenmene bak boş ver bilgisayarı.Benim aklımda öğretmen olduğun kalmış nedense ben de bilgisayar öğretmeniyim ve bıkmış durumdayım o yüzden sormuştum. Bilgisayar insanın işi olunca çekilmiyor hiç.

doktorum bişey demedi canım..herkeste farklı oluyo ama benim bebeğim hep daha zayıf çıkıyo okuduklarımdan..inşallah sağlıkla doğururuz..

evet canım:) benimde 21+5 te 427 miş..ama 15 gün sona 563 duyunca üzüldüm..doktorumun bişey dediği yok ama..hep düşük herkesinknden,biliyorumda herkesin bir olmaz...offf ne bileyim..kendim 11 kilo aldım kilolu değldim baştan çok takmıyorum ama anca kendime yemişim..napsamki yaa ne yesem:)

canım bize geç yapıyo falan demedi..iki hafta önce gittiğimizde biraz idrar var ama önemli değil dedi..eve gelince ne dedi bu dedim kendi kendime..bu gittiğimde sordum böbreğinde idrar var bu olmasa daha iyidir ama aynı kalırsada sorun olmaz dedi..hatta bakıyorum aynı korkma dedi..dün tüp bebek doktorumu aradım birde ona sorayım dedim..artmazsa hiç bi sorun yok,artarsada dediğin gibi doğumdan sonra küçük bi operasyon geçirebilir..böbrek iki tane olan bi organ olduğu için onun hayatını tehlikeye atacak bi sorun değil endişelenme dedi..canım inşallah geçer gider...bebeğinin cinsiyeti ne ?erkek bebeklerde daha sık görülüyomuş diye duydum..benimki kız...

Aslında 15 günde iyi almış üzülme bence. Doktor söylerdi zaten normal olmasa.

kızlar merhaba,

bende dün detaylı ultrasona girdim benim içinde bir böbreğinde biraz genişleme var kontrollerde incelensin geçebilir geçmezse doğumdan sonrada takip edilir dedi.Ama benim moralim bozuldu biraz kafam karıştı.Yazılanları okudum biraz rahatladım içim ama sizde sorayım dedim nasıl şuanda bebişleriniz? iyidir inş.Allah hepimizze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

canım, benim bebişte sorun yoktu çok şükür, benim böbreğimde büyüme vardı çok şükür iyiyim. ama arkadaşlardan okuduğum kadarıyla geçiciymiş cnm bozma moralini Allah korusun bebecikleri...

arkadaşlar burayı devamlı takip ediyorum.hamileliğimin 22. haftasındayım detaylı ultrasonda presanta antireror yerleşimlidir yazıyor.bu nedemek bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim.umarım iyi birşeydir.

Günaydın kızlar, bugün yine işteyim tilki misali:) Çok şükür azıcık boğaz ağrım dışında iyi gibiyim, siz nasılsınız.

Dün bir haber aldım, görümcemin ufak kızı var 1,5 yaşında ve yine hamileymiş:) Hiç beklemiyorduk,eşim dalga geçiyor onla bizden kıskandın diye:) Kızlar bir de tam hatırlamıyorum ama birisine daha olmuştu; benim de haftasonu sol göğsümden baya bir sıvı geldi. Normal diye duymuştum sizde de oluyormu.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar gerçekten insan bu şekilde rahatlıyorum bende düşünmemeye çalışıyorum allah büyük diyorum inş geçicek.

Günaydın kızlar,
Bu haftayı da ortaladık. Bebeklerimiz sağlıkla büyümeye devam etsinler :)

Ceyzim çok geçmiş olsun:38:

Günaydın kızlar,
Bu cumartesi şeker testim var, tam kan sayımıda istediler. Ben Nisa Hastanesine gidiyorum ikisi için 15 tl istediler, bana az geldi niyeyse alışmışız ya para bayılmaya :D
Size sormak isterdiğim bişey var, ben mi çok stresliyim yoksa normal mi anlamadım ama bana yapılacak her işlemde çok strese giriyorum. Burada okuduklarımdan, etrafımdan duyduklarımdan dolayı hep bişey çıkacak korkusu var içimde. Vesvese var birazda sanırım ama hastaneye her gidişim yaklaştığında acayip gergin oluyorum. Hiç bişey yaptırmasam daha mutlu olucam ona da maalesef dayanamıyorum. Keşke diyorum herşey eskisi gibi olsa, annelerimiz bizi nasıl doğurduysa bizde öyle teferruatlarla uğraşmadan 9 ayı geçirsek gitsek. Sonuçta herşey Allah ın elinde, o nasıl uygun görürse öyle oluyor ama yine de... Anne olmak gerçekten 9 ayda 9 doğurmakmış, çok zormuş bee :D

Günaydın kızlar,
Bu cumartesi şeker testim var, tam kan sayımıda istediler. Ben Nisa Hastanesine gidiyorum ikisi için 15 tl istediler, bana az geldi niyeyse alışmışız ya para bayılmaya :D
Size sormak isterdiğim bişey var, ben mi çok stresliyim yoksa normal mi anlamadım ama bana yapılacak her işlemde çok strese giriyorum. Burada okuduklarımdan, etrafımdan duyduklarımdan dolayı hep bişey çıkacak korkusu var içimde. Vesvese var birazda sanırım ama hastaneye her gidişim yaklaştığında acayip gergin oluyorum. Hiç bişey yaptırmasam daha mutlu olucam ona da maalesef dayanamıyorum. Keşke diyorum herşey eskisi gibi olsa, annelerimiz bizi nasıl doğurduysa bizde öyle teferruatlarla uğraşmadan 9 ayı geçirsek gitsek. Sonuçta herşey Allah ın elinde, o nasıl uygun görürse öyle oluyor ama yine de... Anne olmak gerçekten 9 ayda 9 doğurmakmış, çok zormuş bee :D

aynen bende canım çok geriliyorum sanki bişi çıkacakmış gibi zaten hastane ortamı normalde de gerer beni ilaveten hastaneye gideceğim gün herşeye kızabilirim ve iştahsız oluyorum allah sağ sağlim kucaklamayı nasip etsin bebişlerimizi
benim gibi olanların varlığını duymak yalnız değilim fikri çok güzel;)))

Günaydın kızlar,

Canım genelde hepimiz yaşıyoruz bunu.Acaba ne olacak bişeyi yoktur umarım korkularına kapılıyoruz:)

Günaydın kızlar,

merhaba...bende yarın gidicem şeker yükleme kan ve idrar tahlili..ve troid ilacı aldığım için onun takibi...kalbim güm güm oluyo şimdiden..bi yapılsada eve gelsem güzel sonuçlarla diye..

birde akşam tam bi hamile oluyorum karnım şişiyo bütün gün yiyip içmekten,sabah hiç bişey kalmıyo...bugünde bunu dert ettim..gerçi her sabah aynıyım..şimdi bebeğim zayıfmı derdinden buraya geçtim..sizde de oluyomu sabahları sanki eski halimdeyim...

günaydın cici annelerrrr

şimdi şeker taramasından geldik. pek de hoş değilmiş aç karnına bir bardak şekerli su içmek:( oğluşumu gördüüüükk 23+6 dayız doktor 10-15 gün önde gidiyor dedi maşallah çok sağlıklı çok güzel bi bebek olacak dedi:)) tosunum 820 gram olmuş boyu da 32 cm miş... doğum içinde ocak ayı sonu olur dedi.. aneeeeemmmm daha bir heyecanlandım şimdi...

Rabbim hepimizin yavrucuklarını korusun....

Günaydın kızlar,

Aynen canım öyle annelik çok zor daha karnımızdayken böleyse doğunca nasıldır kimbilir,bizim canımızdan can doğacak sonuçta. Keşke hiç bişe bilmeden doğuma gitsek sağlıkla kucaklasak. Ama sürüyle şey istiyorlar yaptırıyoruz mecburen.Sonumuz hayırlı olsun inş. Dün rüyamda karnım kocamandı, doğuma giricekmişim.Doktoruma rüyamda "neden hiç çatı muayenesi yapmadınız nasıl doğurcam ben filan" diyodum bi de sancıyı anlamıyorum çok telaşlıyım. gerçek hayatta kimbilir nasıl olacak.

Tutkuntu bu arada nisa hastanesi sultanbeylideki mi canım, ne kadar uygunmuş fiyatı.

günaydın cici annelerrrr

şimdi şeker taramasından geldik. pek de hoş değilmiş aç karnına bir bardak şekerli su içmek:( oğluşumu gördüüüükk 23+6 dayız doktor 10-15 gün önde gidiyor dedi maşallah çok sağlıklı çok güzel bi bebek olacak dedi:)) tosunum 820 gram olmuş boyu da 32 cm miş... doğum içinde ocak ayı sonu olur dedi.. aneeeeemmmm daha bir heyecanlandım şimdi...

Maşallah maşallah nazar değmesin annesi:) kocaman olmuş bebişin, biz daha o kiloları göremedik darısı başımıza:)

Aynen canım öyle annelik çok zor daha karnımızdayken böleyse doğunca nasıldır kimbilir,bizim canımızdan can doğacak sonuçta. Keşke hiç bişe bilmeden doğuma gitsek sağlıkla kucaklasak. Ama sürüyle şey istiyorlar yaptırıyoruz mecburen.Sonumuz hayırlı olsun inş. Dün rüyamda karnım kocamandı, doğuma giricekmişim.Doktoruma rüyamda "neden hiç çatı muayenesi yapmadınız nasıl doğurcam ben filan" diyodum bi de sancıyı anlamıyorum çok telaşlıyım. gerçek hayatta kimbilir nasıl olacak.

Şu ana kadar nasıl doğurucam diye düşünmedim bile, nasıl bakıcam kaygılarım daha ağır basıyor sanırım inşallah bide onun stresine girmem yoksa zaman hiç geçmeyecek :D

Yenibosnada nisa hastanesi, telefonla verdiği fiyata ben inanmadım ama bakalım cumartesi anlıcaz ...

günaydın cici annelerrrr

Maaşallah canım, Allah nazardan saklasın ama bunu etrafından fazla kişiyle paylaşma, Allah korusun bu konularda nazara çok geliyo insan. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...

Tutkuntu bu arada nisa hastanesi sultanbeylideki mi canım, ne kadar uygunmuş fiyatı.

Maşallah maşallah nazar değmesin annesi:) kocaman olmuş bebişin, biz daha o kiloları göremedik darısı başımıza:)

Maaşallah canım, Allah nazardan saklasın ama bunu etrafından fazla kişiyle paylaşma, Allah korusun bu konularda nazara çok geliyo insan. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...

Allaha emanet bebişlerimiz.. Allah kem gözlerden korusun hepimizi.. bizimki önde gittiği için böyle heralde doğum da vaktinden önce görünüyormuş zaten. hayırlısı... hepimizin kuzucukları sağ salim kucaklarımızda olur inşallaaaahhh...

Günaydın kızlar,
ah canım ahh
sorma hepimiz aynıyız
hele ben bir arkadaşım 35 haftalık erken doğum yaptı
aldı mı beni telaş:18::18:
Allah zamanlı sağlıklı doğum versin hepimize
artık eksikleri de yavaş yavaş tamamlamak da lazım yani 8.ayda bence bitmiş olmalı
bende de şeker yüklemesi yaparken tam kan sayımı yapmışlar
demir böbrek ciğer değerleri vs hepsi iyiymiş şükür
sen de korkma mis gibi çıkacak sonucun:nazar:

günaydın cici annelerrrr

maşalah canım Doruk Paşaya
ben de sağlık ocağında kalbini duydum sadece ultrason yok:50: göremedim miniğimi
3 kasımı heyecanla bekliyorum:52::52:

Back
X