• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Günaydın kızlar, bugün yine işteyim tilki misali:) Çok şükür azıcık boğaz ağrım dışında iyi gibiyim, siz nasılsınız.

Dün bir haber aldım, görümcemin ufak kızı var 1,5 yaşında ve yine hamileymiş:) Hiç beklemiyorduk,eşim dalga geçiyor onla bizden kıskandın diye:) Kızlar bir de tam hatırlamıyorum ama birisine daha olmuştu; benim de haftasonu sol göğsümden baya bir sıvı geldi. Normal diye duymuştum sizde de oluyormu.

ceyzcim benim göğsümde hiç belirti yok ben de üzülüyorum sütüm olmaz mı diye inşallah yavrucukların rızkı bol olur... burda biri söylemişti kim olduğunu hatırlamıyorum iyi beslendiğin için öyle oluyormuş maşallah diyelim eksilmesin:)))

kızlarr
hani pınar süt yeni reklem yapmış yaa
Büyüdüm büyüdüm ...... diye
ben her seferinde ağlıyorum o reklamda:14::14:
eşim yanımdayken gülecek diye çok kasıyorum kendimi:9:

kızlarr

o reklamda benim de gözlerim doluyor. hormonlar harıl harıl çalışıyor tabi...
şaka maka annelik ne zor şeymiş, şimdi çok daha iyi anlıyorum. yaşı kaç olursa olsun hep üstüne titreyeceğiz galiba...

o reklamda benim de gözlerim doluyor. hormonlar harıl harıl çalışıyor tabi...
şaka maka annelik ne zor şeymiş, şimdi çok daha iyi anlıyorum. yaşı kaç olursa olsun hep üstüne titreyeceğiz galiba...

hem de nasıl çalışıyorlar
anneliğin daha binde birini bile tatmamışızdır eminim ki
dediğin gibi bir doğsunlar annelerimizi o zaman anlayacağız

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, bugün yine işteyim tilki misali:) Çok şükür azıcık boğaz ağrım dışında iyi gibiyim, siz nasılsınız.

Dün bir haber aldım, görümcemin ufak kızı var 1,5 yaşında ve yine hamileymiş:) Hiç beklemiyorduk,eşim dalga geçiyor onla bizden kıskandın diye:) Kızlar bir de tam hatırlamıyorum ama birisine daha olmuştu; benim de haftasonu sol göğsümden baya bir sıvı geldi. Normal diye duymuştum sizde de oluyormu.
günaydın ceyz ve topiğin takipçileri:))benim gelmedi ama uç kısmında bi beyazlık var ama akan bişi yok. normalmiş başka topiklerde endişeye kapılıp araştırıp normal olduğunu söyleyenleri duydum için rahat olsun
Aynen canım öyle annelik çok zor daha karnımızdayken böleyse doğunca nasıldır kimbilir,bizim canımızdan can doğacak sonuçta. Keşke hiç bişe bilmeden doğuma gitsek sağlıkla kucaklasak. Ama sürüyle şey istiyorlar yaptırıyoruz mecburen.Sonumuz hayırlı olsun inş. Dün rüyamda karnım kocamandı, doğuma giricekmişim.Doktoruma rüyamda "neden hiç çatı muayenesi yapmadınız nasıl doğurcam ben filan" diyodum bi de sancıyı anlamıyorum çok telaşlıyım. gerçek hayatta kimbilir nasıl olacak.
valla bende şimdiden doğum sonrası için endişeliyim...haberleri izleyince özellikle çok kötü oluyorum.Allah'ım herkesi esirgesin yavrularımızı korusun en önemlisi hayırlı evlat nasip etsin...rüya diyince bende bugün kızımı gördüm hastanede bir heyecanla bekliyorum bebeğimi göreceğim anı...öle güzel bir bebekti ki...:nazar::nazar:ben babasına benzemesini istiyorum hep özellikle gözlerinin...alakası yoktu babayla ama çok güzel bir bebekti...Allah'ım o günleri bi görsek hayırlısıylaaaa
ah canım ahh
sorma hepimiz aynıyız
hele ben bir arkadaşım 35 haftalık erken doğum yaptı
aldı mı beni telaş:18::18:
Allah zamanlı sağlıklı doğum versin hepimize
artık eksikleri de yavaş yavaş tamamlamak da lazım yani 8.ayda bence bitmiş olmalı
bende de şeker yüklemesi yaparken tam kan sayımı yapmışlar
demir böbrek ciğer değerleri vs hepsi iyiymiş şükür
sen de korkma mis gibi çıkacak sonucun:nazar:
oofff bu erken doğum olayları ençok beni endişelendiriyor ankarya yetişemezsem diye çok korkuyorum:18::18::18:bende ocağın ilk haftası 35e denk geliyo sanırım o zman gdecem inş sağ sağlim tek parça ankarada olurum:1::1:

Normal canım bende de oluyor. Sıkmamak gerekiyormuş. Bu yazıyı oku Gebelikte Memelerden St Gelmesi, Hamilelikte GslerdenSt Gelmesi, Gebelikte Meme Bakm Hamilelikte Meme Ucu Pedi

kızlarr
Ben henüz ağlamadım ama çok duygulanıyorum ben de. Güzel reklam olmuş:46:

Kızlar bugün sabah tartıldım aç karnına çok moralim bozuldu :14: ben 57,5 kilo ile hamile kaldım, bu sabah tartıldığımda 64,9 çıktım. Çok kilo aldım gibime geliyor. Okuyorum sitelerde 10-12 kilo arası normal diyorlar, baya canım sıkıldı :25: ben doğuma kadar o kiloyu geçerim kiiii :43:

kızlar
çatlaklar oluşursa şuan anlayabilir miyiz?
Yoksa doğumdan sonra mı anlaşılır bu

günaydın cici annelerrrr

şimdi şeker taramasından geldik. pek de hoş değilmiş aç karnına bir bardak şekerli su içmek:( oğluşumu gördüüüükk 23+6 dayız doktor 10-15 gün önde gidiyor dedi maşallah çok sağlıklı çok güzel bi bebek olacak dedi:)) tosunum 820 gram olmuş boyu da 32 cm miş... doğum içinde ocak ayı sonu olur dedi.. aneeeeemmmm daha bir heyecanlandım şimdi...

Rabbim hepimizin yavrucuklarını korusun....

Oyy maşallah oğluşuna Allah nazarlardan korusun canımm:nazar::38:
Şeker stahlilinide güzel sonuçlarla alırsın inşallah.

maşalah canım Doruk Paşaya
ben de sağlık ocağında kalbini duydum sadece ultrason yok:50: göremedim miniğimi
3 kasımı heyecanla bekliyorum:52::52:

Bizde 3 Kasım da gideceğiz, çok özledim kızımı geçsin zamann:17:

kızlarr

Çok duygulanıyorum bende gözlerim doluyor :)

kızlar
çatlaklar oluşursa şuan anlayabilir miyiz?
Yoksa doğumdan sonra mı anlaşılır bu

Son haftalarda da ortaya çıkabiliyormuş ya da doğum sonrası.
Sanırım bizim için daha erken canım

gün içinde mutlaka ufak ufak kaşıntım oluyor korkmaya başladım
ama olacaksa da yapacak bir şey yok
nasılsın nasıl gidiyor canım?

selam kızlar dün normal rutin gittiğimiz doktora gidip detaylı sonuçlarını gösterdik ve tekrar oğlumu gördüm :)) kuzucuğum bacaklarını ayırmış yatıyordu. doktor normalde saklarlar ama seninki açmış dedi. pipisini gördük :1: bacakları uzun olucak dedi doktor. heheh annesine çekmiş :))) boylu poslu oğlum olur inş :)) bu arada hediyeler gelmeye başladı. yengem çok güzel battaniye takımı diktirtmiş. hiç bir yerde görmemiştim öylesini. allah kullanmak nasip etsin inş. teyzemizde polar battaniye ve bady ler almış. offf valla gel şubat gel diyorum içimden :1:

Gün içinde hele de akşam daha da çok oluyor ama kaşımamak gerek tatlım.Hemen nemlendir.Umarım çatlamadan atlatırız :)
Evet olacaksa da olacak , bebişler iyi olsun yeter.

İyiyiz canım herşey şükür yolunda.Ev temizliği zorluyor artık bayram da geldi malum.Yapamadığım ağır işler için kadın alacağım mecbur.Artık silip süpürdüğümde bile akşamları bildiğin yürüyemez oluyorum :( Bundan sonra daha hızlı büyüyecekler meleklerimiz.
Sen nasılsın miniğinle tatlım.Keyfiniz nasıl, hazırlıklar nasıl gidiyor :)

selam kızlar dün normal rutin gittiğimiz doktora gidip detaylı sonuçlarını gösterdik ve tekrar oğlumu gördüm :)) kuzucuğum bacaklarını ayırmış yatıyordu. doktor normalde saklarlar ama seninki açmış dedi. pipisini gördük :1: bacakları uzun olucak dedi doktor. heheh annesine çekmiş :))) boylu poslu oğlum olur inş :)) bu arada hediyeler gelmeye başladı. yengem çok güzel battaniye takımı diktirtmiş. hiç bir yerde görmemiştim öylesini. allah kullanmak nasip etsin inş. teyzemizde polar battaniye ve bady ler almış. offf valla gel şubat gel diyorum içimden :1:

Maşallah oğluşuna canım :) Güzel heyecanlar başlıyor artık bizim için.
Herşey gönlüne göre olsun tatlım

Selam kizlar, nasilsiniz? Özledim sizinle yazismayi :)

Ben ALmanya'dayim, ailemin yanina geldim o yüzden uzun zamandir yazamiyordum ama hep okudum. Birde sifremi unuttum, giremedim, yazmak istedim yazamadim cok kötü birsey :):1:

Doktorum izin verdi ucakla yolculuk yapmaya. Bende geldim haftaligina. Döndügünde renkli doblör yapicaz dedi. Randevu aldim hemen döndügüm günün ertesi günü icin, 132 tl ücreti.
Bana cok ucuz geldi, bu renkli doblör ayrintili ultrason dediginiz olmuyor mu? Bide benim doktorum normalde cok pahali, muayne parasi bile 72 tl ama bu renkli doblörü kendisi yapiyormus baska hastaneye göndermedi beni ve o fiyata bayagi ucuz geldi bana, 23 haftalik olucam o zaman tam.

Burdan internetten takip ediyorum istanbul'da ki indirimleri, esime telefon acip git surdan sunu al ucuzlamis diyorum oda gidiyor :46:

al benden de o kadar.eşimle dün seviyoruz kızımı,diyoruz ki bi doğsan da aramızda olsan.sonra da dedikki,neyse kal daha büyü sen,zamanında sevelim:)

kızlar merhaba uzun süredir takip ediyorum ama fazla yazamıyorum :) benimde kızım inş. subatta doğucak ve cok heyecanlıyım.. ama bazen beni korkutuyor karnım bi yere toplanıp kalıyor ve bunu sık sık yapıyor sizde yaşadınızmı? normal mi bu durum ?

Arkadaşlar bişe danışacağım size, bayramdan sonraki cumartesi gününe şeker yüklemesi için randevu alacaktım dolmuş ve çok üzüldüm. Bir sonraki haftaya alsam 27 haftalık oluyorum geç mi sizce.Yada bu hafta alacağım 24.haftamda ama almak istemiyorum neden derseniz ayın 9unda 2 kere ultrasona girdim,Sık sık girmek istemiyorum.Sizce hangi haftaya alayım ya kafam karıştı.

kızlar merhaba uzun süredir takip ediyorum ama fazla yazamıyorum :) benimde kızım inş. subatta doğucak ve cok heyecanlıyım.. ama bazen beni korkutuyor karnım bi yere toplanıp kalıyor ve bunu sık sık yapıyor sizde yaşadınızmı? normal mi bu durum ?

Sağlıkla doğsun canım bence normaldir, ben de aynısını yaşıyorum.Bebeğin yeri rahat ordan oraya kayıyorlar:)

Selam kizlar, nasilsiniz? Özledim sizinle yazismayi :)

Ben ALmanya'dayim, ailemin yanina geldim o yüzden uzun zamandir yazamiyordum ama hep okudum. Birde sifremi unuttum, giremedim, yazmak istedim yazamadim cok kötü birsey :):1:

Doktorum izin verdi ucakla yolculuk yapmaya. Bende geldim haftaligina. Döndügünde renkli doblör yapicaz dedi. Randevu aldim hemen döndügüm günün ertesi günü icin, 132 tl ücreti.
Bana cok ucuz geldi, bu renkli doblör ayrintili ultrason dediginiz olmuyor mu? Bide benim doktorum normalde cok pahali, muayne parasi bile 72 tl ama bu renkli doblörü kendisi yapiyormus baska hastaneye göndermedi beni ve o fiyata bayagi ucuz geldi bana, 23 haftalik olucam o zaman tam.

Burdan internetten takip ediyorum istanbul'da ki indirimleri, esime telefon acip git surdan sunu al ucuzlamis diyorum oda gidiyor :46:

Pedagog bizde seni özledik,iyisiniz inş. Ailenin yanındaysan süpersindir eminim:) Aynen canım renkli doblör aynı şey, baya uygun bulmuşsun kaçırma bence de. :)

Gün içinde hele de akşam daha da çok oluyor ama kaşımamak gerek tatlım.Hemen nemlendir.Umarım çatlamadan atlatırız :)
Evet olacaksa da olacak , bebişler iyi olsun yeter.

İyiyiz canım herşey şükür yolunda.Ev temizliği zorluyor artık bayram da geldi malum.Yapamadığım ağır işler için kadın alacağım mecbur.Artık silip süpürdüğümde bile akşamları bildiğin yürüyemez oluyorum :( Bundan sonra daha hızlı büyüyecekler meleklerimiz.
Sen nasılsın miniğinle tatlım.Keyfiniz nasıl, hazırlıklar nasıl gidiyor :)

Maşallah oğluşuna canım :) Güzel heyecanlar başlıyor artık bizim için.
Herşey gönlüne göre olsun tatlım
canım Allah'a şükür oğlumla çok iyiyiz
iyice hareketlendi bugün tospam:nazar:
alışveriş işini kasımda artık hızlandıracağım
aralığa büyük parçaları yatak nevresim uyku seti vs.bırakyım diyorum
hepsini birden aldık mı çok zorlar
işte havlusu çorabı biraz daha zıbın falan küveti bezi vs. bu küçük parçalar büyüyor göüzmde kasımda halletım mı rahatlarım inşallah

hmm kaşımamak lazım demek ben hart hart kaşıyorum valla
kaşımayım bari
temziliğe dikkat etmek lazım
ben şanslıyım evimde olmuyorum bayramları
böylece bayram temizliği de yapmıyorum:9::9:
dikkat et sen de ağır işler özellikle camlar için kadın al

Arkadaşlar bişe danışacağım size, bayramdan sonraki cumartesi gününe şeker yüklemesi için randevu alacaktım dolmuş ve çok üzüldüm. Bir sonraki haftaya alsam 27 haftalık oluyorum geç mi sizce.Yada bu hafta alacağım 24.haftamda ama almak istemiyorum neden derseniz ayın 9unda 2 kere ultrasona girdim,Sık sık girmek istemiyorum.Sizce hangi haftaya alayım ya kafam karıştı.

Sağlıkla doğsun canım bence normaldir, ben de aynısını yaşıyorum.Bebeğin yeri rahat ordan oraya kayıyorlar:)

Pedagog bizde seni özledik,iyisiniz inş. Ailenin yanındaysan süpersindir eminim:) Aynen canım renkli doblör aynı şey, baya uygun bulmuşsun kaçırma bence de. :)

canım şimdi ultasrona girmeden şeker yüklemesi yazmıyorlar mı
ben en son idrar tahlili için gittiğimde dedim detaylım var bakmayalım tamam diyip testi yazdılar
belki yaparlar ne dersin
27.hafta çok geç olmaz heralde ama 24-26 arası diyrolar ya bilemedim

Ceyzim 24-28 haftaları arasında yapılmalı.27.haftada sıkıntı olmaz yani.Bende 27.haftamda yaptıracağım.

Back
X