hoşbuldum canım :) benimde bebeğime baya büyük dedi ama o kadar büyük olamaz gibi geliyor bana, artık o doktora giderim heralde hep, birde doğumu kendi memleketimde yapmayı planlıyorum nasıl olacak bilmiyorum. Burası küçük bi ilçe hastanede çok kötü hijyen diye birşey yok malesef...
çocukta herhangi bir sıkıntı çıksa bile hiç sonlandırmayı düşünmedim düşünmemde zaten, inş sağlıklıdır bebeklerimiz :) biraz keyfi geliyo ayrıntılı ultrason yaptırmak bana, kadınların merakından dolayı gelişmiş bir test gibi :)
Merhaba canim, ayrintili ultrasonu yaptirmani tavsiye ederim. Bebegin tum uzuvlarinin yerinde olup olmadigini kalbini ve diger ic organlarinin normal olup olmadigini olcuyorlar ve eger cozulebilecek bir problem varsa icabinda daha bebek dogmadan bile mudahale edebiliyorlar veya bebek dogar dogmaz. Mesela bir arkadasin bebegin kalbinde delik varmis dogar dogmaz operasyon yapilmis. tavsan dudak vs gibi sorunlara da bakiyorlar . Allaha sukur ben iki hafta once gittim ve dr ayrintili bakti herseyi cok iyi dedi. mesela el ve ayak parmaklarini bile tek tek sayiyor. bence erken teshis acisindan onemli