Günaydın güzel anneler ve kuzularr
Canım içimiz bi türlü rahat etmiyor bu kilo konusunda.Bende meraklardayım.Bize de haftasıyla uyumlu iyi demişti.Doktorlar düşük bulduklarında uyarı da bulunuyorlar zaten.Bence içini rahat tut tatlım

Nöbet hususunda gözün aydın tatlım.Artık az daha rahatsız en azından :)
Şimdilik ödemim yok.Ayakları yukarda tutmak gerek diye biliyorum bu haftalardan sonra.Eller,ayaklar ve yüzde oluşuyor diye biliyorum.
Canım sanırım kök söktürecek kuzum bana :))
Sende durumlar nasıl tatlım.
Çok çok geçmiş olsun canım.Bende de migren var ne yazık ki.Arada krize giriyorum sadece bi kere çok zorlandım ve ilaç içtim.Karanlık oda ve kafana bere geçirmeni öneririm.
Miniğin maşallah çok iyi
Evet bu kitabın methini bi kaç blogda okudum.Bende almayı düşünüyorum.İnternet üzerinden d&r dan alınca daha uyguna geliyor.50tl üzeri içinde kargo almıyorlar.
Biz bir de Her güne bir masal kitabını alacağız:) Babacığı masal okusun şimdiden diye.
Artık daha büyüdüler sevdam :) Bu yüzden sığamıyorlar ve hareketleri daha da belirgin:)) Her bir yandan tepikler yiyoruz artık.Cidden büyük keyif ve büyük bir mucize bu yaşadığımız.
Benim inat kızım özellikle yanlara girmeye bayılıyor uykudan uyandırıyor beni :))
Bu arada odamız ufaktan tamamlanmaya başladı bile :)
Odamızın boyası
Eki Görüntüle 542401
Dün akşam beşiğini kurduk.Bugünde kalanlar inşallah.
Eki Görüntüle 542402