• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Günaydın kızlar nasılsınız?

Bize bayram yaradı galiba:)) Oglusum ıyıce hareketlenmeye basladı hem de hareketleri güçlendi sıpamın;) O kadar mutlu oluyorum ki...:D

Haftaya kontrole gidecegız bakalım doktora 15. hafta olacak ne kadar oldu bebişim merak ediyorum:)

Pardon 25. hafta olacak:DD

Günaydın güzel anneler ve kuzularr:38:

Canım içimiz bi türlü rahat etmiyor bu kilo konusunda.Bende meraklardayım.Bize de haftasıyla uyumlu iyi demişti.Doktorlar düşük bulduklarında uyarı da bulunuyorlar zaten.Bence içini rahat tut tatlım:38:
Nöbet hususunda gözün aydın tatlım.Artık az daha rahatsız en azından :)
Şimdilik ödemim yok.Ayakları yukarda tutmak gerek diye biliyorum bu haftalardan sonra.Eller,ayaklar ve yüzde oluşuyor diye biliyorum.

Canım sanırım kök söktürecek kuzum bana :))
Sende durumlar nasıl tatlım.

Çok çok geçmiş olsun canım.Bende de migren var ne yazık ki.Arada krize giriyorum sadece bi kere çok zorlandım ve ilaç içtim.Karanlık oda ve kafana bere geçirmeni öneririm.
Miniğin maşallah çok iyi :nazar:

Evet bu kitabın methini bi kaç blogda okudum.Bende almayı düşünüyorum.İnternet üzerinden d&r dan alınca daha uyguna geliyor.50tl üzeri içinde kargo almıyorlar.
Biz bir de Her güne bir masal kitabını alacağız:) Babacığı masal okusun şimdiden diye.

Artık daha büyüdüler sevdam :) Bu yüzden sığamıyorlar ve hareketleri daha da belirgin:)) Her bir yandan tepikler yiyoruz artık.Cidden büyük keyif ve büyük bir mucize bu yaşadığımız.
Benim inat kızım özellikle yanlara girmeye bayılıyor uykudan uyandırıyor beni :))

Bu arada odamız ufaktan tamamlanmaya başladı bile :)

Odamızın boyası
Eki Görüntüle 542401

Dün akşam beşiğini kurduk.Bugünde kalanlar inşallah.
Eki Görüntüle 542402

günaydın kızlar nasılsınız cuma günü şeker yüklemesine gidecem insülin direnci var bende kesin şekerde çıkar ama en kötüsü galiba yüksek tansiyonmuş anne kayıpları olabiliyomuş benim doktorum hiç idrar tahlili yapmıyo habire kan tahlili

Pardon 25. hafta olacak:DD

Ben de diyorum Allah Allah 15 haftalık olamaz, 15 haftadır doktora gitmemiş de olamaz,anlamaya çalışıyordum:D:D Hadi hayırlısı benm de kontrolüm haftaya 10 kasımda. 12 Kasımda aşı olcm,yine aynı hafta şeker yüklemesi. Bebişimle uğraşacaklar yani baya,inş. keyfi yerindedir.

Hay allahım ya yazdıklarım çıkmamış,noldu ki böyle.
Belfücüm oda çok şeker güle güle kullanın.Çok cici olacağa benziyor:)
ilkokul sağol sen ve bebiş nasılsınız.İnş. cuma günü sorunsuz atlatırsınız kötü düşünme. İdrar tahlili kan tahlili ben de bayadır yaptırmıyorum, çalışmıyorsan ya da izin alabilirsen devletten ya da farklı yerden yaptırabilirsin.Benm de sanırım tetanoz aşısı olurken sağlık ocağında yapacaklarmış 12 kasımda

Canım içimiz bi türlü rahat etmiyor bu kilo konusunda.Bende meraklardayım.Bize de haftasıyla uyumlu iyi demişti.Doktorlar düşük bulduklarında uyarı da bulunuyorlar zaten.Bence içini rahat tut tatlım:38:
Nöbet hususunda gözün aydın tatlım.Artık az daha rahatsız en azından :)
Şimdilik ödemim yok.Ayakları yukarda tutmak gerek diye biliyorum bu haftalardan sonra.Eller,ayaklar ve yüzde oluşuyor diye biliyorum.

Canım sanırım kök söktürecek kuzum bana :))
Sende durumlar nasıl tatlım.

Çok çok geçmiş olsun canım.Bende de migren var ne yazık ki.Arada krize giriyorum sadece bi kere çok zorlandım ve ilaç içtim.Karanlık oda ve kafana bere geçirmeni öneririm.
Miniğin maşallah çok iyi :nazar:

Evet bu kitabın methini bi kaç blogda okudum.Bende almayı düşünüyorum.İnternet üzerinden d&r dan alınca daha uyguna geliyor.50tl üzeri içinde kargo almıyorlar.
Biz bir de Her güne bir masal kitabını alacağız:) Babacığı masal okusun şimdiden diye.

Artık daha büyüdüler sevdam :) Bu yüzden sığamıyorlar ve hareketleri daha da belirgin:)) Her bir yandan tepikler yiyoruz artık.Cidden büyük keyif ve büyük bir mucize bu yaşadığımız.
Benim inat kızım özellikle yanlara girmeye bayılıyor uykudan uyandırıyor beni :))

Odamızın boyası
Eki Görüntüle 542401

Eki Görüntüle 542402

herkese günaydınnnn.... canım odanızın rengi harikaa olmuş bayıldım güle güle kullansın yavrucuğun

Günaydın kızlar nasılsınız?

Bize bayram yaradı galiba:)) Oglusum ıyıce hareketlenmeye basladı hem de hareketleri güçlendi sıpamın;) O kadar mutlu oluyorum ki...:D

Haftaya kontrole gidecegız bakalım doktora 15. hafta olacak ne kadar oldu bebişim merak ediyorum:)

Maşallah oğluşuna canım benim :nazar::nazar:

günaydın kızlar nasılsınız cuma günü şeker yüklemesine gidecem insülin direnci var bende kesin şekerde çıkar ama en kötüsü galiba yüksek tansiyonmuş anne kayıpları olabiliyomuş benim doktorum hiç idrar tahlili yapmıyo habire kan tahlili

İnşallah güzel haberler alırsın canım.Tansiyonu aklına bile getirme boşver , iyi düşünelim:38:

Hay allahım ya yazdıklarım çıkmamış,noldu ki böyle.
Belfücüm oda çok şeker güle güle kullanın.Çok cici olacağa benziyor:)
ilkokul sağol sen ve bebiş nasılsınız.İnş. cuma günü sorunsuz atlatırsınız kötü düşünme. İdrar tahlili kan tahlili ben de bayadır yaptırmıyorum, çalışmıyorsan ya da izin alabilirsen devletten ya da farklı yerden yaptırabilirsin.Benm de sanırım tetanoz aşısı olurken sağlık ocağında yapacaklarmış 12 kasımda

Sağol ceyzimm:38:Daha güzelleri tüm bebeklerin olsun :nazar:

ayyyy belfücüm odanız maşalah çok güzel oluyor:nazar:
ALlahım kızınızın odaya sağlıkla gelmesini,odada uyumasını nasip etsin
inşallah ben de şubat gibi başlayacağım hazırlıklara oda için :52:

ayyyy belfücüm odanız maşalah çok güzel oluyor:nazar:
ALlahım kızınızın odaya sağlıkla gelmesini,odada uyumasını nasip etsin
inşallah ben de şubat gibi başlayacağım hazırlıklara oda için :52:

İnşallah canım arkadaşım.Bebeklerimize herşeyin en güzeli olsun gönlümüze göre inşallah.:38:
Sağlıkla dünyaya gelsinler kavuşalım miniklerimize hayırlısıyla :38:

kızlar son 3 gündür maşallah diyeyim bebeğim kıpır kıpır. yani sanki her hareketini hissediyorum artık. sağlı sollu vuruyo sıpa :9: ve artık o kadar alıştımki o vurdukça mutluluğum artıyor :)) ve tahminimce vurmadığı zamanlardada uyuyor. dün netten araştırdım. bu haftalarda artık en hareketli dönemleri başlarmış. sizde durumlar nasıl,hareketlerde artış varmı ???

benim kuzum da bu aralar çılgın gibi maşallah:nazar: hergün göbişimde parti veriyor:9: çok güzel oluyor. ben de aynı anda iki tarafımda hissediyorum geriniyor mu napıyorsa sıpa:1:

günaydın güzel şubat anneleri.ben naparım işte atraksiyon dolu bi gebelik geçiriyorum.dün sabah kalktım başım beynim dönüyo,bi basınç bi ağrı ama tek tarafı suratımın.acile gittik,kbb,nöroloji,dahiliye,göz derken migren başlangıcı dediler.hamilelik hormonları tetiklermiş.ilaç almaya korktum sadece minoset içiyorum.dün muayene de oldum.24+2 deydim maşallah 800 gram ,35 cm olmuş kızım,25 haftalık görünüyo annesi dedi.Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım çok geçmiş olsun bende de ara ara ağrı oluyor çok şiddetli değil ama korkuyorum yine de. sen ihmal etme tedavin neyi gerektiyorsa yap hamilelikte migren
çok da masum değilmiş. bebişinin de maşallahı var:nazar: kuzucuklarımız büyüyor çok şükür:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar son 3 gündür maşallah diyeyim bebeğim kıpır kıpır. yani sanki her hareketini hissediyorum artık. sağlı sollu vuruyo sıpa :9: ve artık o kadar alıştımki o vurdukça mutluluğum artıyor :)) ve tahminimce vurmadığı zamanlardada uyuyor. dün netten araştırdım. bu haftalarda artık en hareketli dönemleri başlarmış. sizde durumlar nasıl,hareketlerde artış varmı ???

canım bebeğine maşallah:nazar:
benim sıpamda da şöyle bir şey var artık
önceden hareketini tek bir yerden hissediyordum artık aynı anda birkaç yerden vuruyor
demek ki hem kolu hem bacağıyla vuruyor yavrum benım:nazar:

İnşallah canım arkadaşım.Bebeklerimize herşeyin en güzeli olsun gönlümüze göre inşallah.:38:
Sağlıkla dünyaya gelsinler kavuşalım miniklerimize hayırlısıyla :38:

amin canım amin
tek temennimiz o
bu arada aateş ölçer ve burun aspiratörlerini aldınız mı
aldıysanız ne marka aldınız fiyatlar nedir
haftasonu bakacağım kazıklanmayım

canım aklına kötü şeyler getirme inşallah sağ salim doğuracağız sıpalarımızı:49:.. benim doktor da ne idrar ne kan tahlili yapıyor tansiyonuma da bakmıyor bide özel hastane olacak:20: cuma günü zorla isteyeceğim:47:

canım aklına kötü şeyler getirme inşallah sağ salim doğuracağız sıpalarımızı:49:.. benim doktor da ne idrar ne kan tahlili yapıyor tansiyonuma da bakmıyor bide özel hastane olacak:20: cuma günü zorla isteyeceğim:47:

valla benım doktor da istemiyor kan idrar falan neden ki
en son şeker için gittiğimde bütün kan değerlerine bakmışlar ALlah'tan
yarın da ikinci aşımı olacağım
inşallah o da ağrısız geçer

Odamızın boyası
Eki Görüntüle 542401

Eki Görüntüle 542402

canım bebeğine maşallah:nazar:
benim sıpamda da şöyle bir şey var artık
önceden hareketini tek bir yerden hissediyordum artık aynı anda birkaç yerden vuruyor
demek ki hem kolu hem bacağıyla vuruyor yavrum benım:nazar:

canımcım odanız süper olmuş.kuzucuğun sağlıkla sıhhatle kullansın inş. bende bir iki haftaya kadar beşiğini alıcam. hafta sonu bir oda beğendim. denizci figürlü oda takımı alıcaz nasipse oğluma. babamız yoktu o gün. artık son pazarlığa onunla gidicem. ama 1 ay sonra :)) gelsin mobilyaları,bende burdan paylaşırım sizlerle.

benim kuzum da bu aralar çılgın gibi maşallah:nazar: hergün göbişimde parti veriyor:9: çok güzel oluyor. ben de aynı anda iki tarafımda hissediyorum geriniyor mu napıyorsa sıpa:1:

maşallah kuzuna. kesin geriniyordur annesi. :16:

Son düzenleme:
$Kraft-PR-001-Full-Oyun-Parki-3496.webp
kızlar eşimle bu park yatağa karar verdik
özelliklerini satıcı çok güzel anlattı tam istediğim gbii üstelik indirimdeydi 249 tl umarım c.tesi bu rengi bulurum

Eki Görüntüle 542462
kızlar eşimle bu park yatağa karar verdik
özelliklerini satıcı çok güzel anlattı tam istediğim gbii üstelik indirimdeydi 249 tl umarım c.tesi bu rengi bulurum

çok güzelmiş canım. güle güle kullansın miniğin. benim ablam 2 sene önce doğum yapmıştı.ondaki park yatağı alıcam biraz büyüsünde ,öyle. ama senin modele bayıldım :))

çok güzelmiş canım. güle güle kullansın miniğin. benim ablam 2 sene önce doğum yapmıştı.ondaki park yatağı alıcam biraz büyüsünde ,öyle. ama senin modele bayıldım :))
sağol canım inşallah buluruz bu rengi baktığımız yerde yoktu bu renk
valla en güzeli hiç para verme yatağa
ben de mesela yeğenimin arabası ve pusetini kullanacağım

amin canım amin
tek temennimiz o

canım ben ateş ölçerini arzumdan aldım. unnado.com sitesinden.60 tlye geldi sanırım. hem alından hem kulaktan ateş ölçer. çok yüksek rakamlarda piyasada ateş ölçerler.bilgin olsun. arzum 3 yılda garanti veriyor.

amin canım amin
tek temennimiz o

Canım ben de Arzum bebbe ateşölçer aldım 54TL ydi sanırım baya oldu alalı:) Önerileri tavsiyeleri filan araştırıp almıştım,Braun da iyiymiş.Burun aspiratörü henüz almadım

Back
X