Merhaba arkadaslar,ne guzel hemen hemen hepimizin gebeliği iyi geçiyor,sorunlu olanlarada Allahtan acil Şifalar diliyorum.
Okuyodumda şimdi bi çok arkadaş bebek odalarına kıyafetlere konsantre olmus durumda,bende durum tam tersine

şükür bebeğim çok iyi ama o kadar sinirliyimki bebegime bişi olcak diye korkuyorum.Hamile kaldığımdan beri kara bulutlar eksilmedi üstümden,şimdide 12 gündür üst katımın tuvaletinden pis su geliyo hemde mutfak dolaplarıma ve tezgaha

ev sahibi duyarsız, evde yemek yapamıyorum kilo vermeye başladım,Allah beni deniyormu yoksa birinin bedduasınımı aldım bilemiyorum,Geçen aksam gece saat 3 gibi kalktım baktım sular akıyo sinir kırızı geçirdim,bebegim hareket etmedi saatlerde ben ağlamamı kontrol edemedim yaklaşık 3 saat ağladım,kalbim sıkışıyor artık.Bu son olay beni tarifi imkansız bi ruh haline sürekledi.Taşınmak istiyorum ama sol ayağımdaki problemden hareketim kısıtlı birde geç kaldım taşınmak için çok eğilip kalkamıyorum,sol ayağım şiş diğerine oranla 2 kat daha büyük

Şimdi tamirciler gitti,temizlik zamanı,heryer kokuyo,çamaşır suyu yapmak gerek ama hengi bi tarafı yapayım!!!heryer bok kokuyo!!!
Bebeğime konsantre olmak istiyorum,düzenli beslenmek,uyumak ve düzenli yaşamak istiyorum ama ben böyle istedikçe sorunlar bitmiyo

Şimdi oturdum ağlıyorum tek yaptığım bu.
Benim için dua edermisiniz?buna çok ihtiyacim var.Allahtan dileğim çilemi doldurmuş olmam.çilem bitsinki mutlu olayım!!!