• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar merhaba canım çok sıkkın yaa şekerim 187 çıkmış tavan yapmış :5:kimse benim kadar değil sanırım varmı? sizde de çıkan off diet ve spor başlayacak ağlamak istiyorum :5:

selam kızlar nasıl gidiyor?
benim ikinci şeker yüklemem de yüksek çıktı diyete ve yürüyüşe devam dedi doktorum
aman dikkat edin siz

Kızlar merhaba canım çok sıkkın yaa şekerim 187 çıkmış tavan yapmış :5:kimse benim kadar değil sanırım varmı? sizde de çıkan off diet ve spor başlayacak ağlamak istiyorum :5:

benim ikinci şeker yüklemem de yüksek çıktı diyete ve yürüyüşe devam dedi doktorum
aman dikkat edin siz

Kızlar üzüldüm ya hem de tırsmaya başladım.Çok fazla zararı var mı acaba,düzelebilen bişe bu dimi diyetle filan.Aman dikkat edin Allah yardımcımız olsun

kızlar ben bugun gıdıp bırde kuvet alayım dedım:) ama kararsız kaldım kuvet ıcın ayak alsammı yoksa nasıl yıkayacagım,ama dıger turlude cok yuksek oluyor tehlıkelı olmazmı

Ayaklı olanlar beni korkuttu yüksek olduğundan hem daha maliyetli.Direk ikedan aldım ben küvet 15TL
İçine de sevi bebe den içidolu file yastık gibi bişey var onu alacağım.

aman dikkat edin siz

Kızlar :( ikiniz de çarçabuk düşürürsünüz inşallah değerleri.Moral bozmayın lütfen.Okuduğum kadarıyla verilen listeye ve sporla hızla düzene giriyor.
Ben de ctesi yaptırıcam korkmaktayım :(

Ebebekte 133 TL o pompa. Ve orda da tüm Lansinoh ürünlerinde indirim var. En uygun fiyatlar şu an için ebebek. Aklınızda bulunsun.

QUOTE]

ebebekte bulamadım elektrikli pompayı diğer ürünleri var ama o yok.link verebilirmisin.

Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com

Canim benim aldigim buydu, yalniz ben pazar gunu aldigimda 133 tl ye aldim, saniyorum ekim ayi bitince fiyatlarda da degisiklik olmus. Bu durumda en uygun Lansinoh fiyatlari artik ebebekte sozumu geri aliyorum :) cunku ben sUt saklama poseti ve gogus pedini Limangodaki fiyalardan biraz daha uyguna almistim ebebekten. Ama simdi baya pahalilanmis.

Son düzenleme:
Kızlar üzüldüm ya hem de tırsmaya başladım.Çok fazla zararı var mı acaba,düzelebilen bişe bu dimi diyetle filan.Aman dikkat edin Allah yardımcımız olsun

Ayaklı olanlar beni korkuttu yüksek olduğundan hem daha maliyetli.Direk ikedan aldım ben küvet 15TL
İçine de sevi bebe den içidolu file yastık gibi bişey var onu alacağım.

Kızlar :( ikiniz de çarçabuk düşürürsünüz inşallah değerleri.Moral bozmayın lütfen.Okuduğum kadarıyla verilen listeye ve sporla hızla düzene giriyor.
Ben de ctesi yaptırıcam korkmaktayım :(

Teşekkürler kızlar bilmiyorum ki düzelirmi? ben hatta topik açtım birileri bişeyler yazar belki diye 3 aydır tatlı yiyorum ama yaa bile bile yaptım ben dayanamadım çok kötüyüm sinirden başım ağrıyor 187 çok uçuk gibi geldi kızlar şeker yükleyenler yazsın lütfen kaç çıktı?

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...dusurenler-bilgisi-olanlar-yardim-lutfen.html

Teşekkürler kızlar bilmiyorum ki düzelirmi? ben hatta topik açtım birileri bişeyler yazar belki diye 3 aydır tatlı yiyorum ama yaa bile bile yaptım ben dayanamadım çok kötüyüm sinirden başım ağrıyor 187 çok uçuk gibi geldi kızlar şeker yükleyenler yazsın lütfen kaç çıktı?

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...dusurenler-bilgisi-olanlar-yardim-lutfen.html

İsilay nolur sakin ol, strese sokuosun kendini. Haklisin ama bebisini de uzme. Bak hamilelik şekeri olan, hatta nobet geciren bir arkadasim var. Oglu simdi 3 yasinda ve gayet saglikli. Benim doktorum seker yuklemesi istemedi henuz ama isteyebilir her an.. Keske sana baska seyler de soyleyip yardimci olabilsem. Ama nolursun kendini kahretme, sonucta diyet listesi ve yuruyusle duzelen bisi bu.

kızlar gece uykuda bacaklarım ağrıyor.sanki yürüdüm yada üstüne yattım gibi 2 bacagımda ağrıyor..
sonra önceye göre rahat uyuyamıoyorum
uykuda yoruluyorum sanki
sağa sola dönerken karnımda ağırlık oluyo..
2 bacak arasında üste doğru ağırlık oluyo ağrı veriyo. bazende yürürken oluyo bu:5:
sizde buna benzer şikayetler varmı :(((( :14:

ah ahhh ne gecem belli ne gündüzüm... yattığım an kaburgalarım ciğerime batıyor... ben de bacak ağrısı yok da sırt ağrısı çok fena:14: gece 1-2 kere tuvalete kalkıyorum 1-2 kere sırt ağrısı ve kaburga ağrısına kalkıyorum en az 1 kere mide yanmasından uyanıyorum:14: gece bekçisi gibi oldum. gündüz de okulda ruh gibi dolaşıyorum:5::5:

kızlar bir şey soracağım
şimdi lohusa gecelik pijama takımı alacağız ya
bunların bedeni nasıl oalcak?
yani normal kendi bedenimizide mı alacağız:26:

ben bir beden büyük aldım rahat edeyim diye ama keşke bedenime göre alsaymışım diyorum çünkü çok bol:17:

canım bende de aynı problem var:5: 154 çıktı yarın kontrolüm var yine doktor fırçalıyacak:27:

İsilay nolur sakin ol, strese sokuosun kendini. Haklisin ama bebisini de uzme. Bak hamilelik şekeri olan, hatta nobet geciren bir arkadasim var. Oglu simdi 3 yasinda ve gayet saglikli. Benim doktorum seker yuklemesi istemedi henuz ama isteyebilir her an.. Keske sana baska seyler de soyleyip yardimci olabilsem. Ama nolursun kendini kahretme, sonucta diyet listesi ve yuruyusle duzelen bisi bu.

Sağol canım Allah razı olsun doktor asıl çarşamba görecek ve birde şeker çıkarsa uğraşcaz senle dedi arkadaşta çıktı kız dedi mafoldum dietle 3 kg verdi falan :(

Lohusa pijamasini, bebek arabasini, bebek bezini dusunuyoruz da, neden pompa icin erken oluo ki? :)))
O da ihtiyac duyulacak bisey dogum sonrasi surecte emin olabilirsin.

canım havuzlu hana baktınızmı ben 106 tl ye 95 e düşüyor süper sabahlıklı pijama takımı aldım normalde 250-300

ah ahhh ne gecem belli ne gündüzüm... yattığım an kaburgalarım ciğerime batıyor... ben de bacak ağrısı yok da sırt ağrısı çok fena:14: gece 1-2 kere tuvalete kalkıyorum 1-2 kere sırt ağrısı ve kaburga ağrısına kalkıyorum en az 1 kere mide yanmasından uyanıyorum:14: gece bekçisi gibi oldum. gündüz de okulda ruh gibi dolaşıyorum:5::5:

ben bir beden büyük aldım rahat edeyim diye ama keşke bedenime göre alsaymışım diyorum çünkü çok bol:17:

canım bende de aynı problem var:5: 154 çıktı yarın kontrolüm var yine doktor fırçalıyacak:27:

cnm çok geçmiş olsun benımki boğacak benı off :(

slm kızlar
ben de yarın şeker yüklemesi yaptıracağım.inanın çok korkuyorum.hele de sizleri duyunca iice tırstım.akşam 9dan sonra bişe yemememi söyledi ebe.inşallah iyi haberlerle dönerim.

slm kızlar
ben de yarın şeker yüklemesi yaptıracağım.inanın çok korkuyorum.hele de sizleri duyunca iice tırstım.akşam 9dan sonra bişe yemememi söyledi ebe.inşallah iyi haberlerle dönerim.

canım Allah kolaylık versin umarım yüksek çıkmaz.. 9 dan sonra birşey yenmemesi gerekiyormuş ben bilmiyordum bize sadece aç gelin dediler... ben de gece 11 de kaşık kaşık bal yedim ertesi gün şekerim 154 çıktı. dikkat etmek gerekir tabi... umarım senin için her şey yolunda gider

aman dikkat edin siz

Geçmiş olsun kızlar,anladığım kadarıyla sık rastlanan bir durum bu,yengemde de ikizlerine hamileyken gebelik şekeri çıktı,diet uygulayınca bir sıkıntı olmuyor sanırım,doğumdan sonra da geçiyor zaten,şu an gayet sağlıklı iki afacanı var.Rabbim başka dert vermesin.
Ben de çok tatlı tüketiyorum bakalım bizimki kaç çıkacak,kendime engel de olamıyorum,yavruya yararı da yok aslında ama çok canım istiyor:26:

Bu arada milupa ve hipp bebek kulüplerine üye olmuştum,mail atmışlar,hediye paketi göndereceklermiş,gelirse yine haber veririm size=)

Geçmiş olsun kızlar,anladığım kadarıyla sık rastlanan bir durum bu,yengemde de ikizlerine hamileyken gebelik şekeri çıktı,diet uygulayınca bir sıkıntı olmuyor sanırım,doğumdan sonra da geçiyor zaten,şu an gayet sağlıklı iki afacanı var.Rabbim başka dert vermesin.
Ben de çok tatlı tüketiyorum bakalım bizimki kaç çıkacak,kendime engel de olamıyorum,yavruya yararı da yok aslında ama çok canım istiyor:26:

Bu arada milupa ve hipp bebek kulüplerine üye olmuştum,mail atmışlar,hediye paketi göndereceklermiş,gelirse yine haber veririm size=)

ya bende üye olmuştum onlara ama göndermiyorlar :( bana canım tavsıye sık dişini yeme ölçüme kadar

edaacım sende bal yemişsin demekki daha düşük çıkacak senin inşallah

Son düzenleme:
ya bende üye olmuştum onlara ama göndermiyorlar :( bana canım tavsıye sık dişini yeme ölçüme kadar

edaacım sende bal yemişsin demekki daha düşük çıkacak senin inşallah

bilmiyorum canım umarım bal yüzünden öyle çıkmıştır. benden 100 lük istemedi yediklerine dikkat et dedi:26:

Canim nacizane bi onerim olabilir mi,
Chiccodan salincak yerine ev tipi ana kucagi alsan? Simdi diyorsun ya sallanan oto tipi ana kucagimiz var diye, doktorlar onu tavsiye etmiyorlar 2 saatten uzun kullanilmasini. Bebeklerin omurga gelisimi icin saglikli degilmis oto tipi anakucaginda uzun sureli tutmak, sen de okumussundur belki. Ev tipi ana kucagi alabilirsin chiccodan, onlarmda muzikli titresili. Hem katlayip misafirlige giderken bile goturebilirsin yaninda, oyalanir minisin. Bir fikir benimkisi sadece :))

Bu arada mobilya onerin icin cok tesekkur ederim, arastiricam mutlakamcanim.
Tesekkur ederim tatlimm evet okudum bende haklisin ama ev tipi ana kucaklarini da duz bi zemine koymak gerekiyo yere yada masa uzerine filan o yuzden sanki boylesi daha iyi olur gibi dusunmustum canim.. Zormus cidden bu isler Allah herseyi icimize sindirsin insallah aminnn :nazar:

slm kızlar güzel muhabbetler dönmüş ben uğramayalı...alışveriş yapanlar aldıklarını güle güle kullansın...belfü oda şimdiden çok hoş:nazar:

pardon cnm ben yanlış anlamışım...çok geçmiş olsun tekrardan sinir bozucu cidden Allah kolaylık versin....

:)) teşekkür ederim cnm ne demek denk geliyor öle paylaşıyorum sizlerle telefonla aradığım
yelik lemleri | ParentzWorld - Hamile, Anne ve Aile olmak... 444lü numarayı arayabilirsin bide HiPP - Organik Bebek Mamalar1, Organik Bebek Mamas1, Organik Bebek Yemekleri buradaki formu doldurdum mama,rezene ve süt arttırıcı çay gönderdiler...

çok geçmiş olsun benimde migrenim var Allah yardımcın olsun ben ilk 4 ay çok sıkıntı çekti ve ilaç kullanmak zorunda kaldım ama o kadar şiddetliydiki parol hafif kalıyordu kesmiyordu günlerce ağrı çekiyordum...benim hamilelik ilk 4 ay tetikledi ama şimdi çok şükür rahatım ağrım yok seninde demekki sonradan tetikledi çok geçmiş olsun...limon dilimleyip sarabilirsin ağrıyan noktaya ağrı kesici kesmediğinde limon kesiyodu çok ilginç

cnm benimde çok hareketli dokunanarak babasının hissetmesini bırak uzaktan bakınca bile tepikleri gözüküyor...başka noktaya bakarken bile göbek hareketlerimi görüyorum:) bugün özellikle çok hissediyorum hareketlerini sanırım günden güne daha çok hissedeceğiz...onun her kıpırtısı benim için büyük mutluluk:nazar::nazar::nazar:

cnm almışsın sanırım ateşölçerini güle güle kullan bende öneride bulunacaktım ama neyse diğer arkadaşlara belki fikir olur...ben bunu almayı düşünüyorum..çünkü medikal ürünlerde sadece medikal ürün çıkaran markaların daha iyi olduğunu düşünüyorum.bide çok fonksiyonlu bir ürün.unnadodaydı sanırım bi ara indirime girmişti ama akılsızlık edip almadım uygun bir kampanya bekliyorum şuan almak için :))
Bremed Çok Fonksiyonlu IR Termometre - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Tamam cankm cok sagol ariim bende yarin kismetse, hipp formuda doldurdum bakalim gonderirler umarim :34:

Canım benm de kafamı çok karıştırıyor şu pompa işi. Senin aldığında mantıklı aslında. acaba bu süt pompalarının şişeleri biberon olarak kullanılıyor mu, hani işyerindeyken yada sonradan kullanmak üzere direk içine sağıp vermek için.Örneğin aventin 4lü saklama kabı varmış, hammaddesi,temizlenmesi ve kullanış açısından şiddetle tavsiye ediliyor.Hem saklama kabı oluyormuş,dolaptan çıkarılıp direk emziği geçirip bebişe verebiliyoruz.Bebiş büyüyünce süt,yoğurt, mama vs koyup her yere götürülebiliyormuş.Ondan almayı çok istiorum 4lü şişe 32TL civarında. Ama lansinoh ya da medelanın pompasını alsam onların şişeleri çok çok farklı,illa aventin pompasını mı almak lazım avent biberona uyumlu olması için:( Çok dolandırdım lafı ama anlatabilmişimdir umarım:)

Canım bence bebek için rahatlatıcı bişe ben şahsen yerim dar olduğu için ve bütçe açısından bunun yerine evtipi anakucağı düşünüyorum. Benim için önemli olan bebeği oyalayacak, gittiğim odalara yanımda taşıyabileceğim bir ürün olması.Mutfağın oturma odan vs yanında götürebiliyorsan,bütçe olarak zorlamayacaksa mutlaka al derim,diğerinden daha iyi çünkü kıyaslarsak:)
Gezdirebilirim evde canim butce icinde taksitler sagolsun :9:

evet canım aynen bende ondan aldım. sonuçta arzumda bilindik iyi bir marka. gerek yok bir ateş ölçere çok para vermeye diye düşündüm ben. tabi karar yine senin. inşallah kullanmamıza gerek kalmaz :)))
O

aynen benimde canım gün içinde ara ara karnım feci geriliyo.özellikle akşam yemekten sonra. öyle çokta yemiyorum ama çok geriliyo. patlıcakmış gibi.ve beni çok rahatsız ediyor bu durum. inan bazen nefes almaya korkuyorum,bütün gün oturmanında etkisi var bence. hareketsiz kalıyorum,önceden spor yapardım ama şu durumda her hareket kısıtlı malesef :((

canım resimden çok güzel gözüküyor.bence alınmış alınmıştır.bende chicco nun normal ana kucağını aldım. müzikli ışıklı falan. o da çok güzel. salıncağı her bebek sevmiyormuş diye duymuştum. zaten yeğenimin salıncağı var,onu alıcam ileride.o yüzden normalini seçtim ben.fiyat olarak chicconun ürünleri zaten bu fiyatlarda oluyor. ana kucağını netten 200 tlye buldum fakat çarşıdan mağazadan 160 tl ye aldık nakit. bence o tarz şeyleri pazarlık yaparak al derim. 40 tl de olsa indirim indirimdir :34:
Dogru diyosun canim alinmis alinmistir ama dedigin gibi sevmeme ihtimali de var artik hayirlisi insallah :nazar: indirim ve pazarlik konusunda da sonuna kadar katiliyorum canimm :42:

Günaydınn kızlar,
KEyifli bir gün olsun bebeklerimizle inşallah:)

Canım yer sıkıntın yoksa bence gayet faydalınılacak bir ürün.Güzel günlerde büyüsün içinde kuzucunn

Sağlıklı günlerde kullansın canım benim.İnsan eksikleri aldıkça rahatlıyor valla :))
Insallah canim benimm aminnn :nazar:

kızlarrrr unnado dan aldığım peluş maymuncuk ve aslan oyuncakları geldi oğluşumunn :32: ayyy benim bile oynayasım geldi :1:
Guzel gunlerde kullansin kuzucun canim insallah :8:

oturur ve yatar pozisyonu olması çok iyi güle güle kullanın canım benim yeğen 15-20 gündür sallanıyor(şuan 4 aylık)(sonradan aldılar belki daha küçükken bile kullanılabilirdi bilmiyorum tatlım) sanırım onun markası chicco değil ama kardeşim çok memnun. benim yeğen tosun maşallah kardeşimin kolları kopuyordu sallayacağım diye... kurtarıcım oldu diyor. mutlaka işe yarar:34:
:1: masallah yegenine canimm tesekkur ederim bilgin icin cok aydinlatici oldu :34:

bence kararsız kalma
çok güzel
arkadaşım graco nun ki ni almış bebeğine kullandı 2 yaşında şimdi hala sallanıyomuş oında
graconunki 450-500 civarı bu daha uygfun hemde bende düşnüyorum almayı ama doğduktan sonra duruma göre..
aldıysAN gönülsüz olma güle güle kullanın :emir_bebek:
Tesekkur ederim canim. Bak fiyat iyiymis o zaman saol canim :34:

sağol canım teşekkür ederim sana

bu arada tetanozun 2.dozunu oldum ve kolum acıyooooooooorrrrrrrrr:14::14:
Gecmis olsun canimmmm. Bizde yarin yaptircas kismetse insallah :4:

Ebebekte 133 TL o pompa. Ve orda da tüm Lansinoh ürünlerinde indirim var. En uygun fiyatlar şu an için ebebek. Aklınızda bulunsun.

Ben, ben, ben.. Benim de büyüktür, hamile kaldığımdan beri dolgunlaştılar (büyüdüler diyemem), ama yine de hala aynı sütyenlerimi giyebiliyorum. Ama ama akşamları eve gidince hemen o penye olanlardan geçiriyorum üstüme, zaten kaburgam batıo uyuşuo, bir de balenlerin batmasına dayanamıyorum.. Son dönemlerde ne yapıcam hiçbi fikrim yok..
Ayni dertten muzdaribim kizlar bende :9: 80 den 95 e ciktik ama oda kucuk geliooo :17: bizde balensiz dolgusuz ama penye olmayan sutyenlrden kullaniyoruz :49:

kızlar ben bugun gıdıp bırde kuvet alayım dedım:) ama kararsız kaldım kuvet ıcın ayak alsammı yoksa nasıl yıkayacagım,ama dıger turlude cok yuksek oluyor tehlıkelı olmazmı
Canim ayak almadim bende ayni dusunceyle..

aman dikkat edin siz

Şeker ölçümü yapılmadan önce bir belirti var mıydı sizde? Çok tuvalete çıkma, ağız kuruluğu ya da çok tatlı yeme gibi. Cumartesi benim de var şeker yüklemem, ben de merak ediyorum çok. Siz de endişelenmeyin, doktorun dediklerini dinleyin ve tatlılara karşı kendinizi tutmaya çalışın bence. En kısa zamanda normale iner inşallah.

kizlar ben marshaldan bebek pembesi boya aldim.simdi aklima takildi daha canli bi pembe mi alsaydim.bebek pembe alan warmi

Back
X