• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar slm.bugün şeker yüklemesi için hastaneye gittim koca bi bardak şekerli su gibi bişi verdiler bi saat sonra tekrar kan alıcas dediler ama şekerli suyu içtikten 20 dk sonra fln bi miğde bulantısı bi sıcak basması anlıycağınız biras kötü oldum neyse sonra kan verdim sonuçları salı günü alıcam dilerim bi sorun çıkmaz..buarada bebeğimde şekerli sudanmıdır bilmem ama içerde taklalar attı resmen :) o hareketlendikçe çok hoşuma gidiyo:)

Güzel sonuçlanır inşallah tahlilin canım:)

kızlar hepımız butıkbecı oldugumuza gore bırsey soracagım bgn bı kampanya var tulumlar alt ust takımlar falan ufaklık galıba,
alayım dedım ama ınce penyemıdır yanı kışa uygunmudur??

Butikbebeden dah evvel aldım içi pamuklu penyeydi aldıklarım elinde hiç yoksa penye alabilirsin.Ama varsa artık daha kalın ürünler almak gerek canım.

kızlar slm.bugün şeker yüklemesi için hastaneye gittim koca bi bardak şekerli su gibi bişi verdiler bi saat sonra tekrar kan alıcas dediler ama şekerli suyu içtikten 20 dk sonra fln bi miğde bulantısı bi sıcak basması anlıycağınız biras kötü oldum neyse sonra kan verdim sonuçları salı günü alıcam dilerim bi sorun çıkmaz..buarada bebeğimde şekerli sudanmıdır bilmem ama içerde taklalar attı resmen :) o hareketlendikçe çok hoşuma gidiyo:)

Sevindim canım atlatmışsın ne güzel. Benim de yarın sabah yapılacak,içtiğim su geri çıkmaz umarım:) İnş. güzel sonuçlarla döneriz.Yüksek de çıksa moral bozmak yok,dietle sporla düzelir inş.

kızlar hepımız butıkbecı oldugumuza gore bırsey soracagım bgn bı kampanya var tulumlar alt ust takımlar falan ufaklık galıba,
alayım dedım ama ınce penyemıdır yanı kışa uygunmudur??

Canım ben bu sitenin ürünlerini beğeniyorum ama bahsettiğin ürünleri bilemiyorum yazlık mı kışlık mı. pamuklu olmasına bakıyorum sadece.Ben de ufaklıktan alt pijama baktım da kargoyla birleşince mağazadakinden pahalı geldi vazgeçtim.Mesela alt üst takımlar var orda 17,90 diyo 5TL de kargo ekleyince 24TL lere çıkıyor. annem dün mağazadan pijama takımı almış,çok da beğendim fiyatı 10TL

Güzel sonuçlanır inşallah tahlilin canım:)

Butikbebeden dah evvel aldım içi pamuklu penyeydi aldıklarım elinde hiç yoksa penye alabilirsin.Ama varsa artık daha kalın ürünler almak gerek canım.

aslında bısuru tulum falan aldım ıc ıcın ınce penyelerdende almsıtım ztn ama ıcı ıcın daha kalın ne alabılırımkı acaba,

Sevindim canım atlatmışsın ne güzel. Benim de yarın sabah yapılacak,içtiğim su geri çıkmaz umarım:) İnş. güzel sonuçlarla döneriz.Yüksek de çıksa moral bozmak yok,dietle sporla düzelir inş.

Canım ben bu sitenin ürünlerini beğeniyorum ama bahsettiğin ürünleri bilemiyorum yazlık mı kışlık mı. pamuklu olmasına bakıyorum sadece.Ben de ufaklıktan alt pijama baktım da kargoyla birleşince mağazadakinden pahalı geldi vazgeçtim.Mesela alt üst takımlar var orda 17,90 diyo 5TL de kargo ekleyince 24TL lere çıkıyor. annem dün mağazadan pijama takımı almış,çok da beğendim fiyatı 10TL

bu sıtelerden toplu alıcaksan karlı ztn,toplu almayınca bı mantıgı yok:)

bu sıtelerden toplu alıcaksan karlı ztn,toplu almayınca bı mantıgı yok:)

evet aynen geçen haftalarda crazy baby mi neydi kampanyası olmuştu kartım dolu olmasa baya bişeler alırdım ordan:(

slm kızlarr bugün kontrolüm vardı yine.. daha doğrusu sonuç göstermeye gittim. indirekt coombs testinin sonucu negatif çıkmış. bu kötü bişey sanırım, çünkü kalçadan iğne yaptılar. bn hemşireye sordum, iğne yapmak şartmıydı diye, negatif çıktı yapmalıyız dedi.. idrar kültürünün sonucunuda aldım, şükür sıkıntı yokmuş, o konuda epey içim rahatladı...

Canım tabi kendi fikrin ama ben de dahil buradaki çoğu kişi yavaş yavaş ağırlaşacağını ve zorlanacağını düşünerek alışverişlere başladık. Ben şahsen şu an bile birşeyi yere düşürünce almak istemiyorum, çorap giymek kabusum oluyor yavaş yavaş :) 25. haftaya girdim ve sanıyorum 20-21den sonra aniden büyümeye başladım ve hareketlerim kısıtlanmaya başladı. O yüzden son zamanlara bırakmaya korkuyorum. Bir de tabi havaların kötüleşeceği gerçeği var. Sonuçta en hesaplısını araştırıyoruz ve eğer son dakikaya kalırsam biliyorum ki o saatten sonra fiyatın bir önemi olmayacak sadece almış olmak için alacağım bazı şeyleri tartmadan. Bir de, Allah korusun ama, erken gelmeye karar verebilir bebekler. İşte o zaman işler iyice karışır :)

Haklısın aslında, ağırlaşacağımızdan amak için gezmek te zorlaşacak. Ben mi biraz rahatım yoksa başka başka şeyler mi kafamı karıştırıyor bilemedim. Allah korusun, insan hayatta her şeyi yaşayabilir. Rabbim kimsenin başına vermesin böyle bir şeyi ama hamilelikte bir şeyler ters giderse (söylemeye dilim varmıyor o cümleyi kullanamayacağım) bebeğimin eşyaları beni çok üzer, görmeye dayanamam. Son zamanlara bırakma sebebim biraz da bu galiba.

Son düzenleme:
biz de bugün kontrole gittik. oğlumu gördüm gülüyordu kuzum doktor gülerken çekti fotoğrafını:9: maşallah bebişim 1153 gr. olmuş.:nazar: dr.um 1 kg.yi geçtiği zaman biz korkmuyoruz Allah korusun erken doğum bile olsa bir şekilde yaşatılır dedi. (rabbim zamanında doğumlar nasip etsin herkese)

Kızımın mevlüt cicisi nasıl kızlar, butik bebede gördüm dayanamadım aldım. Normalde de giydirim ben bunu hatta,çok süslü olacak çook:D
Eki Görüntüle 544051

güle güle kullanın cicilerinizi çok güzelmiş kız dediğin azıcık kokoş olur zaten:21:

Haklısın aslında, ağırlaşacağımızdan amak için gezmek te zorlaşacak. Ben mi biraz rahatım yoksa başka başka şeyler mi kafamı karıştırıyor bilemedim. Allah korusun, insan hayatta her şeyi yaşayabilir. Rabbim kimsenin başına vermesin böyle bir şeyi ama hamilelikte bir şeyler ters giderse (söylemeye dilim varmıyor o cümleyi kullanamayacağım) bebeğimin eşyaları beni çok üzer, görmeye dayanamam. Son zamanlara bırakma sebebim biraz da bu galiba.

Seni anlıyorum tabi bu konuda üzülmeyecek kimse yoktur ama ben son zamanlara bırakmayla 7., 8. ay alma arasında fark göremiyorum. Çünkü; diyelim ki doğumdan 1 hafta önce aldık her şeyi, Allah korusun doğumda kaybeden anneler de var ve bu durum beni de çok korkutuyor. Yine aynı şey değil mi yani? Allah hepimize ve bebeklerimize uzun ömür versin, kötü şeyler düşünmemek lazım. Alışverişi ben 7. ayda tamamlamayı düşünüyorum. Çünkü sabırsız bebekler de olabiliyor 8. ayda doğmak isteyen. Öyle olmasa da şimdi bu kadar ağır hissediyorum kendimi 8. ve 9. ayda düşünemiyorum.

belfücüm beğendiğin ürünlere baktımda çok güzeller ama yazlık geldiler bana bizim doğum şubatta olacağı için daha kalın bişiler bakmak daha uygun gibi geliyor bana çünkü doğumdan sonra çok üşünüyormuş ve sıcak tutmak gerekiyormuş kendini..benim nacizane fikrim...
Kızlar merhaba canım çok sıkkın yaa şekerim 187 çıkmış tavan yapmış :5:kimse benim kadar değil sanırım varmı? sizde de çıkan off diet ve spor başlayacak ağlamak istiyorum :5:

selam kızlar nasıl gidiyor?
benim ikinci şeker yüklemem de yüksek çıktı diyete ve yürüyüşe devam dedi doktorum
aman dikkat edin siz
kızlar geçmiş olsun ama üzmeyin kendinizi diyetinize sporunuza dikkat edin düzelir inş...bi arkadaşımında yüksek çıkmış 15 gün sonunda normale dönmüş tabi diyet uygulamış...şimdiden geçmiş olsun
Teşekkürler kızlar bilmiyorum ki düzelirmi? ben hatta topik açtım birileri bişeyler yazar belki diye 3 aydır tatlı yiyorum ama yaa bile bile yaptım ben dayanamadım çok kötüyüm sinirden başım ağrıyor 187 çok uçuk gibi geldi kızlar şeker yükleyenler yazsın lütfen kaç çıktı?
çok şeker yemenin bir etkisi varmıymış bu değere bu sıralr bende çok yiyorum cnm iistiyor sürekli abur cubur :( cnm ben geçen hafta baktırdım 135 şıktı sınır 140 imiş
Geçmiş olsun kızlar,anladığım kadarıyla sık rastlanan bir durum bu,yengemde de ikizlerine hamileyken gebelik şekeri çıktı,diet uygulayınca bir sıkıntı olmuyor sanırım,doğumdan sonra da geçiyor zaten,şu an gayet sağlıklı iki afacanı var.Rabbim başka dert vermesin.
Ben de çok tatlı tüketiyorum bakalım bizimki kaç çıkacak,kendime engel de olamıyorum,yavruya yararı da yok aslında ama çok canım istiyor:26:

Bu arada milupa ve hipp bebek kulüplerine üye olmuştum,mail atmışlar,hediye paketi göndereceklermiş,gelirse yine haber veririm size=)
bana geldi cnm mulipadanda hiptende seninde gelir umarım mulipa çok geç geliyor ama bana 3-4 ay sonra geldi
canım bende ağız kuruluğu var yani şöyle sabaha kadar 1 litresu içiyorum ama gece yatarken ilaçlarımı içiyorum bence onlar yapıyor 3 aydır hergun tatlı yedım su içiyorum delik var sanki tuvalete gıdıyorum çok sık çıkıyorum bunlar belirtiyse evet hepsi var canım
bende çok su içiyorum ve wc ye çıkıyorum ama 135 çıktı şeker bence bu durumda şeker diilde hamilelik etkili diye düşünüyorum:44:
slm güzel anneler:) İçinizde karın çatlakları oluşan varmı ? kaçıncı haftalarda oluşuyor bu çatlaklar? bende şuanda yok ama çok korkuyorum olacak diye. Bacağımda küçük bir yerde oluşmuş oraya hiç yağ sürmüyordum. Minimoy.comda 35.90 lierac jel kampanyası var. ondan aldım bakalım birde onu kullanıcam. Kuzenimde çok çatlak oluşmuştu gerçekten çok kötü bir görüntü oluyor.. Bebeğimizden kıymetli değil ama insan yinede kafaya takıyor.
cnm geçen gün ben bu siteden bremed marka ateşölçer alacaktım fiyatı çok uygundu ama çok şikayet vardı siteden netten araştırdığım kadarıyla o yüzden vazgeçtim umarım sorun yaşamazsın daha önce alışveriş yaptınmı hiç buradan
Sabah karnımı incelediğimde sağ tarafım hafif mavi damarlanma gördüm.Lierac bitmişti 15 gündür felan kullanamıyordum :(
Neyseki çarşamba almıştım bugün elime ulaştı.Lierac oluşan çatlakları geçirmiyormuş ama oluşumu engelliyormuş okuduğum kadarıyla.
Bir de ben kızımın bakım ürünleri için sebamed'yı tercih ettim. Eczanemizde.com da indirimde olunca 4lü paketini ve ek olarak pişik kremini aldım.
Kendime de lierac ve avent göğüs kalkanı aldım.Yanında da bebek bakımıyla ilgili cd ve küçük ürünler geld :)
Eki Görüntüle 543991 Eki Görüntüle 543992
cnm o mavi damarlar gayet normal benimde heryerimde damarlar çıktı karnım göğüslerim hep damarlarım belirginleşti bunların çatlakla alakası yok için rahat olsun...ama şunu sölim çatlak geçiren bir ürün yok malesef belki çatlakları hafifletebilirler ama kesinlikle geçirmezler..ayrıca güle güle kullanın aldıklarınızı :)
slm kızlarr bugün kontrolüm vardı yine.. daha doğrusu sonuç göstermeye gittim. indirekt coombs testinin sonucu negatif çıkmış. bu kötü bişey sanırım, çünkü kalçadan iğne yaptılar. bn hemşireye sordum, iğne yapmak şartmıydı diye, negatif çıktı yapmalıyız dedi.. idrar kültürünün sonucunuda aldım, şükür sıkıntı yokmuş, o konuda epey içim rahatladı...
ne dmekki o dr.a sorsaydın keşke yada netten araştır kafana çok takıldıysa...bu arada gözün aydın ve geçmiş olsun :nazar:

kızlar bu arada 26. haftamda tetanoz ilk dozumu yaptırdım..dr 24 demişti ama umarım geç olması sorun olmaz...hiç bir sıkıntım yok şuanda çok şükür

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınız bakalım

3 gün önce şeker yükleme testine gittim çok şükür sonuçlarım iyi çıktı şekerden önce 87 şekerden sonrasıda 120 çıktı doktorumuz normal dedi çok şükür kızımızıda gördük annesinin bitanesi kıpır kıpır maşallah duramıyor yerinde sizler ne yaptınız bayağı şeker yükleme testi olanlar olmuş cicişlerini alanlar olmuş hepsini güle güle giysin kuzularımız inşallah :)

hangi haftaya kadar şeker yükleme testi yapılıyor acaba bilgisi olan var mı?

hangi haftaya kadar şeker yükleme testi yapılıyor acaba bilgisi olan var mı?

bence herzaman yapılabilir neden? dersen 50 gr yüksek çıktı diye 100 gr için 1 ay sonraya randevu verıyor ve hemşire diyorki 7-8 aylık olanlar daha önce tutuyoruz demekki her zaman yapılabilir ama acele et

Günaydınlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum:9:Dün doktor kontrolümüz vardı oğlumu görebildim ne mutluki. ters dönüktü bizimki . 23+5 günlük 620 gr olmuş maşallah. 24 şubat gibi doğum görünüyor. doktora sordum sezaryanda ne zaman doğar diye 10-15 şubat arası dedi. oğlumla doğum günlerimiz aynı olabilir kızlar. şeker yüklemesi içinde 75 lik yaptırmamı söyledi. haftaya perşemde sağlık ocağında yaptırıcam ama burda yüksek çıkanları duydukça stres oluyorum biraz ama umarım normal çıkar.. Allahım yavrularımızı korusun:nazar:

kızlar bir şey soracağım
şimdi lohusa gecelik pijama takımı alacağız ya
bunların bedeni nasıl oalcak?
yani normal kendi bedenimizide mı alacağız:26:

normal koşullarda aslında doğum sırasında 7-8 kilo gidiyo biraz şişlik kalıyo elbette çok zayıfsan yani s beden giyosan belki m beden almak daha rahat olabilir diye düşünüyorum. bi de şu internettekiler çok incecik gibi geldi bana kış için .ben daha pamuklu ve önden güğmeli rahat bişeyler almayı düşünüyorum canım emzirirkende kolaylık olsun diye.

günaydın kızlaaar,

benim de 6 aylık izin konusunda umutlarım azalmaya başladı :18: ben kendimi 6 aya hazırlamıştım olmazsa çok üzüleceğim.
kızlar benim oğlum 2 gündür çok az kıpırdıyor korkuyorum:5: hareketleri belli belirsiz. kötü bir şey olmaz dimi?:14::14:
Canim gecen hafta bizde ayni korkuyu yasadik, normalde kipir kipir olan oglusumuz azicik ve belirsiz hareket ediyodu hemen tabi dr.a gittik ve cok sukur saglikliymisiz sadece kucuk yaramazimiz kafasi asagida dururken ters donmus kafasi yukari ayaklar asagi gelmis o yuzden hareketlerini pek hissedememisiz :16: senin kuzu da boyle bi degisiklik yapmistir muhakkak annesi :34:

Sabah karnımı incelediğimde sağ tarafım hafif mavi damarlanma gördüm.Lierac bitmişti 15 gündür felan kullanamıyordum :(
Neyseki çarşamba almıştım bugün elime ulaştı.Lierac oluşan çatlakları geçirmiyormuş ama oluşumu engelliyormuş okuduğum kadarıyla.

Bir de ben kızımın bakım ürünleri için sebamed'yı tercih ettim. Eczanemizde.com da indirimde olunca 4lü paketini ve ek olarak pişik kremini aldım.
Kendime de lierac ve avent göğüs kalkanı aldım.Yanında da bebek bakımıyla ilgili cd ve küçük ürünler geld :)
Eki Görüntüle 543991 Eki Görüntüle 543992
Gule gule guzel gunlerde kullanin ana kiz tatlimm :16: bizde bubchen aldik herseyimizi babamizin arzusu ile :32:

Kızımın mevlüt cicisi nasıl kızlar, butik bebede gördüm dayanamadım aldım. Normalde de giydirim ben bunu hatta,çok süslü olacak çook:D
Eki Görüntüle 544051
Ayy masallah kizin cok cici olucak annesi pempisler icinde saglikla kullansin insallah :16:

Back
X