• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
gunaydin guzel hamisler, geceleri karin agrisi yasayaniniz varmi benim gibi

günaydın.. tabi senin sadece gece karın ağrısı derken nasıl bişey bilemedim yatarken falan mı ağrıyor. benimde arada karnımda ağrılar oluyor. bazen gazdan dolayı. doktora sorduğumda normal görüyorlar bebek büyüdüğü için geriliyor sanırım.

geçmiş olsun arkadaşlar artık ağırlaştığımız zamanlara giriyoruz benimde cuma şeker yüklemem var şekerli şeyler yemeyi kestim inş.çıkmaz bişi son 15 gündür de grip den dolayı zor zamanlar geçirdim allah yardımcımız olsun sağ sağlim kavuşalım bebişlerimize

geçmiş olsun kızlar,
o pehlivan gibi yağlanmalarım o kremlere bulanmalarım yeterli olmadı sanırım, çatlağım olmuş göbeğin alt yanlarında.. üst bacağımda da var, kalçamda da..
3 ay kaldı ve o üç ay sonrasında inşallah pirireis haritasına dönmem :S

salı günü kontrolüm var bakalım oğluşum ne durumlarda. aşırı tekme atıyor bazen oyuyor sanıyorum karnımı. annee tünel kazıyor diye hopladığım oluyor.. endişeleniyorum hemen bi derdi mi var yoksa rahatsız mı ettim çocuğu , tıkış tıkışş iki büklümmü şuan diye saçmasapan vesveseler doluşuyor !! hareketsiz kaldığında da bu sefer başlıyorum anne bu çocuk neden hareket etmiyor naaptım ben bişi mi yaptım nooldu oğluma diye. bırak da biraz uyusun çocuk diyor annem de. ben günde 4 saatten fazla uyuyamam o yüzden uyuyor olması hiç aklıma gelmiyor sanırım :S

anlaşılan paranoya dönemi başladı.. Allah sonumu hayretsin

bu arada bebek odası için çalışmalara başladım. ama kıyafet ve diğer şeylere çok az girdim ,çünkü aralık 15/16 da baby shower partim var. illaki hediye yağacak. ondan sonra kalan ihtiyaçları ocak ilk haftasına kadar tamamlar bitiririm inşallah diye düşünüyorum.

tahmini doğumum şuan 4 şubata kadar düştü. ki bu benim doğum tarihim aynı zamanda. ama bu şekilde devam ederse daha da düşer gibi. ocağın sonlarına tekabül ededebilir. hayırlısı...

ahh bu arada, Antalya dan kimler var aramızda? tanışmak görüşmek kahve içmek isterim. özellikle şu son aylarda dayanışmaya daha bi ihtiyacımız olacak diye düşünüyorum

Selam kizlar, Ben geçen hafta doktora gittim, bebegim o zaman tam 24+0 haftalikti. Bebegimin kilosu 600 gram ve 30 cm mi$. Doktorum iri ve kilolu bir bebek olmayacagini söyledi, bende çok uzuldum, neden olmaz diye sordum, yada ne yapmam gerekir kilo alabilmesi için dedim. Bana kalsiyum hapi verdi. Sizin bebi$leriniz kaç kiloydu bu haftalarda? Yada bana bebegin kilo almasi için önerebileceginiz birsey var mi? Bu arada ben 9 kilo almi$im, doktorum çok dedi, bundan sonra artik her ay 1 kilo al yeter dedi.
Evet kizlar sizin bebi$leriniz kaç kilo.

cnm milleti takma yaa ben 4 aylıkken bir elbise gıydım midem karnımmış gıbı gözukuyordu bana dıyor kadın 6 ay gıbı o karnım değil midem ayrıca elbıseden göbeğim yok benım dedım aa nıye öyle dıyor mıdem buyukte ondan dedım :) 7-8 kg aldım ama 72 ile kaldım maalesef hamile çarşamba doktor kontrolü var ve 5 ayda 5 kg için fırça atmıştı şimdi korkuyorum benim göğüslerim çatladı ilk aydan şimdi lierac ile idare edıyorum karnım henuz değil galıba ama heran çatlayabılır şimdi dietteyım kilo verebılırsem inşallah umudum o

şeker yuklemen dılerım çok iiyi çıkar çeyzcim nerde oturuyordun doktorun nerde?

İnşallah canım hepimizin öyle olur yüksek de olursa allah yardımcımız olsun. Ben sancaktpede oturuyorum doktorum çamlıca hosptaliumda bahar hanım

Canim benim eltim Ozel Goztepe hastanesinde Fatih Esen e gitmisti. Dogumunu da o yaptirdi. Hastane kadin dogum bransinda da sgk li. Cok memnun kaldigini soyleyebilirim. Ben de Atasehir Sifa ya gidiyorum, Yasemin Yakut a, cok memnunum 2 arkadasimin daha doktoruydu ve normal dogum taraftari. Ama sanki ozel sigortan yok gibi hatirladim bir an.
Doktor konusunda da yonlendirmek riskli gelir bana hep :( ama actigin topigi okudum, ben de olsam doktor arardim okuduklarim sonrasinda. İnsallah gonlune gore bir doktor bulursun canim. Ha bir de Kavacik ta Medistate hastanesi var, sgkli bildigim kadariyla. Orada bir bayan doktor varmis, bir arkadasimin dogumunu onunla yapti. Sezaryendi gerci ama cok memnun kalmisti, istersen adini ogrenebilirim.

Canım evet özel sigortam yok ssk var.Topik açmakla iyimi yapmışım bimiyorum çünkü çok araştırıp iyi yorumlarını okuyup gitmiştim.kapısında da hep hasta kuyrukları oluşuyor,onlarla sohbet ettiğimde 2.doğum için yine aynı dr.geldiklerini duyuyorum.Aradığımda da ulaşıyorum gece doğum olursa geliyormuş ama ters durumlar için bebeğim tehlikeye girerse diye güvensizlik oluştu işte.İşi gerçekten ticarete mi döküyoronu da bilmiyorum kafam çook bulandı.Fatih esenin muayenesi,normal doğum ücreti nedir cnm,gece geliyormu doğuma

geçmiş olsun arkadaşlar artık ağırlaştığımız zamanlara giriyoruz benimde cuma şeker yüklemem var şekerli şeyler yemeyi kestim inş.çıkmaz bişi son 15 gündür de grip den dolayı zor zamanlar geçirdim allah yardımcımız olsun sağ sağlim kavuşalım bebişlerimize
Çok geçmiş olsun canım ben de yeni yeni atlatıyorum gribi,bol bol nane limon iç.Cuma günü de güzel geçer inş.

Selam kizlar, Ben geçen hafta doktora gittim, bebegim o zaman tam 24+0 haftalikti. Bebegimin kilosu 600 gram ve 30 cm mi$. Doktorum iri ve kilolu bir bebek olmayacagini söyledi, bende çok uzuldum, neden olmaz diye sordum, yada ne yapmam gerekir kilo alabilmesi için dedim. Bana kalsiyum hapi verdi. Sizin bebi$leriniz kaç kiloydu bu haftalarda? Yada bana bebegin kilo almasi için önerebileceginiz birsey var mi? Bu arada ben 9 kilo almi$im, doktorum çok dedi, bundan sonra artik her ay 1 kilo al yeter dedi.

Esilacım bence şuandan nasıl doğacağıyla ilgili kesin olmaz ki,üzme kendini.Son aylar kilosu coşacak sen merak etme. Vitamin ilaçlarına dikkat et,haftada iki gün et ye,balık,hergün yumurta,peynir süt badem ceviz yemek lazım.akşamları çok meyve yemek şekeri yükseltirmiş dr demişti ben ara öğünlerde yiyorum.Bebeğe en çok kilo aldıranlar bunlar canım.hamur işleri vs bize aldırıyor zaten,onları çok çok az yemek lazım.Bir de kivi kilo aldırırmış bebeğe diye duymuştum.

İnşallah canım hepimizin öyle olur yüksek de olursa allah yardımcımız olsun. Ben sancaktpede oturuyorum doktorum çamlıca hosptaliumda bahar hanım

Canım evet özel sigortam yok ssk var.Topik açmakla iyimi yapmışım bimiyorum çünkü çok araştırıp iyi yorumlarını okuyup gitmiştim.kapısında da hep hasta kuyrukları oluşuyor,onlarla sohbet ettiğimde 2.doğum için yine aynı dr.geldiklerini duyuyorum.Aradığımda da ulaşıyorum gece doğum olursa geliyormuş ama ters durumlar için bebeğim tehlikeye girerse diye güvensizlik oluştu işte.İşi gerçekten ticarete mi döküyoronu da bilmiyorum kafam çook bulandı.Fatih esenin muayenesi,normal doğum ücreti nedir cnm,gece geliyormu doğuma

Çok geçmiş olsun canım ben de yeni yeni atlatıyorum gribi,bol bol nane limon iç.Cuma günü de güzel geçer inş.

Esilacım bence şuandan nasıl doğacağıyla ilgili kesin olmaz ki,üzme kendini.Son aylar kilosu coşacak sen merak etme. Vitamin ilaçlarına dikkat et,haftada iki gün et ye,balık,hergün yumurta,peynir süt badem ceviz yemek lazım.akşamları çok meyve yemek şekeri yükseltirmiş dr demişti ben ara öğünlerde yiyorum.Bebeğe en çok kilo aldıranlar bunlar canım.hamur işleri vs bize aldırıyor zaten,onları çok çok az yemek lazım.Bir de kivi kilo aldırırmış bebeğe diye duymuştum.

Canim eltim dogum yapali 4 sene oluyor, o yuzden ondan alacagim cevap gecerli olmayacaktir su an icin. Ben de 32. Haftadan sonra gidecegim Fatih Bey'e, isyerime sgk onayli rapor verebilmek icin, o zaman senin icin cok cok gec olur ama :(
Bu arada bisi dicem, ben mesela bebek urunleri ile ilgili de cok arastirma yapiyorum internette, sonucta 5 kisinin cok memnun oldugu bir urunden 2 kisi hic ama hic memnun olmayabilio. Yani u isler biraz goreceli,hele hele iletisim soz konusuysa tamamen kisiye gore degisken. Ben de senin yerinde olsaydim kafam karisirdi eminim ama diger yandan sen memnun musun onu dusun. Biraz kalbinin sesini dinlemen geriyor bence bole durumlarda hayatim. Bu arada hamileliginin son haftadinda doktor degistiren tanidigim bile var :) tanisip, ertesi aksam doktor bey ben doguruyorum diye arayan :) kendini kasma sikma nolur kusum. Bu ara lohusa hikayeleri fln da okuyorum, cikardigim ozet sonuc anne rahat olmali ki bebek de rahat olsun. Hayati biraz akisina birakmayi ogrenmemiz lazim bitanem...

günaydın canım sııkıın gebelik şekeri çıktı dahiliye gönderdi oda tekrar şeker yüklemesi yapacak cts günü diyetisyene gönderdi oda doluymuş insülin kullanırsın büyük ihtimalle dedi

canım çok geçmiş olsun kaç çıktı merak ettim:26:

canım her bebeğin gelişimi farklıdır bebişin sağlıklıysa üzme kendini bizimki 24+0 da 820 gr 32 cm.di. asıl son aylarda bebişler daha çok kilo alıyor. vitaminleri kesinlikle aksatma. yumurta süt bal peynir benim olmazsa olmazlarım ben vejeteryan olduğum için et çok yiyemiyorum ama baklagillerle protein almaya çalışıyorum. yemene dikkat et gerisi biraz da genetik galiba:emir_bebek:

Kızlar ben 1 kişinin günde 1 litre süt içtiğini bebeği 2 hafta erken doğmasına rağmen 4 kg doğduğunu okumuştum sanırım aşağıdaki linki okuyun

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...on-aylarda-bebege-kilo-aldirici-besinler.html

ben günde bir bardak sütü zor içiyorum 1 litre nasıl içilir valla maşallah diyorum:nazar::46:

merhaba kızlar nasılsınızz
cuma günü doktordaydık çok şükür oğlum çok iyi büyümüş de maşalah:nazar:
1010gr 35.5 cm olmuş

eksiklerimiz de tamamamladık park yatağını uyku setini vs.
ALlahım sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin

canım yazdığını okuyunca çok şaşırdım
benımd e indirect coombs um negatif çıktı ve olması gereken bu
doktorum iğne yapmadı bana
sana neden iğne yaptılar
yani negatif diye iğne yapılmıyor
haa doktorun her halükarde 28.haftada iğne yapacağım dediyse tamam ama inan kafam karıştı

canım yazdığını okuyunca çok şaşırdım
benımd e indirect coombs um negatif çıktı ve olması gereken bu
doktorum iğne yapmadı bana
sana neden iğne yaptılar
yani negatif diye iğne yapılmıyor
haa doktorun her halükarde 28.haftada iğne yapacağım dediyse tamam ama inan kafam karıştı

wallahi bilemiyorum canım benim, ben daha öncede anlattığım gibi görev sebebiyle doğudayım, burda özel ilgi yok hastanede malesef, doktorlar yine iyi ama özellikle hemşireler felaket.. hiçbişey soramıyoruz hep kızgın, sinirliler :47: testimin sonucu negatif çıktı, ama doktor acile in bi iğne vursunlar dedi, indik aşağı iğnenin hazır olmasını beklerken eşimle konuştuk sanki negatif olması iyiydi neden iğne vuruyorlar diye. sonra eşim hemşirenin yanına gitti uzuuun bir süre derdini anlatmaya çalıştı, hemşire bir türlü anlayamadı en son ''gerek varki vuruyoruz iğneyi'' dedi :47: ve vurdu... ama bana baştan beri diyorlardı doktorlar, 6. ayda hatırlat iğne vurucaz diye. demekki negatifte çıksa vuruyorlar burda.. sonucunun negatif çıkmasına sevindim, inş sorunsuz atlatırız son 3 ayı :46:

1010gr 35.5 cm olmuş

ohh maşallah canım Allah o günleri hepimize göstersinn aldığımız cicilerin içinde bebeklerimizle mutlulukla oynayalım inşallah :)

Bebeğinin kilosuna sağlığınada çok sevindim maşallah 1 kg geçmesi bile insana moral verir çarşamba benim kontrolüm var 25 + 5 bakalım bizim bebiş ne kadar olmuş heyecanla bekliyorum :)

canım çok geçmiş olsun kaç çıktı merak ettim:26:

canım her bebeğin gelişimi farklıdır bebişin sağlıklıysa üzme kendini bizimki 24+0 da 820 gr 32 cm.di. asıl son aylarda bebişler daha çok kilo alıyor. vitaminleri kesinlikle aksatma. yumurta süt bal peynir benim olmazsa olmazlarım ben vejeteryan olduğum için et çok yiyemiyorum ama baklagillerle protein almaya çalışıyorum. yemene dikkat et gerisi biraz da genetik galiba:emir_bebek:

ben günde bir bardak sütü zor içiyorum 1 litre nasıl içilir valla maşallah diyorum:nazar::46:

224 çıktı ama canım çok sıkkın

evettt kıslarr karnım bu kadar büyüdü çatlamıyor ne güzel diyordum meğer ben göremiomuşum, dün eşim karnının alt kısımlarında belli belirsiz bişiler var onlar ne dedi tebi ben koşarak aynaya... bi elimde fener iyice inceledim veeee hafiften çatlamaya başlamışım.. tabi bundan daha önemli konular var ama biz bayanlar estetiğe çok düşkünüzdür, hele benim gibi pimpirikliler...( yüzümde küçük bir nokta sivilce çıksın dünyaya küser aynalara bakmam) düşünün artık çatlağı görünce hissettiklerimi.. önce biraz psikopata bağlamaya doğru gidiyordum ama eşim sağolsun çok destek verdi, hiç önemli değil görmem bile ben onları, hem onlar bile yakışır sana dedi :26: toparlandım hemen, bebğimi üzmeye hakkım yok dedim, ama kendimi düşünmekten alamıyorum kızlar daha şimdiden çatlaklar başladıysa önümde 3 ay var nasıl olurum acabaaa :18: :18: başka çatlayan var mııı şimdiden.. ben 12 kilo aldım şimdiye kadar ve başka yerlerim kilo almadı varsa yoksa karnımda.. dün bir veli beni gördü vee inanmıyorum ben 9 aylıkken karnım böyleydiiii dedi :47: yine bir başka veli beni görünce karnıma bakarak uzuun bir whuuuuww!! çekti, artık ne düşündüysee :50: :50: :47: :36:
cnm hiç dert etme benim şimdi yok sanırım daha çatlak. bilmiyorum belki vardırda bakmadım öle dikkatli ama büyük ihtimal çatlıcam şimdiden kendimi buna hazırladım çatlamaması benim için süpriz olur...en önemlisi senin ve bebeğinin sağlığı eşinde mantıklı düşünen bir kişiye benziyor sende dert etme en önemlisi sağlık emin ol...çevrenin sözlerinede aldırış etme banada 1 ay önce bebek nerde diyorlardı...ama şimdi baya büyümüş diyolar...
Selamlar herkese,benm de çatlağım yok diye biliyordum, okuyunca aynaya koştum:):D Şuanda yok gibi hala ama daha doğuma var görecez bakalım:) 7 kilo aldım belki de ondan da çatlamamış olabilir.Bebe yağı ve kakaolu krem kullanıyorum sadece umarım olmaz olursa da bebişlerin canı sağolsun.

Bugün benm de şeker yüklemem oldu çok zor içtim:( pzt.alcam sonuçları güzelçıkar umarım.Ya kızlar içim çook sıkılıyor,doktorumla ilgili topik açmıştım çok önceden. Başlarda memnundum ama çok tereddütlüyüm şimdi.zor durumlarda ve risk varsa ortada bırakıyormuş tele bakmıyormuş,benm çok şükür öle durumum olmadı ama gerçek yüzünü görmek için öyle bir durum beklemeye hiç niyetim yok. Galiba en zor olan işe girişicem,doktor arayışına:(
cnm şeker sonucun inş güzel çıkar...dr konusuna gelince eğer cidden içine sinmediyse araştırmalara başla ve hiç moralini bozma bence önünde yeterli vakit var...en azından benim durumumu düşün:)) ben ocak 1 veya 2. haftasında ankaraya gidecem ve anca o zman dr.a karar verecem önümdeki kısıtlı zamana bak ki dr.a güvenmek içine sinmesi ne kadar önemli...ama senin elinde yeterli vakit var bence
Haklısın canım hepsi yazlık ürünler sağlam kalın bişeyler gerek bize:)
Mavi damarlar sonradan çatlar diye biliyodum sanırım yanlış biliyorum canım.Tek bi tarafımda var yoktu evvelden.

Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım.Doktor konusunda aklında en ufak bir şüphe varsa bence zaman geçmeden yeni bi doktor bulmalısın
valla cnm bendekiler damar iyice baktım damarında çatlıcanı sanmıyorum benim zaten damarlarım normalde dışardadır kan alırken hiç zorlanmazlar şimdi dahada belirginleşti sadece bu da vücudumuzdaki kan hacminin artışından, dolaşımdaki hızdan kaynaklı diye düşünüyorum...yanlız çatlaklar başlangıçta mor mavi kırmızı tonlarda olabiliyor belki onu kastetmişlerdir damar gibi gözüktüğünden ;)
günaydın canım sııkıın gebelik şekeri çıktı dahiliye gönderdi oda tekrar şeker yüklemesi yapacak cts günü diyetisyene gönderdi oda doluymuş insülin kullanırsın büyük ihtimalle dedi
cnm çok geçmiş olsun diyetine çok çok dikkat et sakın ihmal etme düzelir inş
cnm benimde 24+0da 650 gramdı...dr. gayet iyi olduğunu söyledi...bence seninde çok düşük değil ama bu topikte dikkat ettim herkesin bebeği benimkinden kilolu ama telefonumda 3 tane gebelik takvimi var 3üne görede kilosu ideal gidiyor ben anlamadım açıkçası buradaki herkesin bebeği irii olacak herhalde :) bi de açıkçası ben 4 kilo bir bebek olsun istemiyorum ideal doğum kilosu 3,5 kilo bu bana yeter normal doğum düşündüğüm için yoksa baya zorlar normale...

wallahi bilemiyorum canım benim, ben daha öncede anlattığım gibi görev sebebiyle doğudayım, burda özel ilgi yok hastanede malesef, doktorlar yine iyi ama özellikle hemşireler felaket.. hiçbişey soramıyoruz hep kızgın, sinirliler :47: testimin sonucu negatif çıktı, ama doktor acile in bi iğne vursunlar dedi, indik aşağı iğnenin hazır olmasını beklerken eşimle konuştuk sanki negatif olması iyiydi neden iğne vuruyorlar diye. sonra eşim hemşirenin yanına gitti uzuuun bir süre derdini anlatmaya çalıştı, hemşire bir türlü anlayamadı en son ''gerek varki vuruyoruz iğneyi'' dedi :47: ve vurdu... ama bana baştan beri diyorlardı doktorlar, 6. ayda hatırlat iğne vurucaz diye. demekki negatifte çıksa vuruyorlar burda.. sonucunun negatif çıkmasına sevindim, inş sorunsuz atlatırız son 3 ayı :46:
canım evet negatif çıkması iyi
ama hani daha önce de konuşmuştuk sanırım kimi doktorlar yapıyor 28.haftada iğne kimisi yapmıyor
benım doktorum yapmayacağını söylemişti zaten
senin doktrun da yapan doktorlardan demek ki
ALlahım sağlıklı sorunsuz kucağımızda göstersin inşallah

ohh maşallah canım Allah o günleri hepimize göstersinn aldığımız cicilerin içinde bebeklerimizle mutlulukla oynayalım inşallah :)

Bebeğinin kilosuna sağlığınada çok sevindim maşallah 1 kg geçmesi bile insana moral verir çarşamba benim kontrolüm var 25 + 5 bakalım bizim bebiş ne kadar olmuş heyecanla bekliyorum :)
hiç sorma canım insan nasıl mutlu oluyor
hepimizin kuzularına maşallah:nazar:
sen de iyi haberlerle gelirsin inşallah

cnm benimde 24+0da 650 gramdı...dr. gayet iyi olduğunu söyledi...bence seninde çok düşük değil ama bu topikte dikkat ettim herkesin bebeği benimkinden kilolu ama telefonumda 3 tane gebelik takvimi var 3üne görede kilosu ideal gidiyor ben anlamadım açıkçası buradaki herkesin bebeği irii olacak herhalde :) bi de açıkçası ben 4 kilo bir bebek olsun istemiyorum ideal doğum kilosu 3,5 kilo bu bana yeter normal doğum düşündüğüm için yoksa baya zorlar normale...[/QUOTE]

Aynen tatlım ben de sana katılıyorum.Çok iri bir bebek istemiyorum ben de normal doğum istediğimden.O yüzden kiloya çok takılmayın bence,bebek sağlıklı olsun yeter.Benim de şeker değerlerim sınırda çıktığından yediklerime dikkat ediyorum,çünkü iri bebek ihtimali var.Siz sağlıklı beslenin gerisi gelecektir.

evettt kıslarr karnım bu kadar büyüdü çatlamıyor ne güzel diyordum meğer ben göremiomuşum, dün eşim karnının alt kısımlarında belli belirsiz bişiler var onlar ne dedi tebi ben koşarak aynaya... bi elimde fener iyice inceledim veeee hafiften çatlamaya başlamışım.. tabi bundan daha önemli konular var ama biz bayanlar estetiğe çok düşkünüzdür, hele benim gibi pimpirikliler...( yüzümde küçük bir nokta sivilce çıksın dünyaya küser aynalara bakmam) düşünün artık çatlağı görünce hissettiklerimi.. önce biraz psikopata bağlamaya doğru gidiyordum ama eşim sağolsun çok destek verdi, hiç önemli değil görmem bile ben onları, hem onlar bile yakışır sana dedi :26: toparlandım hemen, bebğimi üzmeye hakkım yok dedim, ama kendimi düşünmekten alamıyorum kızlar daha şimdiden çatlaklar başladıysa önümde 3 ay var nasıl olurum acabaaa :18: :18: başka çatlayan var mııı şimdiden.. ben 12 kilo aldım şimdiye kadar ve başka yerlerim kilo almadı varsa yoksa karnımda.. dün bir veli beni gördü vee inanmıyorum ben 9 aylıkken karnım böyleydiiii dedi :47: yine bir başka veli beni görünce karnıma bakarak uzuun bir whuuuuww!! çekti, artık ne düşündüysee :50: :50: :47: :36:
Allah saglik versin guselim bak masallah esinde moral takviye ile destekcinmis bosver catlaklari bebisine ve kendi sagligina odaklan annesii :16:

Bübchen için de çok iyi diyorlar benim de bi tarafım onda kalmıştı.Yorumlarımızı paylasiriz miniklerimizden sonra :38:

Aminn tatlimmm insallah kuzucuklarimiza saglikla kavusalim hayirlisiyla aminnn :nazar

1010gr 35.5 cm olmuş

Ohh masallah annesi tosun pasana :nazar: cicilerinide saglikla kullansin insallah yawrucun :16:

kızlar selam nasılsınız bakalım ancak vakit buldukça giriyorum önce geçmişi okuyorum ancak gelebiliyorum sonlara :)

bugün benim kasıklarımda çok batma oldu biraz bakındım ama fazla bişiy bulamadım gerçi bikaç arkadaşımızda bazı günlerde yaşamış bu batmaları bide karnımı açtım baknıyodum öyle bizimki kıpır kıpr ay bi baktım ki karnımın dışından hareketlerini görebildim allahım ne muhteşem bir duygu :)))

bu arada hamilelikte greyfurt suyu hakkında ne biliyorsunuz kızlar

Back
X