Merhaba kızlar, ben şu an ant.da değilim ama ailem orda olduğundan daha önce Andeva Yıldız Hastanesinde Dr. Ayhan Yılmaz'a gidiyordum, çok sevdiğim, ilgili bir dr. Doğumu da orda yapmayı istiyorum bu nedenle. Ama andeva hastanesinde daha önce doğum yapan var mı, hastanenin durumu nasıl merak ediyorum açıkcası. Annemler buraya gelene kadar ben gidip 1-2 ay kalırım dedim, hem hava da daha sıcak olur buraya göre. Ayrıca Kuşadası küçük yer olduğundan mıdır nedir, bi doğru düzgün dr.a denk gelmedim. Hamieliğimin başından beri en az 5 farklı dr.a gittim, Ayhan Bey tel.de bile daha çok yardımcı oluyor. Neyse ben inşallah erken doğum falan olmazsa ocak sonu gelicem, size de hayırlı doğumlar dilerim, sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah
bence 3. gracco marka sanırım. ben bu modele uzun araştırmalar sonucunda beğenip karar vermiştim ama şimdi oda takımını karyolalı almaya, ilk aylar için de sepet beşik almaya karar verdim. 6. aya kadar kullanılabiliyormuş, 5-6 aylıkken de kendi odasına geçirmeyi planlıyorum inşallah.
Papetto Kelebek Sepet Beşik - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
oda takımının da gardolabını siparişle yaptırcaz, planını çizdik. karyola konusunda ise halen kararsızım, sizce büyüyen karyola mı yoksa normal mobilya beşiklerden mi olsa daha kullanışlı olur?
ayrıca kızlar bu siteden haberiniz var mı bilmiyorum, sahibi sipariş üzerine lohusa tacı yapıyormuş, fikir alıp kendimiz bile yapabiliriz, çok orjinal şeyler var
"Crafts By Nazo"
bu arada yeni eşyalar, ciciler alan herkese hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın inşallah bebişleriniz