bu arada sedef21 arkadaş gibi 2015 tüp bebek topiğinde mucize bir bebek daha var takip etmeyenlere özet geçeyim de umut olsun. rabbimin büyüklüğü bir kez daha yürekleri sızlatsın. yokhe diye bi arkadaş var şöyle geçmişine bakayım dedim biraz. 3 kez aşılama 3 kez de negatif tüp bebek tedavisi geçirmiş sonra doğal yolla hamile kalmış ne var ki 8. hafta da kalbi durmuş bebeğinin yaşadığı sıkıntıya bakın umudunu kaybetmemiş ki yeniden tedavi için kolları sıvamış. sabah kalkıp yazmış topiğe arkadaşlar tahlil yaptırmaya gidiyorum herşey normal çıkarsa tedaviye başlayacağım dua edin. akşama tahlilleri alıp gelmiş ama doktoruna gösteremeden. bari burdan bilgi alayım diye eklemiş tahlilini. en üst sırada ne yazsa beğenirsiniz betahcg 14.
kızım diyorlar sen hamilesin. kim ben mi diyor hiç dikkat etmemiş tahlile

resmen burdaki arkadaşlardan öğrendi tabi şok oldu. hep beraber şok olduk. Allahtan korkmayan taş kesilsin. onun işine karışılmaz en iyisini en güzelini bilen o. o yüzden sevgili kader arkadaşlarım ne yapmıyoruz umudumuzu hiiççç kaybetmiyoruz. evet üzülüyoruz yoruluyoruz ama pes etmiyoruz istan hiçççç haşa.
rabbime sığınıp bol bol dua ediyoruz. hepinizi öpüyorum
çok mu gevezelik ettim