Aminnn canimm benimm insallah tutunacaklar herkese yasatsin rabbim bu duygu dedigin gibi herseyin hayirlisiSagolasin canim,Yuce Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaAllah,o isterse olur insaAllah rabbimde ister bu sefer can verir yavrularima.Hersey bizim icin,hakkimizda hayirlisi..
Canlarim gûnaydin bugûnde gördüm bebegimi ama gene kalp atisini dinletmedi cok kisa gördüm bir ara atmio die korktum yavas geldi bana esim ben gòrdúm iiydi merak etme ve dok. Hersey yolunda deyince azcik rahatladim nasibse bidaki hafta sali devamli gitcegim dok. Gitcem insallah bida gòrmek nasib olur Allah im herkese nerde bu hasretle yanan anne adayi varsa yasatsin onun orda oldugunu görûnce kalbin iki kat daha atio insallah yasamayan kalmaz bu duyguyu
alahım gönlünün muradını versin tatlım ellerim titriyor suan yazarken boğazımda bir şey kör düğüm yutkunamıyorum. işyerinde olmasam sesimle ağlayacağım karsıpenceredekikargaKızlar dr kontrolünden geliyorum;
7. Gün beta hcg 21.469
10. Gün beta hcg 71.890 çıktı
dr değerlerin çok iyi biz 10. Güne 50 lerde Bir değer bekliyorduk üstü çıktı bidaha test istemiyorum haftaya pazartesi keseye çağardı ne olur dua edin çok korkuyorum
ben cok kötüyüm içim yandı ...... offfffffffffffff allahım sen yetiş imdadımızaaaa yaaa cokıkkkkk kötüyümmmmmmevet canim karsipenceredikarga degistirmek istedim. Tesekkur ederim destekleriniz icin. :) Rabbim hepimize nasip eder insallah guzellikleri. Kimi zaman agliyorum kimi zaman toparlaniyorum. Daha iyi olacagima inaniyorum. Zamanla gecicek hersey. Ben biraz zor elde esiyorum hayatta birseyleri aci cekerek ama sonunda Rabbim hep daha guzelini veriyor. Her zorlugun sonunda bir kolaylik vardir. Sizden sadece benim icin dua istiyorum. Yurwgim sogusun diye. Tekrar baslamak icin sartlar olgunlassin diye. :) ben pek buralarda gorunemeyecegim bu aralar hakkinizi helal esin. Yureginize gunesler dogsun. Bebisleriniz sizlerle olsun. Hz. Yusuf un kuyulardan Hz. Yunusu baligin karnindan kurtaran Rabbim beni de gorecek elbet. Negatif alan arkadaslari da.
Canım benim üzülme, biz böyle oldukça arkadaşımızı da üzüyoruz. Maşallah o çok metanetli davrandı ve 1-2 ay sonra tekrar tedaviye başlayacağını söyledi. İnşallah burda onun da bebeğini kucağını aldığını okuyup, hep birlikte sevineceğiz. Onuda ekleyelim dua listemize. Bu bir sınav ve çok zor bir sınav. Allaha sığınan kazanıyor.ben cok kötüyüm içim yandı ...... offfffffffffffff allahım sen yetiş imdadımızaaaa yaaa cokıkkkkk kötüyümmmmmm
kızlar benim de mayıs haziran gibi.@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)
@@duyibo : 19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı 27.03.2015 cuma günü bağışlanDIÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...
@@kriziantem86.. : 28.03.2015 transferi olacak inş. 70.000 dua dağıtıldı . (03.04.2015 ) bağışlanacak.
@@ceren20 : 1 NİSANda transfer olacak inş.70.000 dua dağıtıldı.(03.04.2015) bağışlanacak
@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacaksırada ki (10.04.2015 dua bağışlanacak)
@@Edilah : MAYIS tedaviye başlayacak
@@4343 : Tedavi aşamasında
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@neseli41: MAYIS tedaviye başlayacak.
@@jonguil: her zaman dualarımızdasın
@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.
@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
canım ben de cumartesi akşam görünce senin gibi oldum aynı çok kötü hissettim kendi bebeğimi kaybetmiş gibi. nasılda benimsedik birbirimizi çok şükür. ama elden bişey gelmiyor duadan başka. canım ya o bizi tesselli etti ne kadar güçlü bi yürek.rabbim görmez mi bu inancı metaneti. illa ki verecek mükafatını. hepimizin gönlüne göre inşallahhhhben cok kötüyüm içim yandı ...... offfffffffffffff allahım sen yetiş imdadımızaaaa yaaa cokıkkkkk kötüyümmmmmm
Canim masallah ikisininde atio desene insallah bisey olmaz canim ikiside siki siki tutunmus annelerindelerya bi ilac felan vermedimi hos bisey yapamioz diolar muhakkak haber ver insallah dedigin gibi hakkimizda hayirlisi ama bi tehlike görseydi derdi zate cúnkú bana ilk bebegimde demislerdi sen stres yapma canimAh ne güzel biz de Cumartesi gördük bebekleri. İki tane pıt pıt atıyor ama doktor çok kuvvetli değil kalp atışları dedi. Haftaya cumartesi tekrar çağırdı. Bakalım hayırlısı olsun artık. Bekleyeceğiz bir hafta daha.
Canim masallah ikisininde atio desene insallah bisey olmaz canim ikiside siki siki tutunmus annelerindelerya bi ilac felan vermedimi hos bisey yapamioz diolar muhakkak haber ver insallah dedigin gibi hakkimizda hayirlisi ama bi tehlike görseydi derdi zate cúnkú bana ilk bebegimde demislerdi sen stres yapma canim
merhaba bendede yorulduğum zamanlarda kahverengi akıntı oluyor dr. normal diyor ama endişeleniyorum dün gece wcde baya kahverengi aktı acile gittim kese duruyor dediler çarşamba kontrolum varKızlar bende hiç bulantılar başlamadı çok endişeleniyorum yaave sürekli devam eden kahverengi akıntı var
merhaba canim transferin simdiden hayırlı oLur insallah Rabbim kolaylıklar versin Insallah ben hamileyim kızlar diye kocaman yazarsin Allah hepimizin yardımcısı olsun bende suanda doktorsatim sira bekliyom vede endişeliyim hediyeden doktor diye tamammi devammi diye hersey Insallah cok gusel gider hepimiz güzellikler paylasireiz sevgilerBurdayız canım. Ben çok heyecanlıyım. Çarşamba günü transferim var. Sürekli ne hazırlık yapsam diye düşünüyorum. Ne alsam yanıma, çok tedirginim. Çantamda kabak çekirdeği ve ananas götürmeyi planlıyorum
Bir gün kalcaz, şehir dışından gittiğimiz için, sonra arabanın arkasında yata yata gelirim 3 saatlik yol diye düşünüyorum. İnşallah bişey olmaz.Bir yandan da şu iki günde işlerimi ayarlamaya çalışıyorum. 5 gün gitmeyeceğim. Sonra kendimi yormadan çalışırım, masadan kalkmadan.
Amin canım, inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur.merhaba canim transferin simdiden hayırlı oLur insallah Rabbim kolaylıklar versin Insallah ben hamileyim kızlar diye kocaman yazarsin Allah hepimizin yardımcısı olsun bende suanda doktorsatim sira bekliyom vede endişeliyim hediyeden doktor diye tamammi devammi diye hersey Insallah cok gusel gider hepimiz güzellikler paylasireiz sevgiler
Canim benim ananas ve kabak çekirdeğinin ne gibi faydası var yazarmisinBurdayız canım. Ben çok heyecanlıyım. Çarşamba günü transferim var. Sürekli ne hazırlık yapsam diye düşünüyorum. Ne alsam yanıma, çok tedirginim. Çantamda kabak çekirdeği ve ananas götürmeyi planlıyorum
Bir gün kalcaz, şehir dışından gittiğimiz için, sonra arabanın arkasında yata yata gelirim 3 saatlik yol diye düşünüyorum. İnşallah bişey olmaz.Bir yandan da şu iki günde işlerimi ayarlamaya çalışıyorum. 5 gün gitmeyeceğim. Sonra kendimi yormadan çalışırım, masadan kalkmadan.
Evet cnm gordum cok sukurkimerhaba bendede yorulduğum zamanlarda kahverengi akıntı oluyor dr. normal diyor ama endişeleniyorum dün gece wcde baya kahverengi aktı acile gittim kese duruyor dediler çarşamba kontrolum var
sen keseyi gördünmü canım
Himm anladim cancazimm benimde ilaclarimi kesti gerek yok artik birtek folsana devam bide fitil progestrona devam et dedi magnezyum aliorum hergûn o jeli bircok kisi kullanior insallah hayirlisi olur canimCrinone jel diye bir ilaç kullanıyordum onu ikiye çıkarttı. Başka da dediğin gibi yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?