Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar bende hiç bulantılar başlamadı çok endişeleniyorum yaa ve sürekli devam eden kahverengi akıntı var
Canim nie endise ediosun herkesin bulancak as ercek die kanun yok benim ilk hamileligimde cok bulaniodu yemek bile yiyemiordum ac kaliodum ama bak bunda bulanio yemek yiyebiliorum tabi bazen rahatsiz edio bulantim ama cok degil ve cok cabuk acikiorum benimde idrara gitmem.biraz azaldı endise edip strese sokma kendini hem belki zamanla cikar belirtilerin belirti arayip stres yapma belki sorunsuz belirtisiz hsmilelik gecireceksin bendede vardi tabi kana dönûstú bazen bunlar sebepsiz olabilio dok. Bol bol dinlemmemi söyledi isten ciktim valla evde bol bol dinleniorum korkma annesi hersey yolundadirr yakinda görûrsün bebegini

Bugün kalp atısını dinlemek için gittim.Olumsuz bir şey yazmak istemezdimm ama 7+2 ama kalp sesi yok.iki keseydi birinde bebek var digerinde hiç oluşmamış.Bir hafta sonra gel dedi ama
Canim bebek olandami kalp sesi yoktu korkma insallah bidaki hafta duyarsin dok. Bisey olsa sòylerdi ekranda kalbinin attigini görmedinmi peki kalp atisini ben daha dinlemedim ama ekranda attigini gördûm

Kızlar bende hiç bulantılar başlamadı çok endişeleniyorum yaa ve sürekli devam eden kahverengi akıntı var
Tek gebelikte normal çok yoğun bulanının olmaması ve eğer hiç bulantın olmadan geçirirsen bu dönemi Allah'a yat kalk şükret arkadaşım. Iki haftadır öyle zor günler geçiriyorum ki yine de Allah'a binlerce şükürler olsun. Şikayet etmek değil niyetim ama çok zor

Kalp sesi yok.Buraya kadarmış.Ekranda da görmedim bir şey.Kabus gibi kendime gelemiyorum.
Canimm cok üzüldüm Allah yardimcin olsun insallah hayirlisiyla bu sinavini atlatirsin neden bir hafta sonra cagirdi ozaman cok ûzûldûm binbir umutla heyecanla gidip hayalkirikligi ile dönmek ne diyeyim Allah yardim etsin ve sabir versin insallah yazacak bisey bulamiorum yasayan bilemez o duyguyu hos nedesem bos ama Allah cok büyük nasibini insallah hayirlisiyla verecektir

Merhaba can arkadaslar.dün gece cok huzursuh uyudum.sabah beni 3 gündür yatiran bulantim birden kesildi ve resmen adet sancim basladi.rabbim affetsi n moralim cok bozukdu.is cikisi arkadasimla konusurken agladim doktorumu aramak istemedim utandim. Arkadasim benden habersiz aramis hemen gelsin demisler.gittim.cok sükür bebegim iyi.rahimde cok az su toplanmis önemlu degil dedi doktorum.bu hafta raporluyum.istersen 3 ayin sonuna kadar gitme dedi tüp bebis annelerine hassasiyetim büyük dedi.
benden böle.kendimi kötü hissediyorum vesvese yaptim rabim af etsin.hakkimizda hayirlisi.sizlefi seviyorum

Canim benim ananas ve kabak çekirdeğinin ne gibi faydası var yazarmisin
Canim kabak cekirdegi ve ananas tutunmayi sagliyormus. Tedavim basladigi gunden beri her gun az da olsa kabak cekirdegi mutlaka yiyorum.ananas da bir haftadir yemege basladim.her gun bir dilim.Burda cok fazla okudum iyi geldigini insallah faydasi olur.

Canim neolursa olsun gene olsun ayni sekilde endiselenirsin bu elimizde degilki duygularimiz okadar hassasiyetki okadar karmasik ve kaybetme duygusundayizki hep ayni az sancimiz olsa ayni olmasa bi dert ama kendini bukadar yipratma ama herne olursa olsun cok gecmis olsun bir sorun olmadigina cok sevindim

Bugün kalp atısını dinlemek için gittim.Olumsuz bir şey yazmak istemezdimm ama 7+2 ama kalp sesi yok.iki keseydi birinde bebek var digerinde hiç oluşmamış.Bir hafta sonra gel dedi ama
Tatlım dur bakalım hemen olumsuz düşünme. Benim kardeşimin hamileliğinde de 7 haftalıkken kalp atışı duyulmadı. Doktoru direk kürtaj yapalım kalp atışı olsada özürlü doğacak dedi. Çok üzüldük benim önerimle başka bir doktora gitti. O doktor daha çok küçük henüz duyulmayabilir dedi ve üç gün sonra gittiklerinde kalp atışlarını duydular. Çok şükürki oğlu şuan 8 yaşında ve sapasağlam yani ilkinin dediği gibi özürlü falan da değil. Boşu boşuna kürtaj olacaktı. Sende umut ve duayla bekle. Hatta ultrasonu iyi başka bir doktora daha musyene olabilirsin.

Bebişine güven annesi. Benim biçbir belirti yok. Başta bir sorunmu var diye içim içimi yiyordu. Ama şimdi hamileliğimi unutuyorum bile. Takılmıyorum belirtiye falan kendimi dinlemiyorum. Tavsiye ederim insanın moralini de yüksek tutup endişe etmemeyi sağlıyor. Rabbime emanet miniğim..

Arkadaşlar çok yazamıyorum ama sizi takip ediyorum malum vardiyalı çalışınca biraz zor mutsuz arkadaşlarıma çok üzüldüm fakat yazacak onların duygularına tercuman olacak söz bulamadım. Hamiş arkadaşlarım hamileliklerinin iyi gitmesine sevim. Hep dualarım dasınız

İyi geceler annişler anniş adayları bu yolda emek veren herkes rabbim gönlünüze göre versin yani gönlümüze bugün negatifi alalı yani kırmızı kartı göreli 28 gün bitti. Benim döngüm 28 günde bir olur. E ilaçlardan bu ay muhtemrlen günümde olmayabilirim gayet doğal di mi? İşte rabbimden umudu kesmemek bu olsa gerek 3 kez negatif almış aciz bir kul olarak hala acebaaa diyebiliyorum. Nasıl derler keşşşşşkkkee

[QUvza54, post: 40233734, member: 629423"]Canim nie endise ediosun herkesin bulancak as ercek die kanun yok benim ilk hamileligimde cok bulaniodu yemek bile yiyemiordum ac kaliodum ama bak bunda bulanio yemek yiyebiliorum tabi bazen rahatsiz edio bulantim ama cok degil ve cok cabuk acikiorum benimde idrara gitmem.biraz azaldı endise edip strese sokma kendini hem belki zamanla cikar belirtilerin belirti arayip stres yapma belki sorunsuz belirtisiz hsmilelik gecireceksin bendede vardi tabi kana dönûstú bazen bunlar sebepsiz olabilio dok. Bol bol dinlemmemi söyledi isten ciktim valla evde bol bol dinleniorum korkma annesi hersey yolundadirr yakinda görûrsün bebegini[/QUOTE]
Ins dedigin gibi olur cnm bende isten ciktim riske atmamaak icicn kendimi doktorda kanama olunca istirahat verdi zaten haftaya sali randevum gunler cabucak gecsin ins

Slm kızlar benim transfer gerçekleşmeyince uzun süredir topiğe girmiyodum ( transfer konusunu kafamdan atmak için ) bu süre içinde hamile kalan arkadaşlar inşallah yavrularını kucaklarına alırlar , negatif çıkan arkadaşlarımda inşallah en kısa zamanda güzel habere kavuşurlar. Zormuş boş boş beklemek tedavi sürecinde hiç değilse bi görevim vardı şimdi folik asidi içmeyi bile unutuyorum

Ümitsiz yaşanmazki tatlım. Ben de hep örnek verir oldum ama, bir arkadaşıma bütün ittiği doktorlar tüp bebek dahi deneme imkansız diyorlar. Hergün ağlardı ben anne olamayacakmıyım diye. Ama Rabbimin önünde imkansız diye birşey varmı yok. Bir keresinde gittiği bir doktorda sadece aşılama ile üçüzleri var şimdi 3 yaşındalar

Canim saol. Her doktorun uygulanmasina gore degisiyor galiba bu ilaclar. Bazi arkadaslar transferden sonra vurulmus. Bakalim bize ne diyecek doktor
Test gününe kadar hergün 1 ampul progestan yapildi canim.dedigin gibi herkeste ayni olmuyor.büyük ihtimalle sana da yapılır die dusunuyorum

Neyse uzulmeyelim artik. Belki biraz buralarda olamam 5000 duam vardi mutlaka yapicam onu. Allahim hepimize guzellikler versin. O guzellikleri sever :)
Nickini gorunce alala aramiza yeni katilmis ama yeni de degil gibi dedim bilemedim once.ama sonra anladim karsipenceredekikarga oldugunu ve cok üzüldüm canım.bana diyordun ya ne kadar güçlü bi kadinsin diye.aslinda hepimiz oyleyiz.bende durumu karsilayis sekline gibta ettim.Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah canim.bu arada atamana da sevindim.ogretmensin sanirim.Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…