Canım ben rapor çıkardım. Eğer istedikleri tüm belgeler elinde hazırda varsa 15 güne çıkar uğraşmadan... her hastane de farklı bi kaç belge isteyebilir ama yüzde 80 aynı isteniyor... Rahim filmi raporu, 2 şer adet eşinin ve senin vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi eşinin ve senin, nikah cüzdanı ilk 3 nüsha fotokopi, sigorta hizmet döküm belgesi, ssk daha önce tüp bebek yaptırmadigina dair rapor( ssk da doktor var iki dk sistemden girip bakıyor çıktı alıp imzalayor) eşin 3 adet Sperm testi bir tane test rapor çıkacağın hastaneden olmalı ve eşinin rapor çıkaracağı hastaneden ürolojik muayene kağıdı aynı zamanda senin rapor çıkaracağın hastaneden kadın doğum muayene ve dahiliye muayene kağıdı... ( rapor çıkaracağın fakülteden aynı gün eşine ürolog kendine kadın doğumdan gün al sen adetin 3. Günü eşin de 3 gün cinsel perhizli şekilde gidersiniz o gün hastane işini bir güne bitirirsiniz.... Tabii bunların dışında en önemli olmazsa olmaz şart 3 yıl evli olmak ve 900 gün primi çalışmış olmak!Bunun dışında eğer iki tarafta sorun yoksa iki İğneli aşılama şartı var... eşlerde her iki tarafta ya da tek bir kişi de sorun varsa aşılama şartı yok... bizde sorun olmadığı için iki İğneli aşılama yaptırdık tutmadigina dair aşılama yaptırğım hastaneden rapor alıp, rapor çıkaracağım fakülteye verdim... kafana takılan soru olursa yardımcı olurum canım...