Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım gözün aydın pıtpıtları da duydun. ben de iyiyim bilemedim bu kadar iyi olmak iyi mi öyle ağrı sancı vs yok pek rabbime havale inşallah güzel bi sonuç alırım
Bendede Agri yoktu sadece bikere Belim bikere de karnim agridi onun haricunde biseyim olmadi ama herkesde ayni olacak diye biseybyok kuzum in sallah sende gusel Haberler verirsin

Evet tatlim rahatladim Sukur Allahima doktorum haftaya Pzryesi birak dedi hapii.Allahim butun evlatlarimizi korusun kuzum Hepside Allaha emanet .seviyorum sizleri

Canım ben de estrofemi 7. haftamda yani kalp atışlarını duyunca bırakmıştım. Bazı doktorlar 3. ayın sonuna kadar kullandırıyorlarmış. Benim doktorum gerek duymadı.

canım kendi gözlerimle gördüm. Allahım izin verirse kızım olacak. bunu demeyi Rabbim herkese nasip etsin inşallah... başağrısı yaşadın mı canım sen? kafamı çeviremiyorum, gözümü açamıyorum abartmıyorum ya.... tak taraflı sol tarafımda genelde

canım ben de unutuyorum eşimle gidiyorum o iyi dinleyici valla sağolsun bi şekilde onun aklında kalıyor....

Ben yaşadım çok şükür bu hafta olmadı. Geçen haftalarda çıldıracaktım. Hem baş ağrısı hem sinüzit. Bir sürü sebebi varmış ama hamilelik belirtilerinden biriymiş. Ne KBB ne doktorum ilaç kullanma dedi en son çok şiddetlenince parol içebilirsin dedi ben de korkumdan içmedim çektim o ağrıyı. Bide evde migren bandı vardı sürekli kafamda onla gezdim. Benim normalde migrenim yok ama bu ağrı öyle garip bir ağrıydı yani

aynen öyle canım, bugün o ağrıya kasık ağrım da eklendi korkular dinmiyor hiç.... şikayetim yok ama bu kasık ağrıları akıntılar üzüyor beni...

Evet tatlim rahatladim Sukur Allahima doktorum haftaya Pzryesi birak dedi hapii.Allahim butun evlatlarimizi korusun kuzum Hepside Allaha emanet .seviyorum sizleri
Doktorun birak dediyse birak canim benim aminn canim hepimizinkini herkesinkini korusun olmayanlarada nasib etsin insallah bizde seni sevioruz kuzum bebisimize dikkat et en ònemli zamanlar bu aylar

Oyy gördúysen tamm yerim ben onu ya bende gørdùm dok. Resmini cekip verdi bide evet kuzum yasadim hatta bisey izlesem hadif biynumu solda tutsam hemen agriodu saga cevirirken ama benim vúcut isim cogalinca yasadim ilac icmedigim icin cözúmù kendim buldum bur ayaklarimi buz gibi suda yikiodum kan akisim hizlansin die sonra boyun ve kulak arkalarimi soguk suyla yikiodum bide sacimin ortasini acip tam ortasini isliodum soguk suyla alnimi felan bide uzaniodum uyuyodum bunlar bana ii geliodu senin siddetliyse ve yeniyse dok. Bi danis istersen vúcudun degisio kafana biseymi taktin cok migrenmi var yoksa

aynen öyle canım, bugün o ağrıya kasık ağrım da eklendi korkular dinmiyor hiç.... şikayetim yok ama bu kasık ağrıları akıntılar üzüyor beni...
Bak papyonkiliklim canim sen nie benim kuzumu úzúon ki nie kiz varya dövcem seni he kasik agrinda akintinda normelllll evet korkotucu ama aliss 41 hafta böyle gitmez alis artik olmayacak biseyyy insallah kasik agrin rahim búyúyor adet olamioruz her gecen gún bebegin genislior bunlardan oluor kimi kadinin akintisi cok kiminin az olurmus benimki sulu suluydu korktum su sizdiriorum die gittim saolsunlar cok ilgilendiler ve sadece hafif bakteri buldular halende varmis iki hafta önce dok. Dedi korkma bebege zarar yok dedi unuttum bile bak daha neler yasayacan 20. Haftanda dahada hissedecen oynayacak sonra bir iki gún oynamayacak yine korkacan sakin korkma dok. Uyarior zaten hissetmezsen korkma dio gelmenede gerek yok dio o oynuordur sen hissetmezsin dio bak belin agriyacak uyusacan sonra hafif sancilarin olacak iki úc hafta icinde cúnkù doguma kadar hazirlayacak bebegin ve cimcimen kendini tamm kork ama kendini úzmeden bebegini úzmeden ben simdi tuvaletime cok sikisiom mesanem darsldi bebegim búyúdú die kiz azcik kendi dok. Ol kavga etme artik kendinle

Herkes için uygunsa ben Yasin Şerif ile bagislarim.

çok sevinirim cancağızım cumaları çok yoğun oluyor bu cuma dışarıda bile olabilme ihtimalim var .... cuma vaktini de geçsin istemiyorum pek. müsaitsen çok sevinirim...

Tabiki de seve seve okur bagislarim.
CANLARIM ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN . EMEKLERİNİZE YÜREKLERİNİZE SAĞLIK ÇOK ŞÜKÜR EVLAT BEKLEYEN SABİ CANLARDAN DUA ALMAK BANADA NASİP OLDU. SİZLERİ SEVİYORUM. TEKRAR HAKKINIZI HELAL EDİN. BU HAFTA İZİNE CIKIYORUM O NEDENLE PEK GİREMEYEBİLİRİM. dnzderya canım allahım müjdeli haberlerini duymayı nasip eder inş. öpüyorum hepinizi...

canım benim Allahım senden razı olsun asıl emeğin çok çok büyük... sana çok güzel bir tatil diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…