- 16 Haziran 2014
- 1.349
- 3.792
- 208
Ah canım, geçmiş olsun. Çok sıkıntılı bir durum ben de zaman zaman yaşıyorum. Doktorum magnezyum verdi. Çok sıkıntılı anlarımda suya katarak içiyorum. Bir de doğuma hazırlık nefes egzersizleri tuvalet işini kolaylaştırıyor. Ben de ne yapacağımı şaşırmıştım artık. Kesinlikle nefesi tavsiye ederim. Meyve kompostoları bile işe yaramamıştı bende. Ah bu bıcırıklar için herşeye katlanırız. Rabbim sağlıklı doğmalarını nasip etsin inşallah, her çektiğimize değer.Kizlar simdi geldim hastaneden tuvalet detip gecmeyecekmisiz ògrendim zorlsnarak yapiodum ama iki gùn ònce ikinarak bu aksam ikinsamda yok rahmim makatim sisti balon oldu bir saat sanci cektim evde naptiysam yapamadim kosturdum hastaneye ben yúrúyemiom sancidan dikilemiom aglayacam zor tutuom ebenin dedigi anlattik derdimizi ee bunlarin hepsi normel ee tamamda sancim var lama yap ilac ver bende rshatlayayim yok ben yapamadiysam onlar napcakmis bazen insan halinden anlamiolar okadar canim yanmasa o saat nie kapina geleyim dok. Cok iidi valla resmen cocuk dogurur gibi ikindim ve kendimden gectim rahatladim tabi dok. Kizdi ikinmama saancima bakti cati muanesi yapti bebisimede bakti hersey ii ama tuvvalet icin ilac ve kùcùk lama yazdi tabi lama bu aksamki gibi cok zorda kaldigimda bol su sebze meyve ye dedi Allah im yardim etsin hepimize bu aksamki sanciya bile súkür ederim vardir bir hayri yeterki emanetim ii olsun òptüm cok hepinizibide siz siz olun iki gùn tuvalete cikmayinca 3. Gùnù bekletmeyin hergún kayisi yiyin suyunu icin bende az zorlaniodum ama bu aksami asla unutmam