Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, hoşgeldinMerhaba canimm, benimde 5. Gun dondurulmus embriyom tuttu :)
Transferin 5. Gununde yaptigim testte ogrendim :)
Kahve lekelerim arada oluyo igne ve fitil kullaniyorum umarim sorunsuz atlatiriz
Merhaba, hoşgeldin
İnşallah sağ salim 9 ayımızı tamamlar ve yavrularımızı kucağımıza alırız. Bende progestan iğnelerine daha fazla dayanamadım. Geçen hafta salı gününden beri fitil kullanıyorum. Haftada bir prolutan depot kullanacağım. Çok erken öğrenmişsin. Ben 12.günümde kan tahlilinde gebeliğimi öğrendim. Senin ilk denemen miydi?
Geçmiş olsun. Alah bir daha yaşatmasın. Çok zor bir durum. Başka forumlarda takip ettiğim kadarıyla progestan bir süre sonra koyu renkli akıntı yapabiliyor. Tahriş etmiş olabilirsin. Dr un ne fiyor bu duruma?Evet hic beklemiyodum cunku adet belirtileri baslamisti olmadi galuba dedim. 12. Gun kanda 1450 cikti cok sukur :)))
Bende her ptesi pruloton depot vuruluyorum progestanida sabah iki gece iki koyuyorum. Birde coraspin iciyorum su kahve lekelerde bi bitse rahatlayacam.
Benim ilk denemem ocak ayinda oldu kimyasal gebelik cok sorunlu gecti ameliyat oldum kist olustu kabus gibiydi
Canım çok geçmiş olsun. Dr un anestezi öncesi kontrolünü neden yapmadı ki. İnanılır gibi değil! Üzülmekte kızmakta sonuna kadar haklısın. Yaşamayan bu sürecin kırılgan hassas olduğunu, bir küçük umuda tutunarak yaşandığını bilemez. Hangi merkezde yaptırdın işlemini. Para iadeni yapıp sonrasında daha ciddi calışan başka bir merkezde tedavine devam edebilirsin. İnşallah bir sonraki denemende pozitif sonucu görürsün.merhaba kızlar benım tedavı ıptal oldu aykı moralım cok bozuk herseyın hayırlsı kızlar benım hıkayemı az cok yazayım sızlere aralık 4 gıbı basladım tedavıye zeynep kamıl hastanesınde ıgenın 4 gunu gıttım ne sagda ne solda yumurta vardı dedıler dozu artıralım artırdılar menegon 2 toz bır su oldu peregon 300 vuruldum sonra 7 gunu gıttıgımde sagda 1 tane yumurta gorduler 10 mm ve 13 gun 14,8 15 gün 16,00 mm olmustu cuma gunu ve cumartesı dedıler 23,45 catlatma ıgnenı yap yaptım bu cumartesı pazartesı opu olucan demıslerdı 16 mm oldugu gun sonra pazartesı gıttım guzel anestezımı aldım pasa pasa sonra ayıldım hıc bırsey demedıler jellerı bıle anlatılar ıyı dedım 1 tane ama demek dolu cıkmıs bugun ıcın 11 arar durumu ogrenırsınız dedıler neyse hastaneden cıktık ogun 1 saat sonra telefon karısıklık olmus sızden yumurta alamamıslar ovele olmus catlamıs yumurtanız gununden once bulamadık demezlermı sınırlerım bozuldu paranızı alın ssubatta tekrar gelın baslayın demezlermı 1 hakkım yandı tabı hıcbır ıslem olmamasına ragmen ılacı kullandıgım ıcın okadar kotu oldumkı anlatamam bu arada benım sorunum over azlıgı amh dusuklugu amh 0,49 yaasım 33
canım devlette zeynep kamıl hastanesınde yaptırdım opu ucretı vermıstım 400 lıra onu ıade edeceklermıs sorma gırdım o anestesıyı aldım demezlermı yumurta catlamıs haftasonun azızılıgıne ugradım sanırım bılmıyorum 34 saatte aldılar ama gıtmıs yokmus ole dedıler ınankı bıtkısel ne yapacagımı bıle bılmıyorum corek otur tarcın bal duydum bırde ıncır kurunu duydumCanım çok geçmiş olsun. Dr un anestezi öncesi kontrolünü neden yapmadı ki. İnanılır gibi değil! Üzülmekte kızmakta sonuna kadar haklısın. Yaşamayan bu sürecin kırılgan hassas olduğunu, bir küçük umuda tutunarak yaşandığını bilemez. Hangi merkezde yaptırdın işlemini. Para iadeni yapıp sonrasında daha ciddi calışan başka bir merkezde tedavine devam edebilirsin. İnşallah bir sonraki denemende pozitif sonucu görürsün.
Belkide böylesi hayırlıdır. Yumurtalarını destekleyecek bitkisel kürleri deneyebilirsin.
Benim yumurtalarım 24 saat sonra toplandı diye hatırlıyorum. Dozunu tam olarak ayarlayamamışlardır belki. Ben incir kürünü yapmamıştım. Eşim ve ben üsküdarda ermiş aktar diye bi aktarın kürünü kullanmıştık. İnciri çok duydum. Yapıp sonuç alan pekçok insan var.canım devlette zeynep kamıl hastanesınde yaptırdım opu ucretı vermıstım 400 lıra onu ıade edeceklermıs sorma gırdım o anestesıyı aldım demezlermı yumurta catlamıs haftasonun azızılıgıne ugradım sanırım bılmıyorum 34 saatte aldılar ama gıtmıs yokmus ole dedıler ınankı bıtkısel ne yapacagımı bıle bılmıyorum corek otur tarcın bal duydum bırde ıncır kurunu duydum