• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde negatif çıktı kızlar 😔artık.biran önce hastalanmm.gerek adetim geçti ama bende tık.yok.

20200217_124918.webp

Üstteki dün.
Alttaki bugün.
Dünkü de kuruma çizgisi olmuş sonradan pembe olarak belirginleşmemiş. Bugün 10.gün yarın kan vericem. Bekleyemem daha fazla. :rolleyes: Dasmeer Dasmeer Optimussprime Optimussprime

Kizlar ben bu ay 1 hafta sabah aksam sogan suyu icmistim ve sanirim.rahmimi temizliyor ben boyle aci duymadim :/

bnmde ayni gzum hm bnm iki tane ikiside dogal yollarla ama artik dogal istemiyom hersey doktor kontrolunde olsun bn cocuk istegimin 2. Ayi bu ay bklm nolcak 5 yillik evliyim 3.5 4 sene kendimiz istemedik korunmayi biraktigiz ay hamile kaldim dustu arasindan 4 bucuk 5 ay gecti tekrar hamile kaldim ve oda dustu 2.5 aylikken sonra en az 1 yil istemiyorum dedim 1 yil oldu bklm nelee olcak
Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bebek nasip etsin inşallah

Dr bana ne kadar kullanmam gerektiğini söylemedi bu ikinci kullanışım 14 Şubat oldum iğnemi Eğer bu ayda olmazsa ki inşallah olur.Aşılama yaptırmak istiyorum.Süreç uzadıkça stres oluyorum bende
Eki Görüntüle 2592067
Üstteki dün.
Alttaki bugün.
Dünkü de kuruma çizgisi olmuş sonradan pembe olarak belirginleşmemiş. Bugün 10.gün yarın kan vericem. Bekleyemem daha fazla. :rolleyes: Dasmeer Dasmeer Optimussprime Optimussprime
Canım benim 12.gün bile silikti. Acele etme bence 14.günü bekle.

Canım benim 12.gün bile silikti. Acele etme bence 14.günü bekle.
Senin etkisi geçmemiş olabilir ama benim etkisi tamammen geçti 8. Gün. Tekrar belirginleşirse cizgi bu müjde demek. Kan için 14.günü beklememe zaten gerek yok gecen ay 11.gün 0.0dı daha rahat beklemiştim regli.

Back
X