• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben bu ay 1 hafta sabah aksam sogan suyu icmistim ve sanirim.rahmimi temizliyor ben boyle aci duymadim :/
Çok iyi geliyor soğan kürü ama dikkat et hamiş olursan düşüğe neden oluyor :KK43: ben de incir kürüne mi başlasam eğer bu ay olmazsa diye düşünüyordum eşime de keçiboynuzu kaynatıp içireyim:halay:

Çok iyi geliyor soğan kürü ama dikkat et hamiş olursan düşüğe neden oluyor :KK43: ben de incir kürüne mi başlasam eğer bu ay olmazsa diye düşünüyordum eşime de keçiboynuzu kaynatıp içireyim:halay:
Ben yazın yapmıştım kist için soğan kürünü 3 tane kist vardı 2 si gitti bir tanesi hala duruyor

Ovulasyon testlerinden almak istiyorum aslında ama daha çok stres yapıyor bende sanki yumurtlama günümü bilmem :KK14: ne yapsam bilemedim heralde oluruna bırakacağım

Çok geçmiş olsun inşallah doğru tanıdır çünkü ben artık güvenmiyorum doktorlara sanırım😒
Ben daha önce bu doktoruma kist aldırdım birde doğum yaptım canm güvenilir izmirin sayılı en iyi doktorlarından. Kolay kolay operasyon istemez.

Kızlar Allaha emanet olun inşallah güzel. Haberler alinnn 😊 önce sağlık bunu asla unutmayın lütfen bana duanızda yer açın 🤲 ameliyatım güzel geçsin diye dua etmeyi unutmayın lütfen 😊 Ben cuma günü tarih Alicam büyük ihtimal gene de adet siz şekildedir bakalım dedi.

Kızlar Allaha emanet olun inşallah güzel. Haberler alinnn 😊 önce sağlık bunu asla unutmayın lütfen bana duanızda yer açın 🤲 ameliyatım güzel geçsin diye dua etmeyi unutmayın lütfen 😊 Ben cuma günü tarih Alicam büyük ihtimal gene de adet siz şekildedir bakalım dedi.
Allah şifa versin canım. 🤲🏻🤲🏻

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah..Ameliyatın çok güzel geçer kurtulursun.Allah a emanet ol. Sonrasında durumunu bildir.

T Tupbebekk Öyle bir şey yaptırma ebe ne bilcek de ne görcek de napıcak. 🤦🏻‍♀️
Kaynanayla kavga etmekten yoruldum gideyim de sussun istiyorum artık. Doktor bilmezmiş ebe bilirmiş çevrede de çok ebeye gidince aylar yıllar sonra hamile kaldım diyenler. Herkes ebe ebe diye peşimde koşuyor 🤷🏻‍♀️

Back
X