• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Hadiya bugün bana doktorda aynısını dedi sen kendini 5000 bine ayarla inşallah olmazda dedi iğneler mi çok pahalı canım
İlk aldığım ilaçlar normal Bi tedavi için yeterliydi 3000 tutuyordu. Ucuz diyemem tabi ama onun da piyasası öyle demek ki 🤷🏻‍♀️ne zaman doktor dedi 4 gün daha uzatalım orda her şeyin rengi değişti 😂😂😂 daha çok yumurta toplamak isteyince 🙈 neyse vardır Bi bildiği, Allah kucağımızı boş bırakmasın da varsın olsun diyorum ödenir yapacak bi şey yok... 🙏🏻

Merhaba kızlar ben de tedavime başladım Adana Acıbademde işlemler olacak 😍adetin 2. Günü kontrolum oldu hemen o gün merional 225 mg iğnelere başladık ama beni çok sarstı iğne felaket baş ağrısı ve sersemlik yaptı 🤷🏼‍♀️Hayırlısı olsun inşallah hepmizin bebişleri çok çok olur😁🐥❣️
Canım adanada kime gidiyorsun

Kızlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum ilk denememiz Çarşamba yumurtalarım toplandı 19 adet☺️ ilk gün 16 tanesi dollendi bugün 3. Gün hepsi gelişmeye devam ediyor sıkıntı yokmuş😁 Şubat ayında transfer olcam inşallah olur😍
Canım dondurulmuş mu olacsksın

Ben bahçeci umut tüp bebek merkezine ebru hanıma gidiyorum yumurta toplama işlemim oldu transfer için bekliyorum şuan siz hangi doktora gidiyorsunuz
Bende görüştüm doktoru sevdim. Ama fiyat yüksek geldi. Sen işleme başlamış biri olarak doktor ve klinikle ilgili düşüncelerin nedir

Herkese merhaba 2. Tüp bebek denememizdeyiz
Donmuşumuz yok malesef. Gonal f 300 vuruluyorum , menodur 75 ve başka bir iğne daha vuruluyorum. Uzun protokol gidiyoruz. 15 gün önce lucrin ile başladık. Yumurtalar bir öncekinde kafalarına göre düzensiz büyümüşlerdi. O yüzden yedeksiz kalmıştık. Yedekte yumurta istiyoruz çünkü. Sebepsiz infertilite. Tüm testler normal ama geçirilmiş apendisit ve karın içi apse öyküm var.
Cuma kontrolüm var. Balık yağı ve quenzim de kullanıyorum. Yumurta kalitesini artırsın diye. Durumlar böyle şimdilik. Cuma sabah kontrolüm var. 7 gün kullanımla kaç yumurta oluşuyor göreceğiz☺️😇
İnşallah güzel haberlerin olur canım. Nerde yapıyorsun fiyat nedir acaba
Canım dondurulmuş mu olacsksın
Hayırla gelsin güzel haberlerin canım. İşlemi nerde kaça yaptırıyorsun

kızlar merhaba bende 29 ocak cuma günü göüşmeye gidiyorum inşallah güzel geçer şimdiden cok stres yptım ben istanbul bahçeçi umut tüp merkezine gdiyorum gidenler vr mı hang doktora gidiyosunuz nasıl oluyor ay okadar cok merak edyorum ki.
Canım ben ebru hanımla görüştüm hersey çok güzel ama birazcık fiyat yüksek oldu okadar. Sen hangi doktora gidiyorsun

İnşallah güzel haberlerin olur canım. Nerde yapıyorsun fiyat nedir acaba

Hayırla gelsin güzel haberlerin canım. İşlemi nerde kaça yaptırıyorsun
İnşallah canım ben hataydayım palmiye tüp bebekte yaptırıyorum toplam 17 bini buldu ilaçlar dondurma vs

Ameliyathane de oluyor gayet steril ve önlemler de alınıyor. İşlem başlamadan uyutuluyorsun uyanınca çok hafif regl ağrısı gibi bir ağrım oldu parol serum taktılar geçti. Korkmanıza gerek yok ☺️ ins dizinde kolay olu

İnşallah canım ben hataydayım palmiye tüp bebekte yaptırıyorum toplam 17 bini buldu ilaçlar dondurma vs
İnşaAllah emeklerimiz güzel mucize ile karşılık bulsun

Back
X