- Konu Sahibi aysegul21072008
Bu arada kizlar bisey solicem topigi okurken farkettim. Ben de klomen kullanip catlatma ignesi olmustum. Catlatma ignesini olduktan sonra adete kadar butun hamilelik belirtilerini fazlasiyla yasamistim. Testte de ikinci cizgim silik cikmisti.tabi adet oluncaki husranimi anlatamam. Ikinci cizginin cikmasi igneden yani artan hormon seviyesinden kaynaklaniyor. Bir de klomen vucutta cok fazla siskinlik yapiyor.uc ay kullanip ara vermek gerekiyor. O da hormon ilaci oldugu icin herkes bana hamile misin diyodu. Insan hamile kalinca yuzunde bir takim degidiklikler olyormus hormon duzeyine bagli olarak. Yani sekerlerim, en dogrusu kan testi. Benim bat 1 mart. Ve o gun dogum gunum. Simdi de boyle umuyorum.kocama sevgililer gununde bebek hediye ederim diye hayal etmistim. Sirada dogum gunum var insallah 1 martin anlami daha guzel olur benim icin.
ayyyyyyyyyyy canım bu mj banaydı galiba yarın yapacan tek çizgi çıkarsa a pazartesi test yaptıracam çift çıkarsa hemen domktora gidip test yaptıracam canım beklemek bana göre değil valla olsun bitsin artık uycunda ölüm yokka öylede olsa böylede olsa üzülecem belki ama beklemek ne sevinebiliyorum ne ağlayabiliyorum karma karışık bir haldeyim.inşallah sanada dünyanın en güzel hediyesi gelir canım