şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

hady bakalım cnmm bi güzel haberde senden alırız inşallah:) sennde halayını çekerz inşallah burda:)) ben çörek otu kürüne başladım yeni bat a daha var ayın sonunda 27 si işte bakalım hayrlısı... buğün bende çok gremedm ama göz attım yeni hamişş haberleri yok.... yarın öbür gün gelir inşallahh:)) sen test yapmıcakmısın şimdi??:18:

Bende adet olursam hem incir hem corekotu birlikte basliyim diyorum ama ins. olmam. Yarin benimde halayimi birlikte cekeriz ama derler ya kadinlar hisseder ben iste hissedemiyorum, bu yuzden korkuyorum test yapmaya negatifi gormeye .. Bakalim yarin aksama kadar adet olmazsam kesin yaparim ..

2 3 gündür girememiştim ne kadar ilerlemiş sayfalar takip edemedimHamiş sayılarımız artmış birinci sayfadan ancak onu öğrenebildim...Tebrik ederimm kızlarrrr darısı bizim başımıza.Benimde reglimin bitimi artık.İnterennet ovulasyon testi aldım.Yarına elime geçer heralde birde öyle deneyelim bakalım ne olacak

Canim en iyisini yapmissin bu ay eczaneden aldim 5 tane zaten hepsi negatif cikti bende bu ay netten alicam bol bol hergun yapar bari orda pozitifi gorunce seviniriz azcik

yarın akşam burda olucam tatlım:))) inşşşşallllahhhhh hamilesindir canmm yaa... gelmesin gitsin kırmızılaarrrr stresss yapmamaya çalış... sölemesi kolay biliyorum:) ne kadar kür varsa yaparz bizde:) ama inş. sana gerek kalmaz yarın halaya davet edersn biziii.......

Bugunnn bati olann hanimlar nerdeee? neler var neler yok? benimde bu gun bat gunuydu ama gelen giden yok, hic bir belirtde yok, belim gogsum hiccc agrimiyor, sadece sol tarafim agriyor her zamanki gibi..mide bulanmasi falan niccc yok...adet gunu bugun olamlar sess verin yaa bana nasilsinizz?

Canim en iyisini yapmissin bu ay eczaneden aldim 5 tane zaten hepsi negatif cikti bende bu ay netten alicam bol bol hergun yapar bari orda pozitifi gorunce seviniriz azcik

Bende pek bi ucuza aldım gittigi...yor. dan .ben 9 şubatta regl oldum.Bugun bitiyo gibi artık.Yarında test elime geçer heralde paylaşırız senle nasıl yaptık neler çıktı diyeSen ne zaman regl oldun??Benimkinin içinde baya varya 20 tane yanlış hatırlamıyosam bol bol yaparım artık.Chemist le elifnil şaşırttı beni.Çok sevindim onlar adına.Chemist hatta yanlış hatırlamıyosam ovu testi almıştı gelecek ay için.

Amiiiinnnnnnnn Ins. Allahin izniyle cekeriz halaylarimizi sirayla...

cnm bnde almak istiyorum tavsiye ettiğin bi site varsa linki yollarmısın???

Kiss ne duruyorsun ypsana bir test bizde cekelim halayini ...

Yaaa kızlar yine bişey sormam lazım 3-4 ay önce gitmiştim ya dr. bahsetmiştim hatırlarsanız o zaman bana folik asid vermişti folbiol 5 mg ama bittikten sonra daha kullanmadım ama çalışmalara devam dr. a daha gitmedim bu zamanlar içmem gerekiyormu ? Saoğlun hatunlar online dr. gibisiniz hepiniz

Kullan tabi hayatim destek hamis kalmana vitaminler.. Napican canim herkesin derdi bir olunca duyduklarimizi tecrubelerimizi anlatiyoruz oyle.. :))))

Son düzenleme:

cnmm hamilelik düşündüğün sürece her gün kullanmanda fayda var... bazı gebeliklerde belirti olmadığı için gebelik sırasnda bi sakatlık yaşanmaması açısndan çok önemliymişşş

kizlar midem bulaniyor belim cok agriyor, karnim agriyor heran adet olcakmissim gibi bat 17 subat
benim regl belirtileri bunlar

selam kızlar ben hamilyim galiba yaaaa
dün akşam durup dururken canım kek çekti, normalde üşenirim bir dünya düşünürüm yapsammı yapmasammı, bir baktım kekin yarısına gelmişim hiç farkında değilim nasıl bir istek nasıl bir hız

Kullan tabi hayatim destek hamis kalmana vitaminler.. Napican canim herkesin derdi bir olunca duyduklarimizi tecrubelerimizi anlatiyoruz oyle.. :))))

Aynen öle ama süper bir ortam burası bende değin gibi düşündüm de eşim dedi ya bi sene kalmassan ürekli içersen zararı olmasın diye dr. onu sormak ozaman aklıma da gelmedi sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…