- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #8.021
Merhaba canim, bakalim bat yarin ama sanki gelecekler son 5 gundur kahverengi lekelenmem var gecmedi daha adet sancim fln yok ama bilmiyorum ins. olmustur bu ay diyelim. Cokta umutlanmak istemiyorum sonra kabullenmesi daha zor oluyor.. Ben kendimi adet olcakmisim gibi hazirliyorum yarin olmazsa supriz olsun mutluluktan ins uciyim havalara..
Sabahtan girdim biraz oglumun iyiye gittigini haber veriyim diye ama kalamadim isler cok yogun bgn .. Senden ne var ne yok, varmi bgn hamis haberimiz?
hady bakalım cnmm bi güzel haberde senden alırız inşallah:) sennde halayını çekerz inşallah burda:)) ben çörek otu kürüne başladım yeni bat a daha var ayın sonunda 27 si işte bakalım hayrlısı... buğün bende çok gremedm ama göz attım yeni hamişş haberleri yok.... yarın öbür gün gelir inşallahh:)) sen test yapmıcakmısın şimdi??:18:
2 3 gündür girememiştim ne kadar ilerlemiş sayfalar takip edemedimHamiş sayılarımız artmış birinci sayfadan ancak onu öğrenebildim...Tebrik ederimm kızlarrrr darısı bizim başımıza.Benimde reglimin bitimi artık.İnterennet ovulasyon testi aldım.Yarına elime geçer heralde birde öyle deneyelim bakalım ne olacak
Bende adet olursam hem incir hem corekotu birlikte basliyim diyorum ama ins. olmam. Yarin benimde halayimi birlikte cekeriz ama derler ya kadinlar hisseder ben iste hissedemiyorum, bu yuzden korkuyorum test yapmaya negatifi gormeye .. Bakalim yarin aksama kadar adet olmazsam kesin yaparim ..
Canim en iyisini yapmissin bu ay eczaneden aldim 5 tane zaten hepsi negatif cikti bende bu ay netten alicam bol bol hergun yapar bari orda pozitifi gorunce seviniriz azcik
yarın akşam burda olucam tatlım:))) inşşşşallllahhhhh hamilesindir canmm yaa... gelmesin gitsin kırmızılaarrrrstresss yapmamaya çalış... sölemesi kolay biliyorum:) ne kadar kür varsa yaparz bizde:) ama inş. sana gerek kalmaz yarın halaya davet edersn biziii.......
cnm bnde almak istiyorum tavsiye ettiğin bi site varsa linki yollarmısın???2 3 gündür girememiştim ne kadar ilerlemiş sayfalar takip edemedimHamiş sayılarımız artmış birinci sayfadan ancak onu öğrenebildim...Tebrik ederimm kızlarrrr darısı bizim başımıza.Benimde reglimin bitimi artık.İnterennet ovulasyon testi aldım.Yarına elime geçer heralde birde öyle deneyelim bakalım ne olacak
Bugunnn bati olann hanimlar nerdeee? neler var neler yok? benimde bu gun bat gunuydu ama gelen giden yok, hic bir belirtde yok, belim gogsum hiccc agrimiyor, sadece sol tarafim agriyor her zamanki gibi..mide bulanmasi falan niccc yok...adet gunu bugun olamlar sess verin yaa bana nasilsinizz?
Yaaa kızlar yine bişey sormam lazım 3-4 ay önce gitmiştim ya dr. bahsetmiştim hatırlarsanız o zaman bana folik asid vermişti folbiol 5 mg ama bittikten sonra daha kullanmadım ama çalışmalara devam dr. a daha gitmedim bu zamanlar içmem gerekiyormu ? Saoğlun hatunlar online dr. gibisiniz hepiniz
Yaaa kızlar yine bişey sormam lazım 3-4 ay önce gitmiştim ya dr. bahsetmiştim hatırlarsanız o zaman bana folik asid vermişti folbiol 5 mg ama bittikten sonra daha kullanmadım ama çalışmalara devam dr. a daha gitmedim bu zamanlar içmem gerekiyormu ? Saoğlun hatunlar online dr. gibisiniz hepiniz
Kiss ne duruyorsun ypsana bir test bizde cekelim halayini ...
Kullan tabi hayatim destek hamis kalmana vitaminler.. Napican canim herkesin derdi bir olunca duyduklarimizi tecrubelerimizi anlatiyoruz oyle.. :))))
slm kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?