şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ben su anda bal tarçın çörek otu kullanıyorum ama ilk ayım bilemiyorum işe yarıcak mı:)

arı sütü ve polende sansı arttırıyo dediler bnde ona baslamayı düşünüyorum..bal,tarcın e cörek otu miktarları nekdr bide yalnız sen mi yiyosun eşinde yiyor mu?

aramızda 1 ay kadar oynuyomuş kıızzz :) bizde beyimle 5 yıldır beraberdik sonra evlenelim artık böle olmuyo dedik :) şimdi bir yastıkta kocuyoz

hehehehehehe aynennnnnn artık bizde başımıza tak ettı evlendıkkk yokşa işin şonu kotuye gıdıodu o kadar şene bırlıkte oluncaaa şimdi mutlu meşut kocuyoz ama bebişimiz gelmedı aşkımız meyveşiz dalşız budakşız sap gibi bişey olduuu geeelll bebişşşş gel

arı sütü ve polende sansı arttırıyo dediler bnde ona baslamayı düşünüyorum..bal,tarcın e cörek otu miktarları nekdr bide yalnız sen mi yiyosun eşinde yiyor mu?

MERHABA BAŞKA BİR TOPİKTEN ALMIŞTIM YAZAYIM 30 gr. çekilmiş çörek otu
10 yemek kaşığı bal
10 çay kaşığı tarçın
adetin 2. günü başlıyoruz sabah aç karnına gece yatmadan önce bol şans :)

yalnız ben yiyorum eşimde sorun yok çünkü. ben şöyle yaptım. 30 gr çörek otunu havanda ezdim. 10 yemek kaşıgı bal ve 10 çay kaşığı taçını karıstırdım kavanoza doldurdum. sabah akşam bir tatlı kaşıgı aç karnına yiyorum. hakkaten yedigim günden beri de kasıklarımda agrı hissediyorum. inşallah işime yarar

gelir inşallah o da .. :) zamanını bekliyodur

10 yemek kaşığımı ben göz kararı bir kaseye bal koyuyorum 1 tatlı kaşığı çörek otu bir çay kaşıgıda tarçın atıyorum adetin 2 günü başlayıp yumurtlama gününe kadar devam ediyorum

10 çay kaşığı tarçın çok değil mi yaw ben 1 çay kaşığı anca koymuşumdur..tarçın çok keskin birşey çünkü..bilmiyorum bence siz yiyebileceğiniz miktarda ekleyin derim ben..

kızlar _marie_ kaçar :) malum koca yemek bekler :) bu akşam çalışma yapacaklara kolay gelsin ve bol şans diyorum haha :) yarın görüsürüz:)

başka bir topikten not etmiştim daha hiç denemedim lazım olur belki bir dahakı ay. çok oluyorsa daha az koyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…