- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.221
ben su anda bal tarçın çörek otu kullanıyorum ama ilk ayım bilemiyorum işe yarıcak mı:)kızlar alternatif tıptan bişiyler deneyenler oldu mu hiç aranızda yada yakınlarınızda olumlu sonuçlar alan ?
ben su anda bal tarçın çörek otu kullanıyorum ama ilk ayım bilemiyorum işe yarıcak mı:)
9 ay 2 gün7 yıldır beraberız ama
ben su anda bal tarçın çörek otu kullanıyorum ama ilk ayım bilemiyorum işe yarıcak mı:)
amiiin elsinore:)yarar yarar çörek otunun deva bulamayacağı şey yoktur derler..ben denemiştim yaramıştı..afiyet olsun yarasın :)
aramızda 1 ay kadar oynuyomuş kıızzz :) bizde beyimle 5 yıldır beraberdik sonra evlenelim artık böle olmuyo dedik :) şimdi bir yastıkta kocuyoz
arı sütü ve polende sansı arttırıyo dediler bnde ona baslamayı düşünüyorum..bal,tarcın e cörek otu miktarları nekdr bide yalnız sen mi yiyosun eşinde yiyor mu?
yalnız ben yiyorum eşimde sorun yok çünkü. ben şöyle yaptım. 30 gr çörek otunu havanda ezdim. 10 yemek kaşıgı bal ve 10 çay kaşığı taçını karıstırdım kavanoza doldurdum. sabah akşam bir tatlı kaşıgı aç karnına yiyorum. hakkaten yedigim günden beri de kasıklarımda agrı hissediyorum. inşallah işime yarararı sütü ve polende sansı arttırıyo dediler bnde ona baslamayı düşünüyorum..bal,tarcın e cörek otu miktarları nekdr bide yalnız sen mi yiyosun eşinde yiyor mu?
hehehehehehe aynennnnnn artık bizde başımıza tak ettı evlendıkkkyokşa işin şonu kotuye gıdıodu o kadar şene bırlıkte oluncaaa şimdi mutlu meşut kocuyoz ama bebişimiz gelmedı aşkımız meyveşiz dalşız budakşız sap gibi bişey olduuu geeelll bebişşşş gel
MERHABA BAŞKA BİR TOPİKTEN ALMIŞTIM YAZAYIM 30 gr. çekilmiş çörek otu
10 yemek kaşığı bal
10 çay kaşığı tarçın
adetin 2. günü başlıyoruz sabah aç karnına gece yatmadan önce bol şans :)
MERHABA BAŞKA BİR TOPİKTEN ALMIŞTIM YAZAYIM 30 gr. çekilmiş çörek otu
10 yemek kaşığı bal
10 çay kaşığı tarçın
adetin 2. günü başlıyoruz sabah aç karnına gece yatmadan önce bol şans :)
kızlar _marie_ kaçar :) malum koca yemek bekler :) bu akşam çalışma yapacaklara kolay gelsin ve bol şans diyorum haha :) yarın görüsürüz:)
kızlar _marie_ kaçar :) malum koca yemek bekler :) bu akşam çalışma yapacaklara kolay gelsin ve bol şans diyorum haha :) yarın görüsürüz:)
8 gün yok çalışmaiyi akşamlar
10 yemek kaşığımı ben göz kararı bir kaseye bal koyuyorum 1 tatlı kaşığı çörek otu bir çay kaşıgıda tarçın atıyorum adetin 2 günü başlayıp yumurtlama gününe kadar devam ediyorum
yok kız çalışmadan deyil yine bir bekleme süreci oluştuya sil baştan yeniden ona canım sıkılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?