şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

misafir geçen cuma gelecekti ama işleri çıkmış..benimki de bu cuma gelin demiş. ben de gelmeden önce aratıp akşam 8 gibi bekliyoruz dedirtcem kocama...bari yapalım da öyle gelsinler:)))))

valla bekleyeceksiniz şekerler yapacak birşey yok..bak ben biliyorum sen kendini zor tutuyosun şimdi test falan almak yok..tabi benden gizli almadıysan :))) ben o kadar tedavi gördüğüm halde hangi gün dedilerse o günlerde yapmıştım testleri..ne sabırlı insanmışım ben ya tebrik ederim kendimi :))

yokk bende daha almadım erkenden alıpda kendimi kahretmek istemiyorum :) e hadi bende tebrik edeyim seni sabrında ötürü :)

misafir geçen cuma gelecekti ama işleri çıkmış..benimki de bu cuma gelin demiş. ben de gelmeden önce aratıp akşam 8 gibi bekliyoruz dedirtcem kocama...bari yapalım da öyle gelsinler:)))))

kız hadi üstüne kapı çalarsa ne olacak anaaa allahımya düştügümüz durumlara bak

ama yani içime doğuyo biliyomusunuz sanki bu ay böyle bu topikten birsürü güzel haber çıkacak. nesrinde de var gibi sanki öle hissediyorum... :31:

Son düzenleme:

en iyisi 24ünde bi ödevinizi yapın 25inde de misafirler gittikten sonra yaparsınız :) hiiç riske atmayın belki çat kapı gelirler dediğiniz saatten önce :)

bak yaaa aklıma soktun şimdi hiç yapamıcam:)))) eşim erken geliyo 17.30 da o arada yapıveririz:))))))

Son düzenleme:
aksine bende hiç heycan yok ayyy pazar test yapacamya ona bile sanki üşeniyorum heycan gelmiyor

sende her ay heyecan duy duy bu ay duyma yani olacak şeymi.. istediğiniz şey onu beklemediğiniz düşünmediğiniz nada gerçekleşir diyolar onu mu uyguluyon yoksa kız:)

yok kız vallaha uygulamıyorum ama içimden gelmiyor nedense herzaman çatlayan ben belirti arayan ben şimdi bişey yok amannn geçende aynı oldu yine aynı belirtiler diyorum hep

ikinize de az kalmış..hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz...benim de 24-25 gibi yumurtlama tarihim. ama eşim sağolsun 25 ine misafir davet etmiş:)))

aaaaaahh misafir deme banaa nfret ediyorum artık misafirden...arkadaş yaşıt falan olsa uygun dille ifade ederim ama hep aile büyükleri, kayınvalide, büyük halalar, dayılar onlara bişey denmiyo ki. kuzu kuzu hizmet ediyoruz sadece.eşimde bende bıktık:47:

kızlar şimdi bir kısır olacak yanındada turşu ohhh ne güzel olurdu

ayy ben kısırı pek sevmem ama patates salatası yokmu patates salatası beni bitiriyo.. turşu desen zaten bu sene turşu dayanmadı bana :)

ay nasıl istedim şimdi sabahta pırasa istemişti canım :)

bende gelirim nesrinle 1 hafta kadarcık.. oturduğumuz yerden hizmet görürüz biraz ohhh... :32:

Back
X