şubat hamişleri

bir okulöncesi öğretmeni olarak erenden uzak dur derim canım,okadar çok eren olduki çevremde,hepsi birbirinden yaramaz.beni öğretmenlikten soğuttular bi büyüğüm demişti ki eren ismi ağırdır,çocuklar taşıyamaz tabi inanana bu...canım bu yazdığım yorum kendimiz sakın bana kızma yazdım diye,eşimde eren dedi olmaz dedim.hayırlısı inşallah.

bu arada nisa ismine bayılırım ama kuzenimde var o nedenle koyamıyorum

teşekkür ederim arkadaşlar artık 7haftalık olduk:) aşırı baş dönmesi var bendede mide bulantısı sabahları oluyor yeterki çıkarmıyım diye yemiyorum yanlış bi davranış ama doktora söylediğimde hepsi normal belirtiler anormal olan birşey yok dedi..
yalnız benim sorunum bu forum sayfasını nasıl takip edeceğimi bilemiyorum çok karışık geliyor yazdığım yeri bulamıyorum(

slm arkadaşlar,dün bebişimin minik kesesinigördük,dr.küçük dedi sonrada ben geç döllenme olduğunu düşünüyorum deincede olabilir dedi takrar betahcg istedi,ilk 250 idi 2 gün sonra 750 oldu,2 gün sonra 1850,4 gün sonrada 6850 civarlarında oldu dr.7200 falan hesaplıyordu ama benim başdan bi 3 kat,bi 2,5 kat artmışdı,normalmi sizce değerlerim dr.un keseme küçük demesi,elimde değil korkuyorumm yine aynı şeyleri yaşıcam dieeRabbim kimseye yaşatmasın herkesede banada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.inş.

Bu mesajların altındaki o gebelik takvimi şekillerini nasıl yapıyorsunuz . Acemilere yardım edebilir misiniz arkadaşlarım ( hamilelik işte canım çekti ben de yapmak istiyorum )

Bence bu kadar ayrıntılı düşünme doktor bi sıkıntı olsa söyler zaten. Şu zamanın tadını çıkarmaya bak. Biz anne olacağız ne büyük bi şans... Sadece dua et ve kendine iyi bak bebeğine de böyle sıkıntılarla stres yaptırma derim ben
( Benim de ilk hamileliğim ; çevremden duyduğum tek öğüt hiç bir şeyi stres yapma oldu. o yüzden mutluluğunun tadını çıkar )

arrkadaşlar merhaba... ben de şubat hamişiyim yeni öğrendim. hamileilik belirtileri topiğinde yazardım hep ama şimdi sizin tecrübelerinize çok ihtiyacım var... şubatın 20 sinde falan hamile kalmış olmalıyım çünkü ovulasyon tarihim öyleydi. herneyse dün adet olmam gerekiyordu olmadım eczaneden test aldım 2.çizgi silik çıktı çok sevindim. bugün kan testi yaptırdım sonucu yarın alıcam. eczanede satılan testlerden bugün gene yaptım 2. çizgi silik çıktı yine... ya arkadaşlar dün adet olmam gerekiyodu yani adetim geçeli 1 gün oldu sadece ve bugün kahverengi lekeler geldi toplasan 5-6 damla falan ve aşırı derecede belim ağrıyor ayakta duramıyorum. demir değerim düşük çıktı. arkadaşım dediki hamileliğin başında düşük olabilir dedi bazen bebek tutarmış ama sonra gidermiş b-hcg hormonu hergün 2 katına çıkarmış ama bu durumlarda sabit kalırmış yada az artarmış vücut kendini hamileleliğe alıştırıyomuş bunda kötü bişey yokmuş. ama moralim çok bozuldu idrar testinde bugünde silik çıkınca böyle söyledi iyide adetim geçeli 1 gün oldu sadece silik çıkması normal değilmi 2 gündür. azıcık yürümekten bile yoruluyorum ayakta duramıyorum çok ağrım var... offf korkuyorum yaa ( siz tecrübelisiniz bana yardım edin lütfen... kahverengi lekelenme normal mi? sizde de benimkine benzer şeyler oldu mu?

Slm ardasinin dedigikleri yanlis degil fakat herkeste boyle olacak diye bisey yok tabi zaten kanda. baktirmissin eger deger dusukse 2~3. gun sonra tekrar baktir kesin emin olursun canim

kızlar 5+4 ile bugun adete uyumlu keseyi görduk karından usg ile haftaya cuma kalp atışı için çağırdı ay inşalla devamıda yolunda gider

herkese merhaba,

bende şubat ayında hamile kaldım

bu topiğe ilk kez yazıyorum çok heyecanlıyım,adetim 2 gün gecikmişti test yaptım slik çizgi çıktı sonra aynı gün kan da beta hcg değerim 121 çıktı yani hamileyim

karından usg ye baktı kese görünmedi

ama 2 gün sonra doktor tekrar test yapıcaz değerinin 2 katına çıkması lazım dedi.adet gecikmesi 2 gün olmasına rağmen bu değer 121 iyimidir sizce ?

bu şekilde olan varmı ?
bugün tekrar testim yapılacak

evet canım iyi fakat doktorlar ikinci sonucu görmeden hamilesin demiyorlar ve kesin olarak hamile olduğunu kalp atışında söylüyorlar bana dün doktorum öyle dedi kesin hamilesiniz hayırlı olsun die

Slm kizlar bende 4+6 gunluk hamileyim doktora gidicem ama hangi gun kesin olarak ultrasonda gorulur

kızlar adetim 1 gün geçtikten sonra testte b-hcg değerim 68 çıktı normal mi sizce?

merhaba kızlar,

bende hamileyim ama ne kadarlık bilmiyorum. yarın kan testi yaptırcam. adetim 8 gün gecikince idrar testi yaptım. hamile olduğumu düşünmediğim için üşüttüğümü sanmıştım.

topikteki herkese sağlık diliyorum.

canım benim çok teşk.ederim,daha önce olumsuzlukları yaşayınca tabiki insnaın elinde olmuyor işde,ama yinede dikkat ediyorum stres yapmamaya,dr, değişdiricem zaten ,okadar olumsuz bir kadın görmedim ben,o yüzden dr.çok önemli bence,sanada sağlıklı güzel hamilelikler dilerim canım..

evet canım iyi fakat doktorlar ikinci sonucu görmeden hamilesin demiyorlar ve kesin olarak hamile olduğunu kalp atışında söylüyorlar bana dün doktorum öyle dedi kesin hamilesiniz hayırlı olsun die
çok teşekkürler canım sonucumu şimdi aldım değerim yükselmiş şimdi bebeğimi ne zaman görücem onu merak ediyorum inşallah burada bol bol yazışırız artık

çok teşekkürler canım sonucumu şimdi aldım değerim yükselmiş şimdi bebeğimi ne zaman görücem onu merak ediyorum inşallah burada bol bol yazışırız artık

inşallah canım canım adetin 10 gün gecikmesi gerekirmiş yada bhcgnin 1500 üstü olması gerekirmiş keseyi görmek için ben keseden 15 gün sonra gördüm bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…