merhaba güzel anneler
bende subat hamişiyim 5 haftalık hamileyim
folik asit alıyorum günde 3 kere
mide bulantım sadece yemek yedikten sonra oluyor
ama acaip uyku hali var aksam 10:30da sızıyorum sabah zor kalkıyorum 3 yasında kızım olmasa gene kalkamıcam heralde :):)
canım sürekli ekşi ve acı tuzlu şeyler istiyor çikolata manyagıydım ama şimdi görmek bile isteiyorum
ayy güzel geçsin hamilelğimiz ve saglıkla alalım bebişlei kucagımıza
selam kızlarrr benimde bu cuma yani 4 gün sonra kontrole gidicem... meleğimi görmek için can atıyorum...
canim her bebegin boyu, kilosu ve gelisimi birbirinden farkli olur yani kimseyle kiyaslamamaliyiz hamileligimizi bu yuzden böyle seylere kafani takma canim zaten anormal bisey olsa doktorlar söyluyorlar yani canini sIkmaselam kızlar, benim miğde bulantılarım azaldı artık ne istersem yiyorum, hiç sorunum yok.. cuma günü dr daydım işte 4 gün oldu, bebeğimiz gördüm ama hiç hareket ederken görmedim onu, bu beni biraz endişelendirdi.. dr um da olumsuz bişey demedi ama, onu elini ayağını oynatırken görücem sanmıştım.. şu an tam 11+1 haftalığım... Allah hepimizin bebeklerini korusun.. sağlık versin.. büyütmeyi nasip etsin inşallah..
bu arada kızlar sizce oynamamsı nomal mi? boyuda 36.36 mm çıktı boyu normal mi acaba?
Allahım sürekli içimde bir endişe.. miğdem neden bulanmadı? yoksa göğüslerim artık esikisi kadar acımıyor mu? az önce bir sancı girdi rahmime neden acaba? kabız olmam gerekirken neden ben hiç olmadım acaba? bebeğim iyi mi? kritik zaman ne zaman geçice? neden bu kontrollerin arası bukadar uzun? 2 li testim iyi mi? dr neden çok konuşmadı? bişey mi ima etti? ben üzülmeyim die bana bişey demedi mi? hersey yolunda mı? SORULAR.. hiç bitmeyen sorular...
ultrasona göre bugün 11. haftaya giriyo aslında ama çizelge 1 hafta önde gidiyo
Test sonucu çift çizgi hamileyim
benimde 5 mayısta 2li testim olucak sanırım ozaman cinsiyetinide öğreniriz.. benim biraz kilom var malesef( hatta dr um en son kontrolde 2 kilo daha zayıf olsaydın cinsiyeti şimdi sana söyleyebilrdim dedi :)))) demekki kilonun da cinsiyeti görmeyle alakası var
ben en son kontrolumde 10+4 haftalıkdım ve bebeğimi hiç hareket ederken görmedim.. siz hangi haftalarda ultrasonda bebeğinizin hareket ettiğini gördünüz ?
:)) ben normalde tatlıyı cok severdim ama artık tatlıyla hiç aram yok.. canım hep acılı ekşili şeyler istiyor.. bir ara sürekli lahmacuna aş eriyordum :)) böyle bol limonlu falan.. ımmm.. şimdi de canım çekti.. ama ilk kez karpuza aş erdim sonra kavuna sonra çiğ köfte(etsiz) şimdide sık sık lahmacun.. sen peki neye aş eriyorsun?
bu arad ben cok taktım kafama şimdi neden hiç hareket etmedi benim miniğim acaba( öylece duruyordu.. hiç kıpırdamadan.. bu akşam iş çıkışında acile gidip bir baktırsam mı acaba içim rahat eder..
seninle aynı zamanda bebeğimiz olacak:) benim ilk bebeğim senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?