şubat hamişleri

selam nasıl geçiyor hamileliğiniz şimdi cinsiyeti belli oldumuu bende de tam tersi de tatlı pek sevmezdim şimdi tatlı yiyorum bol boll

Selam kizlar,
Benimde haftaya persembe gunu randevum var cok heyecanliyim simdiden.
Benim mide bulantilarimda cok tuhaf mesela 6/7 haftalikken cok bulaniyordu bir hafta bisey yiyemedim hergun kustum sonra 1 hafta gecti sonra yine bir gun midem bulandi kustum. Iki haftadir iyidim bugun yine mide bulantisi ile uyandim ve kustum.
Ve genel olarak cok yorgunum aksamlari erkenden yatiyorum..
sizin belirtilerde biraz azalma oldumu 10. haftadan sonra yoksa aynen devammi?

selam kızlar, benim miğde bulantılarım azaldı artık ne istersem yiyorum, hiç sorunum yok.. cuma günü dr daydım işte 4 gün oldu, bebeğimiz gördüm ama hiç hareket ederken görmedim onu, bu beni biraz endişelendirdi.. dr um da olumsuz bişey demedi ama, onu elini ayağını oynatırken görücem sanmıştım.. şu an tam 11+1 haftalığım... Allah hepimizin bebeklerini korusun.. sağlık versin.. büyütmeyi nasip etsin inşallah..
bu arada kızlar sizce oynamamsı nomal mi? boyuda 36.36 mm çıktı boyu normal mi acaba?

canim her bebegin boyu, kilosu ve gelisimi birbirinden farkli olur yani kimseyle kiyaslamamaliyiz hamileligimizi bu yuzden böyle seylere kafani takma canim zaten anormal bisey olsa doktorlar söyluyorlar yani canini sIkma oynamamasida normaldir canim sonucta bisey olsa doktorun söylerdi belki uyuyodur bebisin bidahaki gittiginde kontrole girmeden yarim saat önce cikolata ye bebis kipir kipir oluyormus bende topikte duydum

Allahım sürekli içimde bir endişe.. miğdem neden bulanmadı? yoksa göğüslerim artık esikisi kadar acımıyor mu? az önce bir sancı girdi rahmime neden acaba? kabız olmam gerekirken neden ben hiç olmadım acaba? bebeğim iyi mi? kritik zaman ne zaman geçice? neden bu kontrollerin arası bukadar uzun? 2 li testim iyi mi? dr neden çok konuşmadı? bişey mi ima etti? ben üzülmeyim die bana bişey demedi mi? hersey yolunda mı? SORULAR.. hiç bitmeyen sorular...

canim benim böyle seyleri kafana takarsan isin cok zor senin. evham yapma bebeginide icerde uzme. stres bizler icin hic iyi degil. ben belirtisiz bir hamilelik geciriyorum asla bir kere bile kusmadim, göguslerim hic acimadi asla kabizda olmadim. kritik zaman 3 aydan sonra gecicek insallah. ben 16. haftamin icindeyim ve bir kere bile bebegimi görmedim kalp atislarini bile duymadim yurtdisinda yasadigim icin. ama kendimi böyle sorularla sIkmiyorum cunku Allah o canin bu dunyada yicek ekmegini nasip etmisse hic birsey olmayacak ama nasip etmemisse pamuklarada sarsan gitmesine engel olamassin. Doktorun kötu birsey olsa sana söyler böyle seylerle strese girme bebeginide etkileme canim biliyorum hamilelik insana stres ve beraberinde korkular getiriyor ama iyi dusunelim ki iyi olsun canim.

benim kusmalarım azaldı kızlar:)haftada iki üç gün de kabız oluyorum

bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldu mu kızlar? eşim ultrasonda erkek gördüğünü söylüyor
ona da güveniyorum ancakkk:):):) doktorum erken birşey söyleyemem dedi:):) çok merak ediyorum:):)
kıpır kıpır maşallah:) haftaya tekrar gideceğim kilolu da değilim dolayısıyla doktor hanımdan artık bir
tahmin bekliyorum tabi bizim şampiyon gösterirse:) olmadı eşim zaten ben gördüm erkek diyor ona güveneceğim
:):) sizce şampiyonun cinsiyeti ne? :):) ve kimler öğrendi bebeğinin cinsiyetini?

benimde 5 mayısta 2li testim olucak sanırım ozaman cinsiyetinide öğreniriz.. benim biraz kilom var malesef ( hatta dr um en son kontrolde 2 kilo daha zayıf olsaydın cinsiyeti şimdi sana söyleyebilrdim dedi :)))) demekki kilonun da cinsiyeti görmeyle alakası var
ben en son kontrolumde 10+4 haftalıkdım ve bebeğimi hiç hareket ederken görmedim.. siz hangi haftalarda ultrasonda bebeğinizin hareket ettiğini gördünüz ?

ayın 21.de hemde nasıl hareket ediyordu:) hani daha emekleyemeyen bebekler dönerler ya:) öyle hemde:)
ya benim doktor söylemiyor sinir etti bni:) sen neye aşeriyorsun ne yiyorsun? çok soru sordum sanırım:)

Son düzenleme:
:)) ben normalde tatlıyı cok severdim ama artık tatlıyla hiç aram yok.. canım hep acılı ekşili şeyler istiyor.. bir ara sürekli lahmacuna aş eriyordum :)) böyle bol limonlu falan.. ımmm.. şimdi de canım çekti.. ama ilk kez karpuza aş erdim sonra kavuna sonra çiğ köfte(etsiz) şimdide sık sık lahmacun.. sen peki neye aş eriyorsun?
bu arad ben cok taktım kafama şimdi neden hiç hareket etmedi benim miniğim acaba ( öylece duruyordu.. hiç kıpırdamadan.. bu akşam iş çıkışında acile gidip bir baktırsam mı acaba içim rahat eder..

ay deme :):) bu akşam lahmacun yiyeceğim sanırım:) sabahtan beri 3 tane kocaman limonu tuzlayıp tuzlayıp ağzıma sıkarak yedimm:) kavuna da bir ay önce aşermiştim bulamadık hala eşimde erkek olsun diye bana çikolata tatlı ne bulursa getiriyor:)
ay yok doktorun sıkıntı olsaydı söylerdi benimki anormal aslında:) o gün dışarıda kahvaltı etmiştim hem yağlı börek yedim hemde çay içtim yazık şampiyon rahatsız olup ondan dönmüştür belkide :) sıkma canını keyfi ne zaman olursa o zaman döner ki zaten:)ayy senn bebeğinin de cinsiyetini çok merak ettim şimdi:):) hayırlısıyla allah tamamına erdirsin:)

seninle aynı zamanda bebeğimiz olacak:) benim ilk bebeğim senin?

ben 1 sene önce düşük yaptım. benimde ilk sayılır. 3 hafta sonra kontrolüm var. cinsiyeti belli olur mu bilmiyorum. ama rüyamda hep erkek görüyorum. teyzemde kırmızı kırmızı yelekler örüp duruyo. hayırlısı artık. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…