şubat hamişleri

çok utanıyorum ya hiç bişiy bilmiyorum ben

canımcım bunda utanılıcak ne var bende hiçbişi bilmyodum bu sitede takıla takıla öğrendim herşeyi sende öğrenirsin merak etme bide sakin ol biraz stres yapma cnm benmde ilk herşeyi anca öğreniyorum

Herkese merhaba, ben 9 Şubat'ta catlama iğnemi oldum ayın 29 da bhcg 122, 2 Mart'ta ise deger 378 oldu Dr.um ilk ultrason icin 15 Mart'ta gun verdi sizce hersey normalmidir.

merhaba arkadaşlar bende bugün itibari ile 7 haftalık hamileyim ama benim için zaman hiç geçmiyor doktorum kesenin aşağıda olduğunu ve yatmam gerektiğini merdiven çıkmam ve yürümem yasak yatarak geçiriyorum ve gerçekten çok zor eşim olmasa kafayı yerim evde herşeyi o yapıyor arada bir lekelenmem oluyor çünkü kese aşağıda olupta normal hamilelik yaşayan varmı aranızda

Herkese merhaba, ben 9 Şubat'ta catlama iğnemi oldum ayın 29 da bhcg 122, 2 Mart'ta ise deger 378 oldu Dr.um ilk ultrason icin 15 Mart'ta gun verdi sizce hersey normalmidir.

tatlım normal gibi görünüyor 3 4 haftalık hamişsin sanırım

canımcım bunda utanılıcak ne var bende hiçbişi bilmyodum bu sitede takıla takıla öğrendim herşeyi sende öğrenirsin merak etme bide sakin ol biraz stres yapma cnm benmde ilk herşeyi anca öğreniyorum

kahverengi lekeler oldu çok korktum ağladım şimdi biraz durdu gibi konu açmıştım arkadaşalrım korkma dedi sakinleştim biraz.çok teşekkür ederim.Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun

kahverengi lekeler oldu çok korktum ağladım şimdi biraz durdu gibi konu açmıştım arkadaşalrım korkma dedi sakinleştim biraz.çok teşekkür ederim.Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun

stres sana iyi değil ama canım gerilme ağlamada üzme miniğini

umarım olmaz canım en iyi cevabı doktorun verir hiç gtmedinmi doktora

hayır gitmedim biz bu sabah test yaptık evde.sabahın 7 sinde.öyle öğrendik tamda cumartesiye denk geldi.kadın doğum doktoru 1 yane var oda hastanede olmuyomuş cumartesi pazar

kızlar bnm ilk bebeğimde kahverengi lekelenmeler 3 ay sürdü.olabilirmiş.merak etmeyin,sadece daha çok korumak gerkio dinlenmek ağır kaldırmamak falan.

kızlar merhabalar.aranıza yeni katıldım.28 ocsk salı günü evde yaptığım idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim.ardından emin olmak için 3 kez daha test yaptım.hepsinde de çift çizgiyi gördüm.dün doktora gittim ve keseyi gördük çok şükür.kesenin çapı 4.8 mm çıktı.tam 5 haftalıkmış.önce korktum ama normalmiş sanırım.bir sonraki randevum 3 hafta sonra..kalp atışlarını duycaz inşallah.nasıl sabredicem o kadar bilmiyorum.çok stresli bir dönemmiş yaa insan sürekli endişe içinde oluyor.Acaba diyorum 3 hafta uzun bir süre ya bi 10 gün bekleyip randevumadan önce başka bir doktora gidip görsem mi bebişimin durumunu?

28 ocakta hamile olduğuunu öğrenmişsin ama 5 haftalık diyorsun ben 14 şubattta öğrendim bende 5 haftalık hamileyim canım acaba 28 şubat mı diyecektin :) anlamadım keseyi görmen güzel bende görmüştüm çok güzel bi duygu haftaya randevum var bakalım pıt pıt atan kalbini duyacakmıyız :) kese boyutu normal canım benimki 4 haftalıkken 3.6 mm doktor gayet iyi dedi sen gönlünü ferah tut kendine iyi bak güzel beslen herşey çok güzel olacak inş. bu arada bol bol dua et yusuf ve ibrahim a.s. surelerini oku güzel yüzlü ve iyi ahlaklı olsun inş. :)

ayy canımbyaa yanlış yazmışım 28 şubatta öğrendim.inşallah canım yaa herşey yolunda gider.peki sence 3 hafta uzun dimi gitsem mi 10 gün sonra falan?

ayy canımbyaa yanlış yazmışım 28 şubatta öğrendim.inşallah canım yaa herşey yolunda gider.peki sence 3 hafta uzun dimi gitsem mi 10 gün sonra falan?

bence bekle şimdi erken gidersin kalp atışını duymak için erken olur bu kez de için için endişelenirsin ben idrar testi yaptım öğrendim kan testi bile yaptırmadım günüm geçince doktora gittim bak sabırlı olmak lazım :) bence bir şikayetin yoksa bekle ilk bebekse endişelenmen normal bana kalsa iki güne bir doktora gidecem bir yerim ağrıdı bişey mi oldu akıntım var niye bunu yesem şunu yemesem delireceğim ama şimdi sakinim ben günüm geçince gittim 2 hafta sonra tekrar gel kesenin gelişimine bakalım dedi bekliyorum çaresiz inş. bir sorun yoktur sen ne zaman gittin doktora ne kadardı kese boyutu 3 hafta dediğine göre baya erken gitmişsin sen :) doktor da haklı birşeyler söylemesi için zaman geçmesi bebişinin büyümes lazım canım sabret bence :) valla 9 ay nasıl bekleyecez bilmem :)

benim ilk bebek canım.aynen valla mümkün olsa ben de giderim gün aşırı.ben dün gittim doktara 3 martta.tam 5+0 dı. bir daha 27 martta gitcem.8+3 olucak Allah nasip ederse.kese boyutu 4.8mm. valla nasıl beklicez ben de bilmiyorum.senin ne kadardı kese boyutu?

herkese günaydın kızlarr biz bugün 6+5iz fakat ben hamileliğe dair hiçbir belirti yaşamıyorum sadece göğüslerimin büyümesinden başka iyimi kötümü bilemedim benim gibi olan varmı ?

muhtemelen son iyi gunlerin :) bikaç gune bulantıların başlayabilir, bende hiç bulanmıcak sanmıstım 6+5 gibi basladı, simdi her sabah bulantıyla uyanıyorum paket paket cubuk kraker yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…