şubat hamişleri

muhtemelen son iyi gunlerin :) bikaç gune bulantıların başlayabilir, bende hiç bulanmıcak sanmıstım 6+5 gibi basladı, simdi her sabah bulantıyla uyanıyorum paket paket cubuk kraker yiyorum

öylemi dersin canım ne bileyim böyle olmakta korkutuyor insanı bulansın varsın ne yapalım

herkese günaydın kızlarr biz bugün 6+5iz fakat ben hamileliğe dair hiçbir belirti yaşamıyorum sadece göğüslerimin büyümesinden başka iyimi kötümü bilemedim benim gibi olan varmı ?

valla bende muhtemelen sizin gibi 6.haftada falanımdır ama göğüs büyümesi ve uyku dışında hiç bir belirti yok.hatta çok iyiyim şükür.13 martta tam olarak kaç haftalık öğreneceğim.

Kızlar biz de geldik aranıza yer açın bize de
22 aylık evliyim. 22 Şubatta hamile olduğumu öğrendim. Şaşkınım ve de çok mutluyum

kızlar nolur bana yardım edinnnn ben şubat4 adet oldum şuan adet olmadımm test almaya korkuyorum nolur bi akıl verin acaba şubat 29 bitiyo ya hala varmı ya nolur biriniz bi akıl verin ((18::18::18::18::18::18::18:

valla bende muhtemelen sizin gibi 6.haftada falanımdır ama göğüs büyümesi ve uyku dışında hiç bir belirti yok.hatta çok iyiyim şükür.13 martta tam olarak kaç haftalık öğreneceğim.

bende 13 martta tam olarak ne kadarlık öğrenicem canım

biraz önce geldm doktordan.5+5 haftalık.9 mm olarak görüldü.15 gün sonra bi daha gidicem ki kalp sesi için.ayyy hala inanamıyorum..allahım sağlıklı bebekler versin hepimize inş.

kızlar ben ilk betahcgmi adet tarihim olması gereken 27 şubatta yapmıştım ve sonuç 232 çıkmıştı.her şey normal demiştti ama 5 martta tekrar test yapmamı istedi.bende dün yaptırdım sonuç 4339.doktoruma henüz ulaşamadım bilgi vermek için ama sizce bu kadar artmış olması normalmi

cnm sanırım normal benim adetten 3 gün önce 132 1 gün kalada 319 çıktı senin gününde 232 çıkmış bence normal 2 güne 2 katı katlıyor die biliyorum ben

işte bende onun için şaşırdım.doktorunda beklediği 1900 falandı.

canım benm sonuç kağıdımda referans aralıkları var mesela 4-5.haftada olması gereken değer 1.000-50.000
5-6da 10.000-100.000 bence normal banada 1 gün önce yaptırdığım testte çok iyi beklenendende iyi dedi çünkü 2ye katlaması gerekirse 264 felan olması gerekti 319 cıktı

teşekkür ederim canım cevapladığın için.içim biraz rahatladı.ilk bebek olunca insan ne yapacağını şaşırıyormuş gerçekten :))

Kızlar iştahlar ne alemde bi ben miyim yoksa böyle aç bi aç doymak bilmeyen
dombik olacağım daha ilk aydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…