şubat sonu ovülasyon takibi yaptıranlar haydı buyrun :)

nefesnefes24

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
92
24
herkese merhaba kızalr ben ılk hamılelıgmde erken dogumla bebegımı kaybedenlerdenım. aradan 5,5 ay gectı buay yumurtlama takıbıne basladık adetımın 3,gunu klomen kullandm 5 gün vee snrası ilişki iğneye gerek kalmadı yumoşlarım kendılıgınden çatlamış. bide doktorum dediki yumurtalıkların cok olusmus ikiz olma ıhtımalı yuksek dedı ama bız ıstemeyız ıkız olmasını riskli dedi. kmbılır rabbım bır bebegımı aldı belkı mukafat ıcın ıkız bebıs verır ayyy kızlar daha adetıme 12 gün var nasıl beklıycem bılmıyorum :nazar::confused:

herkese merhaba kızalr ben ılk hamılelıgmde erken dogumla bebegımı kaybedenlerdenım. aradan 5,5 ay gectı buay yumurtlama takıbıne basladık adetımın 3,gunu klomen kullandm 5 gün vee snrası ilişki iğneye gerek kalmadı yumoşlarım kendılıgınden çatlamış. bide doktorum dediki yumurtalıkların cok olusmus ikiz olma ıhtımalı yuksek dedı ama bız ıstemeyız ıkız olmasını riskli dedi. kmbılır rabbım bır bebegımı aldı belkı mukafat ıcın ıkız bebıs verır ayyy kızlar daha adetıme 12 gün var nasıl beklıycem bılmıyorum :nazar::confused:

GÖNLÜNE GÖRE OLSUN CANIM. İLKBEBEĞİNİ NE KADARLIKKEN KAYBETTİN?
BENDE KAYBETTİM ÜZÜNDÜDEN MAHVOLDUM. HALA DA ÜZÜLÜYORUM. 4 AYLIKKEN KAYBETTİM BEN. KENDİME GELEMEDİM HALA. ÜSTELİK MUCİZEG İBİYDE ONUN GELİŞİ. ŞİMDİ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRÜYORUM. PAZARTESİ GÜNÜ YUMURTALARIM TOPLANACAK.SONUÇ OLARAK SEN NASIL ATLATTIN BUNU SORMAK İSTİYORUM. BEN HALA ETKİSİNDEYİM. AĞLIYORUM SÜREKLİ VE HAYATA KÜSMÜŞ BİR HALDEYİM. SALDIM KENDİMİ. SÜSLÜ PÜSLÜ BAKIMLI BİR BAYANDIM AMA BAYA SALDIM. SÜREKLİ ÜZÜNTÜLÜYÜM. ŞÜKREDİYORUM AMA ÇOK DA ÜZÜLÜYORUM DA KORKUYORUM DA

AMİNN allah razı olsun canım hayat devam edıyor bana sorsan ben hala aglıyorum ama eskısı gıbı degıl kızımı cok özluyorum benım senden daha kötydu emın ol 6 ay bıtımınde ıdrar yolu enfeksyonu yuzunden normal dogum yaptım bebegım uc gun yasadı ona uc gun sut sagıp verdım ıctı dogum gunumde öldü :KK43:

Arkadaşlar konuyu açtığınız bölümlere dikkat edin lütfen burası "bir derdim var" bölümü. Bu tür konuları konuşabilmeniz için gebelik bölümü var ovulasyon vs. ile ilgili konuları oraya açmalı ve mu konuda muhabbetinizi orada yapmalısınız!

BAŞIN SAOLSUN CANIM. O KARDEŞLERİNE YOL GÖSTERSİN CENNETTEN İNŞALLAH. RABBİM TEZ VAKİTTE VERSİN EVLADINI KUCAĞINA... NASIL ZORDUR KİMBİLİR.. ŞU AN YANIMDA OLSAN SARILIRDIM İNAN YÜKÜNÜ SENİNLE PAYLAŞIRDIM... :KK42:

GÖNLÜNE GÖRE OLSUN CANIM. İLKBEBEĞİNİ NE KADARLIKKEN KAYBETTİN?
BENDE KAYBETTİM ÜZÜNDÜDEN MAHVOLDUM. HALA DA ÜZÜLÜYORUM. 4 AYLIKKEN KAYBETTİM BEN. KENDİME GELEMEDİM HALA. ÜSTELİK MUCİZEG İBİYDE ONUN GELİŞİ. ŞİMDİ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRÜYORUM. PAZARTESİ GÜNÜ YUMURTALARIM TOPLANACAK.SONUÇ OLARAK SEN NASIL ATLATTIN BUNU SORMAK İSTİYORUM. BEN HALA ETKİSİNDEYİM. AĞLIYORUM SÜREKLİ VE HAYATA KÜSMÜŞ BİR HALDEYİM. SALDIM KENDİMİ. SÜSLÜ PÜSLÜ BAKIMLI BİR BAYANDIM AMA BAYA SALDIM. SÜREKLİ ÜZÜNTÜLÜYÜM. ŞÜKREDİYORUM AMA ÇOK DA ÜZÜLÜYORUM DA KORKUYORUM DA
şuan mutluyum cunku tekrar hamıle kalıcakmsm gıbı hıssedyorum belırtılerını yasıyorum gıden gıttı sonucta hayat devam edıyor kendımı ıkıncı bebegım ıcın toplamam lazımdı elımden gelenıde yapıyorum ınan sende bıdaha hamıle kalınca atlatıcaksın buna emın ol. rabbım verdı rabbım aldı buluşma vadedılmese tamam yok artık dıyebılırdım ama bızım meleklerımız cennete kosuyo zıplıyo hıcbır acıları yok hemde bıze sefaatcı olucklar bunları dusun sende toparlan ben böyle yaptm

BAŞI SAOLSUN CANIM. O KARDEŞLERİNE YOL GÖSTERSİN CENNETTEN İNŞALLAH. RABBİM TEZ VAKİTTE VERSİN EVLADINI KUCAĞINA... NASIL ZORDUR KİMBİLİR.. ŞU AN YANIMDA OLSAN SARILIRDIM İNAN YÜKÜNÜ SENİNLE PAYLAŞIRDIM... :KK42:
amın canım cok sagoll ben neler cektım benle bırlkte dhamıle kalıp dogum yapan komsulrım var bebek sesı duymaya dayanamıyorum hala görsem ıcım gıdıyo benım de canım yanıyo yanmazmı bende senın gıbı cıvıl cıvıl bırınsandım kzıım öldktn sonra nese mese kalmadı. ama sımdı bır umudum var buay belkı tuttrmusuzdr doktorun dedgne göre hamıle gbı görnyosn bekleyıp grcz dedı bunun sevncı bıle bana yettı bılıyomsn cok özledım kıpırtılarını sabahları benı uyandran tekmelerını ınan cok zor. ama piskolojını toplaman lazım ıkıncı bebegıne tamam mı bunları dusun kendını harab edersın yasıycagnz mutlu gunleırneze dermanın kalmaz sılkele kendını neolur

seninde basın sagolsun canım benım ıyı seyler dusun senınde olucak benımde olucak ben hep dua edyorum olmayan arkadaslarada rabbım ısteyn bekleyn herkese nasıb edsın kokusu bıle cok baska ben bunun ıcın toladm kendımı dık durmam lazımm senınde öyle hem esınıde bı dusun bellı etmıyolar ama benım kı cok sevyo cocukları sadece lafı degstrya canı yanıyo bılıyorum oyuzden bende mutlu olmaya calysorm nekadar becerebılıyorum bılmıyorum ama baska care yok kendmı bırakırsam mafolurum bılıyorum 6 aydr aglıyordum yeter artık dedım

Arkadaşlar konuyu açtığınız bölümlere dikkat edin lütfen burası "bir derdim var" bölümü. Bu tür konuları konuşabilmeniz için gebelik bölümü var ovulasyon vs. ile ilgili konuları oraya açmalı ve mu konuda muhabbetinizi orada yapmalısınız!
pardonn ben yenı sayılırm konu acma bölumu secıldgnı bılmıyordum

teşekkür ederim.
ben konuyu taşıdım. buna dikkat etmek gerekiyor . size ilgili olan bölümlerde yardımcı olan daha çok olacaktır. çünkü o bölümlerde o konuyla ilgili olan üyeler daha fazladır

AMİNN allah razı olsun canım hayat devam edıyor bana sorsan ben hala aglıyorum ama eskısı gıbı degıl kızımı cok özluyorum benım senden daha kötydu emın ol 6 ay bıtımınde ıdrar yolu enfeksyonu yuzunden normal dogum yaptım bebegım uc gun yasadı ona uc gun sut sagıp verdım ıctı dogum gunumde öldü :KK43:

seninde basın sagolsun canım benım ıyı seyler dusun senınde olucak benımde olucak ben hep dua edyorum olmayan arkadaslarada rabbım ısteyn bekleyn herkese nasıb edsın kokusu bıle cok baska ben bunun ıcın toladm kendımı dık durmam lazımm senınde öyle hem esınıde bı dusun bellı etmıyolar ama benım kı cok sevyo cocukları sadece lafı degstrya canı yanıyo bılıyorum oyuzden bende mutlu olmaya calysorm nekadar becerebılıyorum bılmıyorum ama baska care yok kendmı bırakırsam mafolurum bılıyorum 6 aydr aglıyordum yeter artık dedım

İNŞALLAH CANIM. RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN... KOCALARIMIZIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE. AH BENİM EŞİM MELEKTİR. ÇOK ÜZÜLÜYO ÇOCUKLARA BAKAMIO. HELE BEBEK GÖRDÜMÜ YÜZÜNÜ ÇEVİRİYO.AVM ' LERE GİDEMİYORUZ. HERKES BEBEĞİ İLE GEZİYOR DİYE. BU AY İNŞALLAH VERSİN RABBİM. PAZARTESİ YUMURTALARIM TOPLANACAK BENİM. ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA DA TRANSFERİM OLACAK. İNŞALLAH TUTAR. BENİM İÇİN ÇOK DUA ET OLURMU? BEN SENİN İÇİN EDİCEM. BU ARADA BEN MELEK.MEMNUN OLDUM.

Aminn melekçım bende özden bende menun oldum valla ınan ben namazlarımda hem kendm ıcın hemde benım gbı ısteyen tum kardeslerım ıcın dua edyorumm ınsallah rabbım yuzumuzu guldursnn sen kendını bıraz daha toplamaya calıs canım olurmu bak duusnsene buay bebegın tutndgnuu sen stres yaparsan olmazkı bılıyosun sonra ıstenmedgnı dusunur ınş. dua edcm sana. senı cok ıyı anlıyorum ınan bızde aynyz dılımzde hep cocuk gönlumuzde rabbım gryo bızıde layık görur ınsallah umıdını kaybetme yeter.

İNŞALLAH CANIM. RABBİM HEPİMİZE VERSİN İNŞALLAH. BUNU CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM.
AMİİNN melekçim ınsallah rabbım yıne verıcek sen umıdını kaybetme ınsan umudları olmadan ysayamazkı umudlarına hayallerıne sarıl mutlu olmaya calıs sana senden baska kımse yardım edemez bunu unutma . dogum yapmana sebep neydı senın ? ben tedavı oldm kurtuldm enfeksyondna ıllallah etmstm artk cok sukur temızım ınsallah busefer sorunsuz gecer cok dua edyorum:KK68:

AMİİNN melekçim ınsallah rabbım yıne verıcek sen umıdını kaybetme ınsan umudları olmadan ysayamazkı umudlarına hayallerıne sarıl mutlu olmaya calıs sana senden baska kımse yardım edemez bunu unutma . dogum yapmana sebep neydı senın ? ben tedavı oldm kurtuldm enfeksyondna ıllallah etmstm artk cok sukur temızım ınsallah busefer sorunsuz gecer cok dua edyorum:KK68:

CANIM BEN DÜŞÜRDÜM 4 AYLIKKEN. SÜRPRİZ OLMUŞTU. TÜPBEBEKLE BEBEK SAHİBİ OLABİLİRDİK BİZ.

CANIM BEN DÜŞÜRDÜM 4 AYLIKKEN. SÜRPRİZ OLMUŞTU. TÜPBEBEKLE BEBEK SAHİBİ OLABİLİRDİK BİZ.
canım dusuk yapmanın sebebını ıyıce arastrıp sorunları ortadan kaldrmanı tavsıye ederım tekrar aynı seylerı yasama dıye tedrbını almk lazı. rabbım yıne nasıb eder ınsallahhhh cok öpyrmm tanstgmza sevndm grcktn kader arkdsm

X