aynen bende oyle düşünuyodum yavas yavas çozmeye başladım.. bu forum ayarlarından basit editor dışında bı tanesini işaretle oluyor :) kendiliğinden gelıyoor![]()
ayyyy canım beniimmm çok sağol.oldu bak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bende oyle düşünuyodum yavas yavas çozmeye başladım.. bu forum ayarlarından basit editor dışında bı tanesini işaretle oluyor :) kendiliğinden gelıyoor![]()
ayyyy canım beniimmm çok sağol.oldu bak.bol bol koyayım
![]()
evim şahaneyı acın kızlaaarrr :) ısıtme ve konusma engellı bı cıftın nese dolu evlerındelerrr :) bayıldımm
ben ewimin dekarasyonunu yaparken ordan görüpte çok şey yaptım çok güzel program
kesınlıklee :) nerde bu mıllet beaaaa
31 yaşındayım canım pko var bende,aşılama ilaç tedavisi vs denedik olmadı. bu ilk tüp bebek denememiz bakalım hayırlısı, sende durumlar nedir?
ne bileyim ben iyi oluyo du böyle konuşunca herkes işe güce daldı herhalde....![]()
test gününe kadar bekleyen arkadaşlar herhangi bişey hisseden varmıııı![]()
sıze anne dıyebılırmıyıımmm:) zaaa
ilk deneme
sorun:çikolata kisti+rezerv azlığı
2 embriyo transfer edildi
medicalpark göztepe prf sedat kadanalı
sonuc:2mart
tranferden sonra eve gelince banyo yaptınız mı yapsam mı yapmasam mı karar veremedim
ay valla annemin komsusu cikti. ne cok özledim memleketi bir bilseniz. annem Göztepe'de oturuyor. valla arkadas bulmus gibi oldum :)
transferden sonra dus almak serbest ama küveti doldurup icerisinde keyif yapmak yasak demisti bana kendi doktorum. ayrica sürekli olarak yatma normal hayatina devam et dedi. yatarak kendine hem stres yaparsin hem de kan dolasimin yavaslar dedi. arkadaslar normalde kadinlar test gününe kadar hamile olduklarini bile bilmiyor. normal yasamaya devam ediyorlar düsünsenize. dusta aliyorlar calisiyorlar da. bence hersey kafada bitiyor kendimize oldugundan fazla stres yapiyoruz. gerci söylemesi yapmasinda daha koay. bende her iki transfer sonrasinda günlerin gecmesini sabirsizlikla bekledim.
Bu arada gecmisi okdum bilgileri topladim birazdan tablo yayinlanacak haberiniz ola![]()